Gå til hovedindhold

CIRKELTRÆNING

Motivation. Styrke. Vejledning.

Træning og vejledning i styrkeøvelser ved brug af maskiner eller udstyr.

Flere CIRKELTRÆNING hold

Prøv et af vores Cirkeltræning-hold, og giv både motivation og styrke et boost.

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Cirkeltræning

Cirkeltræning er især for dig, der sætter pris på vejledning og motivation under din træning.

På vores Cirkeltræning-hold vil vores instruktører guide dig i styrkeøvelser på maskiner og med udstyr eller egen kropsvægt, og du vil få trænet hele kroppen igennem. Du vil opleve en særdeles motiverende og inkluderende atmosfære, hvor der er plads til alle uanset niveau.    


Cirkeltræning 

Hvis du ønsker et træningspas, der kombinerer styrke- og konditionstræning, så er Cirkeltræning et oplagt valg. I løbet af holdets 55 minutter vil du komme igennem 10-20 stationer, der enten kan være øvelser på maskine, med udstyr eller ganske enkelt med egen kropsvægt.

Du vil nå flere runder i cirklen, hvilket vil udfordre din udholdenhed og få din puls presset op. 

Vores dygtige instruktører vil stå for kompetent vejledning, så du udfører øvelserne korrekt og dermed får fuldt udbytte af træningen. Timen foregår i centerets fitnessområde.


Cirkeltræning - funktionelt

Cirkeltræning - funktionelt er 25 minutters cirkeltræning, hvor du kommer igennem fire stationer med funktionelle øvelser, der primært tager udgangspunkt i egen kropsvægt.

Du når igennem stationerne fire gange, og på hver station trænes en specifik muskelgruppe, så størstedelen af kroppen bliver trænet.

I og med at holdet kun har en varighed på 25 minutter, er det et oplagt valg for dig, der er ny indenfor styrketræning eller for dig, der ønsker at kombinere cirkeltræning med anden træning. Timen afholdes enten i holdsalen eller i centerets funktionelle område.