Gå til hovedindhold

Squash

Squash er benhård og sjov konditionstræning forklædt som et ketsjerspil. Squash bliver ofte beskrevet som en blanding mellem badminton og tennis i et rum med kun en banehalvdel. Squash er en god mulighed for at få mødt venner og veninder til en god udfordring med masser af bevægelse. 

Lidt om Squash

Squash er et ketsjerspil beslægtet med badminton og tennis, og spilles på en lukket, almindeligvis indendørs bane, med fire vægge, oftest med deltagelse af to spillere. En lille gummibold skal med en ketsjer slås op mod frontvæggen.

I squash slår I skiftevis bolden op ad endevæggen. Det kan I gøre direkte, via siden eller bagvæggen, så længe bolden bliver under stregerne på vægge og kun ramme gulvet en gang, så spiller I. Når en af jer slår bolden over stregerne, så får den anden point. Det kan være virkelig sjovt. Du booker en bane på samme vis, som du booker hold.

Du kan booke bane, hvis du har tilkøbt squash til dit medlemskab, på samme måde, som du booker hold.

Squash er for alle

For kun 100 kr. om måneden kan du tilkøbe adgang til fri anvendelse af squash-banerne til dit medlemskab, hvis du har stamcenter på Christianshavn.

Alternativt kan du betale og booke fra gang til gang i centeret inden for bemandingstiden.

Squash priser

Squash Add-on medlemskab kr. 100
Pris for en enkelt booking uden Squash Add-on kr. 69
Leje af ketsjer (pr. gang) kr. 35

 
Bemærk! Du skal fremmøde i centret senest 15 minutter før banetiden og det er et krav, at du spiller i indendørs sko med hvide såler.

Med +160 centre er der altid et center nær dig

Find dit center

Vælg medlemskab

Hop i træningstøjet

Træn fra 199 kr./md.