Gå til hovedindhold

Udfordrende Functional Training

Functional Training er for dig, der ønsker fokus på både styrketræning og konditionstræning med alsidigt træningsudstyr. Timen bygges op af 1-3 blokke indeholdende både styrke- og kredsløbsøvelser. Du har selv mulighed for at vælge belastningen i øvelserne og der benyttes træningsmetoder, så du selv kan styre sværhedsgraden, så alle kan være med på holdet. Men sved på panden er du garanteret uanset!

Hvad er funktionel træning?
Funktionel træning fokuserer på øvelser, der forbedrer kroppens præstation i dagligdagen. Træningsformen er oprindeligt udviklet inden for fysioterapien og bygger på filosofien om, at kroppen er skabt til bevægelse. Med et holistisk fokus retter den opmærksomheden mod hele kroppen frem for isolerede muskelgrupper. Dette hjælper med at forbedre balance, stabilitet og samtidig opbygge styrke og kondition.

Ved at efterligne virkelige bevægelser forbedrer funktionel træning ikke kun din fysiske form, men også din evne til at udføre daglige opgaver mere effektivt. Træningen inkorporerer egen kropsvægt som en central faktor, og med de naturlige øvelser bliver du styrket i mødet med dagligdagens udfordringer.

Med eller uden tung vægt
I Functional Training bruger du primært din egen kropsvægt som redskab, hvilket gør træningen tilgængelig for alle. Samtidig udfordrer vi dig med andet træningsudstyr som vægtskiver, håndvægte, kettlebells og sjippetove. Dette skaber en varieret træning, der styrker både muskler og kondition. Uanset om du foretrækker at træne med tunge vægte eller fokusere på kropsvægtsøvelser, tilpasser vi træningen, så den matcher dine mål og behov.

Typiske øvelser inkluderer planken, push-ups, mountain climbers, burpees og koordinationsøvelser. Disse bevægelser udfordrer ikke kun musklerne, men forbedrer også kropslig koordination og stabilitet. Vi skaber en varieret træningssession, der tilpasses alle niveauer og hjælper dig med at opnå en stærk, fleksibel og velfungerende krop.

Formålet med Functional training

Functional training får dig til at yde alt, hvad du har i dig. Øvelserne er altid alsidige og varierede, men fællesnævneren er, at de gør dig stærkere og mere udholdende.

Høj forbrænding
Øget styrke
Full body workout

Prøv et Functional training hold

Efter opvarmningen guider vi dig igennem dagens øvelser ved de forskellige træningsstationer. Træningen vil tage udgangspunkt i power, styrke og udholdenhed, uden at kræve teknisk svære løft.

Du træner både med og uden redskaber, og øvelserne stiller ikke krav til koordination. Hop med på holdet, og oplev en træning, der styrker din krop på en enkel og effektiv måde.