Gå til hovedindhold

Medlemsservice

Spørgsmål & svar

Klik på et emne herunder - så finder du svaret

Regning og betaling
Hvorfor har jeg modtaget en betalingspåmindelse/rykker?

Det kan måske skyldes, at du ikke har en aktiv betalingsaftale. Hvis en betaling ikke er modtaget rettidigt, starter vi med at fremsende en betalingspåmindelse. Har vi fortsat ikke modtaget betalingen, fremsender vi en rykker.
 
Hvis du ønsker at oprette en betalingsaftale, skal du enten tage fat i dit lokale center eller oprette en betalingsserviceaftale eller kreditkortaftale på Mit PureGym under ’oversigt’.

Hvorfor er min regning højere end normalt?

Din regning kan være højere hvis du f.eks. har købt produkter i vores automater, har fået et gebyr ved manglende fremmøde eller gået i et center, som ikke er inkluderet i dit medlemskab.
 
Derudover kan det også skyldes, hvis du har ændret dit medlemskab/skiftet stamcenter.
 
Du kan finde din fulde faktura på Mit PureGym i øverste bjælke under ”betalinger”.

Jeg er på pause, men har modtaget en opkrævning?

Ved oprettelse af pause efter d. 20. i måneden, vil du, hvis du betaler via betalingsservice blive opkrævet for næstkommende måned. Dét du har betalt for meget, modregnes din førstkommende opkrævning når medlemskabet starter op igen efter endt pause.

Jeg har opsagt mit medlemskab sidste måned, men bliver stadig opkrævet?

Når du opsiger dit medlemskab, har du en opsigelsesperiode på løbende måned + én måned. jf. vores medlemsbetingelser. Det betyder, at hvis du f.eks. opsiger d. 15. maj, stopper dit medlemskab d. 30. juni. Du kan selvfølgelig bruge dit medlemskab i hele perioden, som du også skal betale for, og det er derfor, du har modtaget en opkrævning. 
 
Det kan også være, du har købt nogle produkter, efter vi har faktureret for den sidste måned, og dem vil du så modtage en opkrævning for senere hen.

Hvordan får jeg oprettet en betalingsaftale? 

Der findes to former for betalingsformer:
 

 • Du kan betale via dit dankort/kreditkort
 • Du kan oprette en Betalingsserviceaftale 

 
Skal du have oprettet/ændret i din betalingsaftale, skal du enten gå i centeret eller oprette en betalingsserviceaftale eller kreditkortaftale på Mit PureGym under ’oversigt’. 

Hvordan ændrer jeg i mine kortoplysninger?

Hvis du skal have ændret dine betalingsoplysninger, skal du enten gå i centeret eller oprette en betalingsserviceaftale eller kreditkortaftale på Mit PureGym under ’Oversigt’. 

Jeg har betalt min regning, men modtaget en betalingspåmindelse/rykker?

Hvis du har modtaget en påmindelse/rykker og mener at have betalt, skal du kontakte Medlemsservice via chat, mail eller vores kontaktformular.

Hvor finder jeg min regning?

Du finder dine regninger på Mit PureGym i øverste bjælke under ”betalinger”.
Du logger ind med din mail eller dit medlemsnummer og din kode. Kan du ikke huske din kode, skal du trykke på "Nyt eller glemt kodeord”. 
 
Hvis din regning ikke var helt som du havde forventet, kan du læse om mulige årsager under punktet ”Hvorfor er min regning højere end normalt”.

Hvad gør jeg, hvis en anden skal betale for mit medlemskab?

Du kan tilknytte en anden betaler til dit medlemskab, som ikke behøver at være medlem. Da betaleren skal oprettes i vores system, skal I begge møde op i dit lokale center, hvor personalet kan hjælpe med oprettelsen. 
 
I skal begge medbringe gyldigt billede-ID i form af pas, kørekort eller to former for legitimation, hvoraf der på det ene fremgår CPR-nummer og det andet et billede. 
 
OBS: Bliver betaleren oprettet efter d. 16. i måneden, sker ændringen først pr. næstkommende måned.

Opsigelse
Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?

Du kan selv opsige dit medlemskab via Mit PureGym under ”Medlemskab”. Du logger ind med din mail eller dit medlemsnummer og din kode. Kan du ikke huske din kode, skal du trykke på "Nyt eller glemt kodeord". 
 
Vær opmærksom på at du ikke er udmeldt, blot fordi du stopper din betalingsaftale.
 
Husk at du ved opsigelse af dit medlemskab fortsat skal betale for løbende måned + én måned, hvor du stadig kan træne.

Hvorfor modtager jeg en opkrævning, når jeg har opsagt mit medlemskab? 

Når du opsiger dit medlemskab, har du en opsigelsesperiode på løbende måned + én måned. jf. vores medlemsbetingelser. Det betyder, at hvis du f.eks. opsiger d. 15. maj, stopper dit medlemskab d. 30. juni, hvor du selvfølgelig kan træne i perioden. Det kan også være, du har købt nogle produkter, efter vi har faktureret for den sidste måned, og dem vil du så modtage en opkrævning for senere hen.

Hvad er jeres opsigelsesvarsel?

Når du opsiger dit medlemskab, har du en opsigelsesperiode på løbende måned + én måned. jf. vores medlemsbetingelser. Det betyder, at hvis du f.eks. opsiger d. 15. maj, stopper dit medlemskab d. 30. juni, hvor du selvfølgelig kan træne i perioden. 

Hvordan sætter jeg mit medlemskab på pause?

Man kan vælge at sætte sit medlemskab på pause i en periode fra 3 dage og op til 30 dage ad gangen og det kan du gøre via Mit PureGym under ”Medlemskab” nederst på siden. 
 
Man kan både oprette eller stoppe en pause via Mit PureGym eller i centeret. 
 
Det koster 29 kr. pr. gang at sættes sit medlemskab på pause.
 
Hvis du ønsker det, kan du forlænge din pause, dog maksimalt med 30 dage frem fra den dag, du forlænger pausen. Du vælger altså selv længden på din pause - dog inden for de givne rammer. Når pausen stopper, starter medlemskabet automatisk op igen jf. vores medlemsbetingelser. Du har altid mulighed for at stoppe pausen inden pausens slutdato – det kan gøres via Mit PureGym. 
 
Som Plus medlem du kan sætte dit medlemskab gratis på pause tre gange pr. løbende år. Hver pauseperiode kan have en varighed på op til 30 dage. Hvis du ønsker at sætte dit medlemskab på pause mere end tre gange, så koster det 29 kr. pr. gang. Opgradering kan ske på Mit PureGym.

Jeg betaler for et andet medlemskab end mit eget, hvordan opsiger jeg det?

For at opsige medlemskabet du betaler for, skal du enten gå i centeret eller kontakte Medlemsservice via chat, mail eller vores kontaktformular. 

Jeg ønsker at annullere min opsigelse 

Hvis du ønsker at annullere din opsigelse, kan du gøre det på Mit PureGym under "Medlemskab".
 
For at logge ind på Mit PureGym skal du bruge din mail eller dit medlemsnummer og din kode. Kan du ikke huske din kode, skal du trykke på "Nyt eller glemt kodeord".

Kan jeg opsige mit medlemskab når mit medlemskab er på pause? 

Det er ikke muligt at opsige sit medlemskab og samtidig gå på pause.

Mit medlemskab
Jeg ønsker at ændre mit medlemskab 

Hvis du ønsker at ændre dit medlemskab, kan du gøre dette via Mit PureGym eller henvende dig i centeret. Der kan være et gebyr forbundet ved denne ændring.
 
OBS: Ændringen sker pr. dags dato. Afhængigt af din betalingsaftale og hvornår ændringen sker, kan der forekomme ændringer på din næstkommende regning.

Jeg ønsker adgang til andre centre

Hvis du ønsker at få adgang til andre/flere centre, kan du gøre det på Mit PureGym eller henvende dig til vores personale i centrene.
 
Vær opmærksom på, det ikke er alle medlemskaber, der tilbydes i alle centre. Der er et gebyr forbundet ved at skifte center/centre.

Jeg får gebyrer for at træne – troede at jeg kunne træne i alle centre?

Hvis du træner i et center, som dit medlemskab ikke giver adgang til, vil det medføre, at der bliver opkrævet betaling for adgang til dette center. Du kan altid opgradere dit medlemskab på Mit PureGym for at sikre, at dit medlemskab giver adgang til de centre du ønsker.

Kan jeg tage en ven med til træning?

Ja, det er muligt at købe et dagspas til din ven i alle centre, hvis I kommer i bemandet åbningstid.
 
Hvis du har et Plus-medlemskab kan du tilføje en ven, som du kan træne sammen med fire gange på en måned. Henvend dig i centret sammen med din ven, så sørger de for at få vedkommende bliver oprettet.
 
Din ven skal checke ind samtidig med eller inden for 15 minutter efter, at du har tjekket ind. Har du brug for at udskifte din træningsven, så kan du gøre det en gang hver tredje måned uden beregning.
 
Vær opmærksom på, at man ikke kan have en ven tilknyttet der allerede er medlem i forvejen.

Kan jeg flytte mit Core-medlemskab til et andet center? 

Ja, du kan sagtens flytte dit medlemskab til et andet center. Du skal dog være opmærksom på, at prisen på Core-medlemskabet kan være forskellig fra center til center. Selve overflytningen til et andet center koster et mindre gebyr, som du kan se på prislisten.

Kan jeg tilkøbe flere centre?

Ja, du kan sagtens få adgang til flere centre. Det gør du ved at skifte til et medlemskab, der indeholder de centre, du ønsker at have i dit medlemskab. Der kan være en forhøjelse af din månedlige pris forbundet med en sådan ændring. Ændringen kan laves nede i centret eller via Mit PureGym.

Hvor kan jeg se hvilke centre jeg har adgang til? 

Som Plus-medlem er det muligt at se, hvilke centre du har adgang til via appen. Klik på ikonet øverst i venstre hjørne og se dit centeroverblik. Du kan også finde centeroverblikket på Mit PureGym.

Hvorfor er jeg opkrævet et gebyr for at træne i nogle centre? Har jeg ikke adgang til alle centre med mit Plus-medlemskab? 

Når du køber et Plus-medlemskab får du adgang til de centre, der ligger på samme prisniveau eller på et lavere prisniveau end dit. Du kan altid tilkøbe adgang til flere eller alle centre inde på Mit PureGym og nede i dit center.
Du bliver opkrævet et gebyr jf. prislisten, hvis du går ind i et center, som du ikke har adgang til. Du kan se de centre, du har adgang til på Mit PureGym.

Hvorfor har I ændret medlemskaber og priser?

Vi kigger løbende på, hvad behovet er for både medlemmer og på fitnessmarkedet. Det er vigtigt for os, at vores medlemmer har den bedste oplevelse, når de kommer ned og træner i vores centre. Derfor skal vi udnytte vores centre bedst muligt og sørge for, at antallet af medlemmer passer til størrelsen på centeret og de faciliteter, der er. De nye medlemskaber gør det lettere for os løbende at tilpasse os i forhold til dette og på den måde gøre det til en bedre oplevelse for vores medlemmer at træne i vores centre.

Kan jeg købe adgang til et center til en enkelt dag?

Er du i tvivl om fitness er noget for dig og kunne du godt tænke dig en prøvetime eller har du det bedst med at betale for din træning pr. gang, så kan du uden binding altid komme ned i dit nærmeste center og købe et dagspas:


Dagspas til fitness og holdtræning. Pris 69 kr.
 

Med et dagspas kan du i bemandingstiden:

 • Tjekke ind én gang i det center du køber adgang til
 • Gøre brug af centrets maskiner og træningsområder
 • Holdtræning

Du kan ikke:

 • Købe dagspas uden for centrets bemandingstid
 • Træne udenfor bemandingstiden
 • Booke hold på forhånd
 • Tilkøbe personlig træner eller gøre brug af PureGyms andre medlemsfordele 

Vil du gerne være medlem? Find center

Pause
Hvordan sætter jeg mit medlemskab på pause?

Man kan vælge at sætte sit medlemskab på pause i en periode fra 3 dage og op til 30 dage ad gangen og det kan du gøre via Mit PureGym. Det koster 29 kr. pr. gang at sættes sit medlemskab på pause.
 
Hvis du ønsker det, kan du forlænge din pause, dog maksimalt med 30 dage frem fra den dag, du forlænger pausen. Du vælger altså selv længden på din pause - dog inden for de givne rammer. Når pausen stopper, starter medlemskabet automatisk op igen jf. vores medlemsbetingelser. Du kan altid mulighed for at stoppe pausen inden pausens slutdato – det kan gøres via Mit PureGym.
 
Du logger ind på Mit PureGym med din mail eller dit medlemsnummer og din kode. Kan du ikke huske din kode, skal du klikke på ”Nyt eller glemt kodeord”.

Hvorfor modtager jeg en opkrævning, når jeg er på pause?

Alt afhængigt af, hvornår du har sat dit medlemskab på pause og til hvilken dag, kan du modtage en opkrævning for de resterende dage i den kommende måned. Vælger du efterfølgende at forlænge pausen, vil dét, du har betalt, blive modregnet de næstkommende regninger.

Jeg har betalt for mit medlemskab, men er nu på pause – hvordan får jeg mine penge retur? 

Vi danner regningen i midten af måneden, hvorfor din opkrævning kan variere i forhold til normalt, når du er på pause. Det betyder også, at hvis din pause f.eks. stopper d. 10. i måneden, så vil vi sende dig en opkrævning på resterende 20 dage af måneden.

Hvorfor opkræver I mig, når jeg er på pause?

Vi danner regningen i midten af måneden, hvorfor din opkrævning kan variere i forhold til normalt, når du er på pause. Det betyder også, at hvis din pause f.eks. stopper d. 10. i måneden, så vil vi sende dig en opkrævning på resterende 20 dage af måneden.

Hvordan stopper jeg min pause? 

Du stopper din pause inde på Mit PureGym under ”Medlemskab” ved at trykke på ”Annuller pause”. Du kan også henvende dig nede i centeret. 
 
Du logger ind med din mail eller dit medlemsnummer og din kode. Kan du ikke huske din kode, skal du trykke på "Nyt eller glemt kodeord".

Hvordan forlænger jeg min pause?

Du forlænger din pause inde på Mit PureGym. Vi anbefaler, at du først forlænger pausen den dag, din igangværende pause stopper. 
 
Hvis du vil forlænge pausen inden da, skal du trykke på ”Annuller pause” og herefter ”Opret pause”. Vær dog opmærksom på, at du stopper den igangværende pause med det samme.
 
Du logger ind med din mail eller dit medlemsnummer og din kode. Kan du ikke huske din kode, skal du trykke på "Nyt eller glemt kodeord".

Kan man gå på pause i mere end 30 dage? 

Du kan sagtens have dit medlemskab på pause i længere tid end 30 dage. Hvis du ønsker at forlænge din pause, kan du gøre det inde på Mit PureGym – dog maksimalt med 30 dage ad gangen fra den dag, du forlænger pausen. Hvis du ønsker at forlænge din pause, skal du stoppe din nuværende pause ved at trykke på "Annullér pause" og derefter trykke "Opret pause". Det koster 29 kr. pr. pause. Bemærk, at du højst kan sætte dit medlemskab på pause 11 gange årligt. 

Jeg har slået min fod og kan ikke træne de næste 3 måneder – kan jeg sætte mit medlemskab på pause? 

Du kan sagtens have dit medlemskab på pause i længere tid end 30 dage. Hvis du ønsker at forlænge din pause, kan du gøre det inde på Mit PureGym – dog maksimalt med 30 dage ad gangen fra den dag, du forlænger pausen. Hvis du ønsker at forlænge din pause, skal du stoppe din nuværende pause ved at trykke på "Annullér pause" og derefter trykke "Opret pause". Det koster 29 kr. pr. pause.

Bemærk at man maks. kan sætte sit medlemskab på pause 11 gange i løbet af et år.

Kan jeg sætte mit medlemskab på pause i min opsigelsesperiode?

Det er ikke muligt at gå på pause i opsigelsesperioden.

Holdtræning
Hvornår får jeg et gebyr for manglende fremmøde?

Hvis du ikke er tjekket ind i centeret senest 10 minutter før holdstart eller får afmeldt dig holdet senest to timer før, vil du blive opkrævet et gebyr jf. prislisten.

Hvordan tilmelder jeg mig et hold?

Du kan tilmelde dig et hold i vores app eller via vores hjemmeside.

Hvordan og hvornår skal jeg senest fremmøde til et hold?

Når du er tilmeldt et hold, skal du ”fremmøde” på holdet senest 10 minutter inden holdstart.
 
Du fremmøder på dit hold ved at scanne dit medlemskort via gaten eller i indgangen ved ankomst til centret. Du bliver automatisk fremmødt på dit hold, hvis du kommer indenfor 180 minutter før holdstart.
 
Hvis du ikke når at fremmøde inden 10 minutter før holdstart, kan din plads gå til et medlem på ventelisten. Du vil blive opkrævet et gebyr for manglende fremmøde.
 
Bemærk, at det stadig er muligt at gennemføre "fremmøde" via appen.

Hvordan fungerer ventelister og får jeg en bøde, hvis jeg er på venteliste?

Hvis du tilmelder dig et hold, som allerede er fyldt op, vil du automatisk komme på venteliste. Du vil i vores app kunne se, hvor mange der er i kø foran dig. Får du en plads på holdet inden 2 timer før, vil du modtage en e-mail.
 
Vær opmærksom på, at du stadig har en chance for at komme med på holdet, selvom du står på venteliste. Ventelisten til holdene bliver kørt 10 minutter før holdstart, så de fremmødte på ventelisten vil få de frie pladser, der eventuelt måtte være.
 
Hvis du fortsat er på venteliste, når der er under 2 timer til holdstart, kan du ikke få en bøde for ikke at møde op/fremmøde til holdet. 

Hvordan afmelder jeg mit hold?

Hvis du er tilmeldt et hold, kan du afmelde dig inde på vores app. Du skal senest afmelde dig et hold to timer før holdstart. Afmelder du dig ikke inden to timer før holdstart og ikke møder op, vil du blive opkrævet et gebyr på 35 kr.

Hvornår kan man booke hold fra? 

Du kan løbende booke hold efterhånden, som de kommer på holdplanen. Tidspunktet afhænger af, hvilket medlemskab du har. Langt de fleste medlemmer kan booke hold tre uger før holdets starttidspunkt. Hvis du har et Core og Hold medlemskab, kan du booke hold op til to uger inden holdets starttidspunkt. Har du et Premium eller Plus-medlemskab kan du booke op til fire uger før holdets starttidspunkt.

Hvor mange hold kan jeg booke?

Du kan maksimalt have 18 bookinger samtidigt. Så snart du har deltaget på et hold eller afmeldt et hold, kan du booke et nyt.

Produktkøb og ALL-IN
Jeg har trukket et forkert produkt – hvad gør jeg? 

Du skal kontakte personalet i centeret, som kan hjælpe, så du kan få mulighed for at trække det korrekte produkt. Du skal tage kontakt til personalet, inden du forlader centeret, og emballagen må ikke være brudt.
 
Hvis der ikke er noget personale til stede, kan vi desværre ikke ombytte produktet.

Hvad er månedens ALL-IN? 

Du kan se månedens sortiment ved at klikke her.

Hvordan får jeg ALL-IN og hvordan fungerer det? 

Du kan tilføje ALL-IN på Mit PureGym eller hos personalet i centeret.
 
Med ALL-IN kan du frit vælge ét produkt pr. døgn fra sortimentet i forbindelse med din træning.  Produkterne trækker du i vores hvide ALL-IN-automat, som er placeret i alle de centre, der tilbyder ALL-IN.
 
ALL-IN-produkterne kan løbende blive ændret, og der tages forbehold for udgåede og udsolgte produkter.
 
OBS: Du skal være minimum 14 år for at tilføje ALL-IN til dit medlemskab. Vær opmærksom på, du skal have din betaler med ved oprettelsen.
 
Du kan læse mere om ALL-IN her!

Hvordan opsiger jeg mit ALL-IN?


Du kan opsige dit ALL-IN på Mit PureGym. Du logger ind med din mail eller dit medlemsnummer og din kode. Kan du ikke huske din kode, skal du trykke på "Nyt eller glemt kodeord".
 
Bemærk der er løbende måned + én måneds opsigelse på ALL-IN. 

Skal man have ALL-IN for at trække i automaten? 

Man behøver ikke at have ALL-IN for at trække i automaterne. Hvis man ikke har ALL-IN vil man blot blive opkrævet for hvert produkt man trækker på næste måneds regning.

Jeg har et forudbetalt medlemskab – hvordan fungerer ALL-IN?

Hvis du har et forudbetalt medlemskab og vil have ALL-IN, skal det gøres i centeret da dette også skal forudbetales.

Mit PureGym & App
Hvordan logger jeg ind på appen eller Mit PureGym?

Første gang du logger ind på appen, skal du bruge dine medlemsoplysninger. Medlemsnummeret står på dit medlemskort, og adgangskoden har du fået tilsendt pr. mail, hvis du har meldt dig ind online.
 
Hvis ikke du kan finde din adgangskode, kan du oprette en ny her
 
Det er de samme oplysninger, du skal bruge for at logge ind på Mit PureGym.

Hvordan tilmelder jeg jeres challenges og hvad gør jeg, hvis challengen ikke virker?

Hver måned kan du deltage i sjove træningsudfordringer i PureGym appen, som motiverer dig til at fastholde de sunde vaner. Du tilmelder dig ved at downloade appen og logge ind med dine brugeroplysninger. Du logger ind med din mail eller dit medlemsnummer og din kode. Kan du ikke huske din kode, skal du trykke på "Nyt eller glemt kodeord". Har du Android skal du downloade Google Fit inden du tilmelder dig. For at fuldføre en challenge, skal du have din telefon på dig, mens du er aktiv. Dyrker du motion uden din telefon, skal du have et motionsur, der er tilkoblet til din sundhedsapp.
 
Hvis dine skridt ikke registreres i appen, kan der være flere årsager til dette. Vi har opstillet et par mulige løsninger på vores hjemmeside, som evt. kan hjælpe med at få appen til at synkronisere.
 
Find dem nederst på siden under "Spørgsmål og svar" her.

Hvordan ser jeg jeres online træning på mit TV?

Du kan nemt tilgå alle vores træningsprogrammer via appen, vores hjemmeside eller YouTube.
 
Du kan streame alle vores træningsvideoer til dit TV, hvis du benytter Chromecast eller Apple TV.
 
Hvis det er via en PC, kan du slå Chromecast til ved at gøre følgende:
 

 • Find den video, som du vil træne til på vores YouTube-kanal
 • Klik på de tre prikker oppe i højre hjørne
 • Vælg derefter din enhed

 
Hvis det er via en smartphone eller tablet, kan du slå Chromecast til ved at gøre følgende:
 

 • Hent og åben Google Home-appen.
 • Tryk på Cast-knappen og vælg den enhed, du vil caste skærmen til
 • Du kan nu caste din online træning direkte på dit TV

 
For at slå dit Apple-TV til skal du gøre følgende:
 

 • Tænde dit Apple TV
 • På din iPhone åbner playeren i full screen
 • Derefter kommer Airplay-logoet frem på din iPhone
 • Klik på ikonet og du er i gang med vores online holdtræning
Hvordan kan jeg til- eller afmelde PureGyms nyhedsbrev?

For at til- eller afmelde dig vores nyhedsbreve, skal du klikke her.

Hvor kan jeg se min træningshistorik?

Du kan se din træningshistorik i vores app under "Statistik" og inde på Mit PureGym.
 
Du logger ind med din mail eller dit medlemsnummer og din kode. Kan du ikke huske din kode, skal du trykke på "Nyt eller glemt kodeord".

Personlig træning
Hvad koster Personlig træning?

I PureGym har vi vores egne uddannede personlige trænere, der står klar til at hjælpe dig med at opnå dine mål. Du kan på vores hjemmeside læse mere omkring personlig træning og priser i PureGym.

Hvordan tilmelder jeg mig et personligt træningsforløb? 

Du kan læse mere om vores personlige træningsforløb, og hvad vi kan tilbyde dig her.

Hvordan bliver jeg kontaktet af en personlig træner?

Hvis du ønsker at blive kontaktet af en af vores personlige trænere, skal du tage fat i personalet nede i centeret. I mange centre hænger der opslag, hvor man kan skrive sig op.

Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg har spørgsmål om min aftale med Express Bank?

Hvis du har spørgsmål til din aftale med Express Bank skal du tage fat i dem. Du kan få fat i deres kundeservice her.

Hvor længe gælder mine PT klip?

Gyldigheden på dine PT-klip afhænger af, hvilket forløb du har købt. Du kan se gyldighedsperioden på de forskellige forløb her.

Kan jeg få refunderet mine PT klip? 

Når du køber et PT-forløb hos os har du iflg. betingelserne 30 dages fortrydelsesret, såfremt forløbet er ubrugt.
 
Er forløbet taget i brug har du mulighed for at sælge dine klip videre til et andet aktivt medlem, hvis du ønsker det. Dette sker ved henvendelse til din personlige træner. Er PT-forløbet købt på ratebetaling, er det fortsat dig som køber, der hæfter for betalingen.

Indmeldelse
Jeg har meldt mig ind online, hvordan får jeg mit medlemskort?

Du kan hente dit medlemskort i centeret inden for bemandingstiden, hvor du skal huske at medbringe et gyldigt billede-ID i form af pas, kørekort eller to former for legitimation, hvoraf der på det ene fremgår CPR-nummer og det andet et billede.
 
Find dit lokale center og dets bemandingstider her.

Hvor gammel skal jeg være for at træne i PureGym?

Du skal være fyldt 14 år for at have dit eget medlemskab. Ved indmeldelse af personer under 18 år, skal en forældre eller værge være til stede ved oprettelsen i centeret.

Både du og den der skal betale, skal møde op i centret. Du skal kunne fremvise sygesikring, og din værge skal huske at medbringe billede-ID i form af pas, kørekort eller to former for legitimation, hvoraf det på det ene fremgår CPR-nummer og på det andet et billede. 

Hvordan melder jeg mig ind, hvis jeg er under 18 år?

Er du under 18 kan du melde dig ind i PureGym ved at fremmøde i et af vores centre med en forælder eller værge, som skal stå som betaler for dit medlemskab.
 
Du skal kunne fremvise sygesikring ved indmeldelsen. Din værge skal huske at medbringe billede-ID i form af pas, kørekort eller to former for legitimation, hvoraf det på det ene fremgår CPR-nummer og på det andet et billede. 
 
Du kan finde mere information i vores medlemsbetingelser her!

Hvordan kan det være, at jeg oplever problemer med at bruge mit betalingskort ifm. køb af medlemskab på jeres hjemmeside?

Hvis du oplever problemer ifm. betaling for nyoprettet medlemskab på vores hjemmeside, kan det skyldes, at dit kort ikke er aktiveret til internethandel jf. EU direktivet om øget sikkerhed ifm. handel på Internettet, som trådte i kraft i starten af 2021.

De fleste banker giver mulighed for at ”åbne/lukke” for, at et betalingskort kan benyttes til betaling på nettet. Dette er normalt noget, som håndteres på bankens hjemmeside eller i mobilbank/app.

 

Hvor finder jeg mit medlemsnummer? 

Du kan finde dit medlemsnummer bag på dit kort eller på Mit PureGym
 
Du kan logge ind med din mail og din kode. Kan du ikke huske din kode, skal du trykke på "Nyt eller glemt kodeord”.

 

 

 

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har modtaget min velkomstmail?

Hvis du ikke har modtaget din velkomstmail, skal du kontakte Medlemsservice via det lille ikon nederst på siden til højre. Tjek også meget gerne op med Medlemsservice, at det er den rigtige mailadresse, vi har registreret på dig, så du fremadrettet ikke går glip af eventuel vigtig information.

Hvad betyder mindsteprisen?

Mindsteprisen er det beløb, som du minimum skal betale inden for en eventuel bindingsperiode eller opsigelsesperiode, når du tegner et medlemskab ved PureGym. Mindsteprisen udregnes ud fra den månedlige liste-/kampagnepris på dit medlemskab. Mindsteprisen er et samlet beløb for hele perioden, som din eventuelle bindingsperiode eller perioden for opsigelsesvarsel er gældende.

Husets regler
Hvad er centerets åbningstider?

Åbningstiderne kan variere fra center til center. Find dit lokale center her og se åbningstiderne.

Hvad er husets regler?

Vi har defineret en række regler, som skal følges, når du besøger vores centre. Disse regler skal sikre en optimal træningsoplevelse for alle vores medlemmer.

Du kan finde "Husets regler" her!

Må jeg tage mine egne kunder med i PureGym?

Det er ikke tilladt at udøve privat virksomhed i PureGym jf. vores medlemsbetingelser.

Hvad er reglerne for beklædning i centeret?

Se regler for beklædning i ”Husets regler" her!

Må jeg tage mit barn med til træning?

Læs mere om børn i centret i ”Husets regler" her!

Sikkerhed i PureGym
Førstehjælp
Stands ulykken
 • Stop eventuelle maskiner
 • Afspær området (stole, tasker el. lign.)
   
Vurder personen
 • Tjek frie luftveje
 • Tjek vejrtrækning
 • Tjek puls
   
Alarmér
 • Råb efter hjælp.
 • Ring til alarmcentralen - tryk 1-1-2
 • Følg anvisninger og svar på alarmcentralens spørgsmål
   
Hent hjertestarter
 • Nærmeste hjertestarter findes ved indgangen
   
Giv livreddende hjælp.
 1. Sikr vejrtrækning
  - Skab frie luftveje
  - Giv kunstigt åndedræt
   
 2. Sikr blodcirkulation
  - Stands blødninger
   
 3. Start hjertemassage
   

Det er vigtigt at hjertemassage ikke afbrydes for at hente hjertestarter eller andet.
 

Afbrydelse koster liv
 

Brug af hjertestarter
 • Placer elektroder på brystkasse
 • Tænd for maskinen
 • Følg den talende vejledning
   
Sikkerhed
 • Undgå berøring under analyse og stød
 • Ved fugtigt område - læg den tilskadekomne på tørt underlag
Brand og evakuering
Alarmér
 • Tryk på et af de røde brandtryk på væggen til brandalarmen (hvis sådan findes i centeret)
 • Er det i bemandingstiden? – så underret personalet
   
Oplys

Ring til alarmcentralen. Tryk 1-1-2 Fortæl, det brænder, og;

 • Hvem du er
 • At du ringer fra PureGym ”Centernavn”
 • Hvad der er sket, hvad brænder og hvor det brænder
 • Om der er tilskadekomne eller personer i fare
   
Bekæmp
 • Vurdér branden – hvis du selv kan slukke branden med det tilstedeværende slukningsmateriel, så iværksæt brandbekæmpelse med centerets eget brandslukningsmateriel, medmindre der er risiko for personskade
   
Red

Bring personer væk fra farezonen - men udsæt ikke dig selv for fare ved at gøre dette
 

Gennemgå og meddel andre, at de skal forlade centeret i alle rum under følgende prioriteret rækkefølge;

 • Omklædning og toiletter
 • Holdsale/udstræk og fitnessområder
 • Personale og lagerrum
   
Evakuering
 • Evakuér fra centeret via nærmeste nødudgang markeret med lamper eller skilte
   
Begræns

Hvis muligt, uden risiko for personskade

 • Sluk for ventilationen
 • Luk alle vinduer og døre – men lås ikke
 • Flyt brandfarligt oplag (trykflasker, sprit)
 • Flyt biler og andet på centers udendørsareal der kan være til gene for brandvæsnet
   
Yd førstehjælp
 • Når I er i sikkerhed:
 • Tal roligt til folk
 • Bevar overblikket
 • Igangsæt livsreddende førstehjælp
 • Tilse andre tilskadekomne
 • Vis nærhed, omsorg og kontakt
   
Brandvæsen
 • Modtag brandvæsnet og fortæl indsatslederen, hvad du ved om situationen (hvor det brænder, om der er personer i bygningen, der ikke er kommet i sikkerhed, særlige farer f.eks. trykflasker el. kemikalier, adgangsvej)
 • Udlevér eventuel skitse over centeret til brandvæsnet
Personskade
Tilkald hjælp
 • Hvis du eller andre er kommet til skade, skal du forsøge at få fat på en anden person, som kan hjælpe dig
   
Stands ulykken
 • Stop eventuelle maskiner
 • Afspær området (stole, tasker el. lign.)
 • Hvis der er blødninger i forbindelse med ulykken, skal du straks sørge for at standse disse
   
Vurder skaden

Det en god idé at vurdere, om skaden er alvorlig og kræver lægehjælp

 • Er tilskadekomne ved bevidsthed og klarttænkende?
 • Er der bevægelighed omkring skaden?
 • Er der tydelige blødninger eller blå mærker i forbindelse med skaden?
   
Mindre skader
 • Tildæk sår og læsioner ved hjælp af bandage eller plaster (der forefindes førstehjælpskasse i receptionen)
 • Giv akut psykisk førstehjælp: tal roligt til den/de tilskadekomne
 • Underret personalet med henblik på hjælp og skadeanmeldelse
   
Alvorlige skader
 • Råb efter hjælp
 • Ring til alarmcentralen - tryk 1-1-2
 • Følg alarmcentralens anvisninger og svar på spørgsmål
   
Ambulance
 • Sørg for at en eventuel ambulance bliver modtaget ved indkørslen til centeret og vist vej til skadestedet
 • Sørg eventuelt for på forhånd at have åbnet nøddør
Konflikthåndtering

Hos PureGym ønsker vi et godt psykisk og fysisk miljø
 

Hensigten med denne instruks er at give dig inspiration til at imødegå konflikter på en måde, der skaber tryghed.
 

Forebyggende foranstaltninger
 • Have vedvarende fokus på omgangstonen over for ansatte og andre medlemmer
 • At sætte fokus på muligheder og løsninger frem for problemer
 • Forebygge krænkelser via positiv sprogbrug og tydelig kommunikation
 • At påtale uhensigtsmæssig adfærd på en fattet og respektfuld måde
 • Udvise opmærksomhed overfor andres situationer, ikke passivitet
   
Hvad kan du gøre?

Hvis man vil nedtrappe en konflikt, skal man:

 • Tage ansvar
 • Fokusere på fremtidige muligheder
 • Tale i ’jeg-form’
 • Udforske den andens synspunkt
 • Anmode eller ønske
 • Konkretisere (give enkeltstående eksempler)
 • Tale roligt og lytte til ende
 • Bruge i imødekommende kropssprog: Se på den anden, nikke anerkendende
 • Fokusér på vedkommendes problem, ikke på attituden
 • Giv plads til reaktion, men værn altid om din og andres sikkerhed
   
Aggressiv konflikt

Skulle en konflikt vurderes til at kunne udvikle sig voldeligt skal du:

 • Skab fysisk rum og hold passende afstand (skranker opretholder en naturlig barriere).
 • Underret personalet eller tilkald anden hjælp
 • Vær opmærksom på kendetegn ved personen som eksempelvis: køn, højde, kropsbygning, alder, hår, hud, øjne, stemme/accent, forklædning, tatoveringer eller andre kendetegn, såsom briller, beklædning, taske, skægvækst m.m.
 • Diskret fjerne emner, der kan anvendes som våben eller kasteskyts
   
Hvad gør PureGym

Vi accepterer ikke adfærd i vores centre, der kan opfattes som krænkende eller respektløs. Trusler og vold er et brud på ”Husets regler” og medfører straks bortvisning, medlemskab ophævet, og udelukkelse fra PureGym.

 • Vores ansatte bliver alle uddannet i kommunikation og kropssprog
 • Alle centre er udstyret med overfaldsalarmer, der går direkte til det lokale politi
 • Alle PureGym centre er udstyret med overvågning, som vi kun udleverer til politiet på politiets anmodning
   

Kontakt Medlemsservice

Fandt du ikke det, du søgte? Kontakt vores Medlemsservice:

Chat

Chat med os

Mandag - Fredag fra 9:30 - 16:45

 

Omkring d. 1. i måneden kan der være lidt længere ventetid på chatten.

Chat

Husk, du kan finde svar på mange spørgsmål her på siden.
 
Vi har åbent for, at du kan live chatte med os alle hverdage fra 9:30 – 16:45.
 
Klik på "Brug for hjælp?" i højre hjørne for at starte.

Formular

Skriv til os

Forventet svartid:

3 - 4 hverdage

 

Omkring d. 1. i måneden kan der være lidt længere svartid. 

Formular

Husk, du kan finde svar på mange spørgsmål her på siden.
 
Klik på "Brug for hjælp?" knappen i højre hjørne.

E-mail

Skriv til os

Forventet svartid:

3 - 4 hverdage

 

Omkring d. 1. i måneden kan der være lidt længere svartid. 

E-mail

Husk, du kan finde svar på mange spørgsmål her på siden.
 
Da e-mails kommer ind til os usorteret, vil svartiden i gennemsnit være længere end ved brug af kontaktformularen – i øjeblikket 3 - 4 arbejdsdage. Ønsker du hurtigere behandling, kan du skrive via formularen.
 
HUSK!
At skrive dit fulde navn, dit medlemsnummer og eventuelt også dit telefonnummer, så kan vi hurtigere komme retur med svar. Benyt denne e-mail adresse: [email protected] eller klik på knappen herunder.

BRUG APPEN TIL AT HOLDE MOTIVATIONEN OPPE

Download PureGym appen her:

Med +160 centre er der altid et center nær dig

Find dit center

Vælg medlemskab

Hop i træningstøjet

Træn fra 199 kr./md.