Gå til hovedindhold

BIKE

Tempo. Udholdenhed. Høj intensitet.

Høj forbrænding og intens træning, forbedret kondition og udholdenhed.

Prøv et BIKE hold

Prøv et hold i denne kategori, og skyd forbrændingen i vejret, mens du udfordrer din styrke og udholdenhed.

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Bike 

Er du vild med at træne på motionscykel? Så vil et hold fra vores Bike-kategori lige være noget for dig. Her er du garanteret en effektiv og intens holdtime, der forbedrer din kondition, styrker dit kredsløb og øger din forbrænding. Træningen foregår i et højt tempo og er bygget op omkring skiftende intervaller, hvilket både udfordrer din styrke og udholdenhed. Du kan vælge mellem holdene Bike Standard og Bike Power.  


Bike Standard

Bike Standard er et rigtig godt sted at starte, hvis du ikke har prøvet spinningtræning før. Træningen er nemlig af moderat intensitet, og du bestemmer selv, hvor meget belastning der skal være på cyklen. Intervallerne vil være af længere varighed, så du kan forvente kontinuerligt, men hårdt, arbejde.

Træningsformen er en effektiv og sjov måde at forbrænde kalorier på, og den vil samtidig give dig et boost af energi. 

Timen indledes med en grundig opvarmning, hvorefter du skal igennem intervaller på mellem 8 og 20 minutter. En times Bike Standard hos PureGym vil især være opstrammende for balder og lår, og du kan også se frem til en forbedret kondition og muskeludholdenhed.  


Bike Power

Hvis du gerne vil skrue op for intensiteten på motionscyklen, så skal du vælge et Bike Power-hold. Holdet henvender sig særligt til dig, der har prøvet Bike Standard flere gange, eller dig, der har gået til spinningtræning før.

Bike Power er bygget op omkring højintense intervaller og indlagte sprintelementer, så din udholdenhed vil virkelig blive sat på prøve.

På holdtimen bliver du presset til det yderste, hvilket vil forbedre din kondition markant.