Gå til hovedindhold

Yoga & pilates

Balance. Smidighed. Indre ro.

Skab indre og ydre balance med et Yoga & Pilates-hold.

Flere YOGA & PILATES hold

Vælg et hold fra denne kategori, og træn både krop og sind.

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

 

Yoga & Pilates

Er du på udkig efter en holdtime, hvor fokus både ligger på træning og indre ro? Så er vores Yoga & Pilates-kategori lige noget for dig.

På holdene arbejder vi blandt andet med balance, smidighed og velvære. Målet er nemlig at skabe forbindelse mellem krop og sind, så du både opnår forbedret fleksibilitet, styrke og kropsbevidsthed.

Selvom yoga og pilates er to træningsformer, der på overfladen har visse ligheder, adskiller de sig alligevel fra hinanden på nogle punkter. Hos PureGym ønsker vi at klæde dig bedst muligt på til din holdtime, og derfor vil vi gerne afdække, hvad yoga og pilates hver især kan. 

 

Yoga

Yoga var oprindeligt en åndelig praksis, der opstod i Indien for mere end 5000 år siden.

I dag er yoga dog en populær måde at fremme både fysisk og psykisk velvære på, og træningsformen dyrkes rigtig mange steder i verden. Yoga handler hovedsageligt om at forene krop og sind, og opmærksomheden er især rettet mod åndedrættet, udstrækning og smidiggørelse af kroppen.

Et Yoga-hold hos PureGym vil tage dig igennem rolige og fysiske øvelser, der har til formål at opbygge styrke og udholdenhed, men samtidig give dig en følelse af indre ro. Vores dygtige instruktører tager som regel udgangspunkt i flere forskellige yogaformer som Hatha Yoga, Yin Yoga og Vinyasa Yoga.

Du kan derfor glæde dig til varieret træning, der både giver et fysisk, følelsesmæssigt og mentalt udbytte. 

 

Pilates

Pilates blev opfundet af Joseph Pilates i 1920’erne og er derfor meget nyere end yoga. Træningsformen er dog udviklet med stor inspiration fra yoga, så har du prøvet yoga før, vil du helt sikkert kunne genkende flere øvelser.

Målet er at øge kendskabet til din egen krop gennem øvelser med fokus på fleksibilitet, muskelstyrke og udholdenhed. 

Med et Pilates-hold hos PureGym kan du forvente træning, der både fremmer din styrke og muskelkontrol. Dette vil ikke alene gavne din kropsholdning, men også skabe indre og ydre balance. Pilates får dermed styrke, bevægelse og kropsbevidsthed til at gå op i en højere enhed. Du kan se frem til en holdtime med dynamisk bevægelsestræning og gode stræk for mave- og rygmuskulatur.

 

Kend forskellen

Forskellen på pilates og yoga er primært, at pilates fokuserer meget på at styrke kernemuskulatur og fleksibilitet, hvorimod yoga lægger mere vægt på meditation, udstrækning og smidighed.