Gå til hovedindhold

Personlig træning

Personlig træning kan være en fantastisk måde at nå dine træningsmål på en effektiv og sikker måde. Med en personlig træner får du et skræddersyet træningsprogram, der passer til dine individuelle behov og mål - uanset om dit mål er at opbygge muskelmasse, en sundere livsstil eller vægttab.

Hos PureGym kan du booke en uforpligtende samtale med en personlig træner for at se, om det er noget for dig.

 

Hvad kan en personlig træner hjælpe med? 

En personlig træner kan hjælpe dig med en række forskellige træningsmål, herunder vægttab, styrketræning, konditionstræning og sportsspecifik træning. Vores personlige trænere tager altid udgangspunkt i dit niveau og din erfaring og giver dig de bedste forudsætninger for at opnå holdbare resultater.

Med den rette træning, teknik og motivation vil din personlige træner kunne hjælpe dig lige netop derhen, hvor du gerne vil.

Du kan booke en Personlig træning sammen med andre:

Gruppetræning: Træn flere sammen med en personlig træner

Mette Helena og vores personlige træner, Kathrine, har haft et gruppetrænings-forløb med 5 andre kvinder.

De kendte ikke hinanden inden, og flere af dem havde holdt pause igennem længere tid, inden de mødte op til første træning sammen.

Kunne du også tænke dig et træningsfælleskab og samtidig have en personlig træner til at guide jer?

Så er vores gruppetræning lige noget for dig!

    

Vores mest populære forløb

Disse forløb er de mest valgte af vores medlemmer, som har mindre eller ingen erfaring og har brug for at blive klædt på, til at klare træningen på egen hånd.

Har du allerede erfaring med træning, kan du med fordel vælge et af vores andre forløb.

BEMÆRK!

Lige nu er det ikke muligt at købe vores PT-beløb på afbetaling. Vi arbejder i fuld fart på at implementere en mulighed for afbetaling. Du kan stadig købe et PT-forløb ved at betale for det samlet. 

GET STARTED LIGHT

2 uger (2 sessioner á 50 min. pr. uge)

GET STARTED SUPER

4 uger (2 sessioner á 50 min. pr. uge)

GET STARTED MAX

8 uger (2 sessioner á 50 min. pr. uge)

Har du brug for lidt mere information?

Hvad kan en personlig træner hjælpe mig med?
En personlig træner kan hjælpe dig med en række forskellige træningsmål, herunder vægttab, styrketræning, konditionstræning og sportsspecifik træning. Vores personlige trænere tager altid udgangspunkt i dit niveau og din erfaring og giver dig de bedste forudsætninger for at opnå holdbare resultater.

Med den rette træning, teknik og motivation vil din personlige træner kunne hjælpe dig lige netop derhen, hvor du gerne vil.
Hvordan kommer jeg i gang med en personlig træner?
Den bedste måde at komme i gang med personlig træning på er ved at booke en gratis og uforpligtende samtale hos en personlig træner.

En samtale kan give dig afklaring og inspiration til, hvad personlig træning kan gøre for dig, og hvordan du gennem et træningsforløb med en personlig træner vil kunne nå dine mål. Book en uforpligtende samtale her!
Hvilke forløb kan jeg vælge imellem?
Hos PureGym har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige personlige træningsforløb, alt afhængig af, hvad dit mål er.

Har du ingen eller mindre erfaring med træning, anbefaler vi, at du vælger et af vores populære forløb, som er udviklet til dig, der ønsker at komme godt fra start.Find alle forløb her!

Du har også mulighed for at vælge et forløb, som ikke har et overordnet tema, men hvor du i stedet vælger ud fra, hvor mange gange du ønsker at træne i ugen, og hvor mange uger du ønsker at være i forløbet. Find oversigt med træningsforløb her!

Uanset hvilket forløb du vælger, vil din personlige træner altid tilrettelægge forløbet ud fra dine mål og behov, så det passer til lige netop dig.
Hvordan booker jeg en tid hos en personlig træner?
Hvis du ikke allerede har haft en samtale med en personlig træner, efter du har købt dit personlige træningsforløb, skal du booke den her Hvis du allerede har mødt din træner, skal I sammen aftale, hvornår næste session skal foregå.
Hvad gør jeg, hvis jeg er nødt til at aflyse en tid hos en personlig træner?
Skulle du mod forventning have behov for at aflyse en planlagt tid med din træner, skal dette gøres ved at kontakte træneren samme sted, som du bookede. Bemærk, at hvis du aflyser en tid, hvor der er under 24 timer til, vil den blive trukket fra dit forløb.
Hvor lang tid har jeg til at gennemføre mit forløb?
Gyldigheden af dit forløb afhænger af, hvilket forløb du har valgt. Jo længere dit forløb er, desto længere vil gyldigheden på dit forløb være. Gyldighedsperioden starter fra din første afholdte session. Du kan se gyldigheden på de forskellige forløb her.

Kom tæt på personlig træning

Personlig træning er meget mere end bare træning. Se videoerne med vores medlemmer, Sarah, Brian og Tina, der fortæller om deres oplevelse med personlig træning i PureGym.

Få en uforpligtende samtale med en personlig træner

Mødet med en personlig træner kan hjælpe dig til at finde motivationen til at nå dine mål. Du bliver klogere på, hvordan et personligt træningsforløb ville forme sig for dig, så du når lige derhen hvor du gerne vil.


 
 
 

Personlig træning i PureGym

Oplev fordelene ved en personlig træner 

En af de største fordele ved at vælge et forløb med en personlig træner er den individuelle opmærksomhed, du vil modtage. Du vil indgå i et tæt samarbejde med din træner, som sørger for, at du udfører øvelserne korrekt og sikkert, og at du får det maksimale udbytte af din træning.

Herunder har vi samlet nogle af fordelene ved personlig træning:

Skræddersyet træning: En personlig træner vil kunne udvikle en træningsplan, der er tilpasset netop dine mål og din erfaring. Der vil derfor blive fokuseret på de områder, hvor du ønsker at se resultater, og din træning vil tage udgangspunkt i dit fitnessniveau. 

 

  • Korrekt teknik og form: En personlig træner vil kunne guide dig i at udføre øvelserne korrekt og med den rigtige form og teknik. Dette er især vigtigt for at undgå skader, men også essentielt for at få det maksimale ud af din træningstid og skabe resultater. 

 

  • Motivation og støtte: Personlig træning er meget mere end bare træning. Det handler også om at kunne give dig den ekstra motivation og støtte, du har brug for, når du træner. En personlig træner vil kunne hjælpe dig med at fastholde fokus på dine mål og komme med feedback og opmuntring, når du har brug for det.

 

  • Varieret træning: Hvis du hurtigt kører død i de samme øvelser, vil en personlig træner kunne tilrettelægge et program, der ikke bliver for rutinepræget. Dette vil gøre din træning mere interessant og udfordrende, hvilket vil hjælpe dig med at nå dine mål hurtigere. 

 

  • Fleksibilitet: En personlig træner vil kunne tilpasse din træning, så den harmonerer med skiftende behov og tidsplaner. Dette betyder træning, når det passer dig. 

 

  • Resultater: Endelig vil en personlig træner selvfølgelig kunne hjælpe dig med at opnå de resultater, du ønsker. Med den rette træning, teknik og motivation vil du med sikkerhed nå dine individuelle mål.