Gå til hovedindhold

STYRKE & FUNKTIONELT

Styrke. Power. Viljestyrke.

Træning med høj intensitet, der udfordrer viljestyrke, udholdenhed og styrke.

Flere STYRKE & FUNKTIONELT hold

Træn hele kroppen på et Styrke & Funktionelt-hold, og få fornyet energi.

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Styrke & Funktionelt 

Som navnet antyder, er Styrke & Funktionelt en kategori, der dækker over hold med fokus på styrketræning og funktionel træning.

Du får trænet hele kroppen på en effektiv måde, og din viljestyrke og udholdenhed vil blive sat på prøve.

Nogle hold indebærer træning med redskaber, mens andre tager udgangspunkt i træning med egen kropsvægt.

Uanset hvilket Styrke & Funktionelt-hold, du vælger, kan du forvente høj intensitet, pressede muskler og en engageret instruktør, der leder dig godt igennem alle øvelserne. 


Stram Op 

Stram Op er hovedsageligt styrketræning, men du vil også opleve øvelser, hvor du får pulsen op. På holdtimen træner du primært med vægtstang, håndvægte og stepbænk, og du bestemmer helt selv, hvor tungt dit udstyr skal være.

Du kan forvente mange gentagelser af hver øvelse, så holdet er det oplagte valg for dig, der skal introduceres for styrketræning.   


Body Fit 

På Body Fit arbejder du med klassisk styrketræning, der er bygget op omkring tung vægt og få gentagelser. Derfor vil du hovedsageligt komme til at træne med vægtstang og håndvægte. Body Fit er tilrettelagt således, at du i løbet af timen får trænet alle muskelgrupper igennem. 


Core & Glutes 

Core & Glutes fokuserer på træning af mave, lænd, haser og baller med henblik på øget styrke og muskelvækst samt muskeltoning. Alle er velkomne uanset niveau, men det er en fordel, hvis du allerede kender lidt til styrketræning. 


BodyPump

BodyPump er et verdenskendt fitnesskoncept. Holdtimen ledes af en af vores certificerede instruktører, der guider dig igennem en lang række styrketræningsøvelser med vægtstang og tilhørende vægtskiver.

Gentagelserne er mange, og derfor er vægtstangen ikke nær så tung som ved traditionel styrketræning.  


Functional Training 

På dette hold er fokus både på styrketræning og konditionstræning med forskelligt træningsudstyr. Timen er bygget op omkring styrke- og kredsløbsøvelser, og du regulerer selv belastningen, så den passer til dit niveau.

Derfor kan alle selvfølgelig være med. 


Cross

Cross udfordrer både styrke og udholdenhed. Der vil både være elementer fra gymnastik, vægtløftning og konditionstræning, så du er garanteret høj intensitet og varieret træning.

På Cross laves programmet altid i to varianter, så der er mulighed for at tilpasse sværhedsgraden individuelt. 


Boksning

Boksning byder på træning og øvelser fra bokseverdenen som slagtræning, konditionstræning og styrketræning. Timen indledes typisk af slagteknik, så du hurtigt har styr på den del.

Herefter vil timen gradvist stige i intensitet, så du virkelig bliver udfordret på udholdenhed og viljestyrke, alt imens du øger din forbrænding og styrker din kondition. 


TRX

Hvis du er til funktionel træning med egen kropsvægt, så er TRX lige noget for dig. Øvelserne foregår i en TRX-sele, som du kan få hjælp til at indstille. Timen har fokus på at øge både styrke, stabilitet og forbrænding.


Seniortræning 

Seniortræning er for aldersgruppen 60+, som stadig gerne vil holde sig i gang. Timen starter med opvarmning og herefter træning af de store muskelgrupper igennem en række styrkeøvelser.

Vores instruktør forklarer teknikkerne grundigt, så du hele tiden er klædt ordentligt på til øvelserne.