Gå til hovedindhold


 
 
 

Fitness i Aarhus

Kender du dine træningsmuligheder i Aarhus? Uanset om du er nybegynder eller øvet, kan du træne hos PureGym. Vi går højt op i, at alle skal have en god træningsoplevelse i vores fitnesscentre.

Bor du i Aarhus eller omegn, er der flere centre at vælge imellem, og du vil altid blive taget godt imod i netop din lokale PureGym. Vi tilbyder blandt andet styrke- og konditionsfaciliteter, funktionelle træningsområder og masser af forskellige hold.

 


 
 
 

Træn i både Aarhus C, Aarhus N og Aarhus V


 
 

PLUS MEDLEMSKAB: TRÆN I HELE AARHUS FOR 299 KR/MD.

Når du vælger PLUS medlemskabet her i centret, får du fri adgang til ALLE 15 centre i byen.

Du får også endnu flere fordele med PLUS:

  • Træn med en ven 4 x pr måned
  • Adgang til i alt 77 centre, fordelt over hele Danmark
  • Adgang til alle hold
  • Book hold 4 uger før
  • BodyTracker: 9 parametre
  • Pause til 0 kr (3 x pr år)


Hvis du elsker Århus og fitness er PLUS medlemskabet et oplagt valg - så kan du frit vælge hvor i byen du vil træne, i dag.

Effektiv træning i hele Aarhus

Hos PureGym i Aarhus er der plads til alle, uanset træningsniveau og ambitioner. Vores centre er rummelige og indbydende, og vi har et stort fokus på at skabe en positiv træningsoplevelse for alle vores medlemmer. Træning handler nemlig ikke kun om fysisk form, men også om mental velvære.

Hos os kan du træne på hold, alene eller sammen med en personlig træner. Som medlem har du fri adgang til alle de faciliteter, du har brug for, uanset om du er til styrketræning, konditionstræning eller en kombination. Vi har et bredt udvalg af udstyr – lige fra tunge vægte til motionscykler og løbebånd.

Hvis du vælger et medlemskab med holdtræning, kan du se frem til et spændende udvalg af træningsprogrammer og -øvelser, der er sammensat af vores professionelle holdinstruktører. Prøv for eksempel populære hold som Body Fit, Stram Op, Bike eller Pilates.

Prøv personlig træning i Aarhus

Har du overvejet personlig træning? Vores dedikerede og professionelle trænere er her for at hjælpe dig med at nå dine træningsmål, uanset om det er vægttab, opbygning af muskelmasse eller forbedring af din generelle kondition.

Med personlig træning får du et skræddersyet træningsprogram, der er tilpasset dine unikke behov og mål. Vores trænere tager højde for dit nuværende niveau og erfaring, og sørger for at give dig de bedste forudsætninger for at opnå holdbare resultater.

Er du nysgerrig? Så book en uforpligtende samtale med en af vores personlige trænere i dag. Vi er her for at hjælpe dig med at tage det næste skridt på din træningsrejse.

Vi glæder os til at se dig

Vores store udbud af centre giver dig friheden til at træne, hvor og når det passer dig. Hvert center tilbyder et bredt udvalg af træningsmuligheder og faciliteter, så du kan skræddersy din træning til dine behov. Hop i træningstøjet, og besøg dit lokale center i smilets by.

Med +160 centre er der altid et center nær dig

Find dit center

Vælg medlemskab

Hop i træningstøjet

Træn fra 199 kr./md.