Gå til hovedindhold

Slag-, styrke- og konditionstræning

Hvis du vil prøve varieret boksetræning, så er Boksning hos PureGym lige noget for dig. På holdtimen kombinerer vi nemlig slagtræning, konditionstræning og styrketræning, så du får en alsidig, men komplet, træningsoplevelse. Timen starter med slagteknik, før intensiteten stiger med styrke- og kredsløbsøvelser for til sidst at kulminere i en afslutning, hvor du kan give den max gas. Kom og prøv vores Boksning-hold, og oplev en effektiv træning, der virkelig får pulsen op!

Hvad er boksetræning?
Boksetræning, også kaldet motionsboksning, er en alsidig træningsform, der kombinerer styrke- og konditionstræning. Dette inkluderer løb, sjipning, mavebøjninger og styrkeøvelser for hele kroppen. Træningen forbrænder flere kalorier end mange andre sportsgrene, hvilket gør den til en effektiv måde at komme i bedre form på.

Boksetræning gør den originale sportsgren tilgængelig for alle, uanset om du har planer om at bokse mod modstandere eller ej. Under træningen anvender du typisk lette boksehandsker på sandsække og puder, mens mange af øvelserne udføres to og to, hvilket fremmer samarbejde og fællesskab. Træningen udføres med høj intensitet, og deltagerne opmuntrer hinanden, hvilket skaber en energisk og motiverende atmosfære.

Formålet med Boksning

Boksning forbedrer både din teknik, styrke og kondition gennem effektive øvelser fra den traditionelle bokseverden.

Høj forbrænding
Øget styrke
Forbedret kondition

Effektiv træning for alle

Uanset alder, fysisk form eller erfaring tilbyder motionsboksning en træningsmulighed, der kan tilpasses forskellige niveauer. Hvis du er nybegynder, kan du fokusere på at mestre de grundlæggende teknikker og gradvist opbygge styrke og udholdenhed. For de mere erfarne træningsentusiaster er der mulighed for at øge intensiteten og udfordringen, så du forbliver motiveret og konstant forbedrer dine færdigheder og resultater.

Hos PureGym vil du opleve et venligt, støttende og inkluderende træningsmiljø, og du kan derfor trygt deltage på vores Boksning-hold. Vi arbejder ud fra en filosofi om, at fitness er for alle. Så hvorfor ikke tage det første skridt på din træningsrejse? Kom og oplev en spændende verden af holdtræning hos os.

Godt at vide

Hvad er niveauet?

Boksning kan tilpasses netop dit niveau, så uanset om du er nybegynder eller erfaren, kan du finde din plads på vores hold.

Skal jeg have noget med?

Det kan være en god idé at medbringe en drikkedunk. Herudover skal du bare møde op og være klar til at træne - så sørger vi for resten.

Hvad skal jeg gøre inden?

Tilmeld dig holdet i appen - gerne i god tid. På dagen skal du tjekke ind på holdet senest 15 min. før, det starter. Vis dit deltagerbevis, som ligger i appen, til instruktøren, når holdet går i gang.

Hvor lang tid tager det?

Du kan se frem til 55 minutters alsidig træning med højt tempo, der giver sved på panden.

Prøv et Boksning hold

Boksning henter komponenter fra både styrke-, konditions- og slagtræning. Instruktøren motiverer dig til at stille skarpt på dit tempo, din udholdenhed og din balance. Du får hjælp til at justere din slagteknik og dit benarbejde.