Gå til hovedindhold

DANS

Energi. Koreografi. Højt humør.

Danseglæde og energiboost, fede dansetrin og koreografi der øger konditionen.

Flere DANS hold

Slå dig løs på et af holdene i kategorien, og få både sved på panden og et smil på læben.

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Dans 

På vores hold i kategorien Dans er danseglæden stor og humøret højt. Det er hold for dig, der elsker at bevæge og træne kroppen til tonerne af god musik.

Uanset om du er en garvet danser eller helt ny på området, så er du meget velkommen på vores hold, der blandt andet inkluderer Zumba, Jam og Latin. Du vil lære fede dansetrin og spændende koreografier, der vil styrke din kondition, balance og stabilitet samt øge din forbrænding.  

 

Zumba 

Zumba er sprængfyldt med energi og godt humør. Det er den bedst brandede form for fitness-dans i verden og indeholder blandt andet elementer fra dansetyper som Salsa, Reggaeton, Merengue og Samba.

Hos PureGym udøves Zumba til lækker latinamerikansk og international musik, og i takt med at du får tilfredsstillet din dansetrang, får du også trænet ben, baller, mave og arme. 

På vores Zumba-hold vil du blive guidet af certificerede instruktører, så du har styr på koreografien til hver sang. Du kan forvente højt tempo, en energifyldt atmosfære og masser af sved på panden. Glæd dig til at få pulsen op sammen med andre danseglade medlemmer. 

 

Jam 

På Jam introduceres du blandt andet for dansetyper som House, Jitterbug og Disco. Der vil således være elementer fra streetdance, swingdance og klassisk og moderne discodans.

Vores Jam-hold giver dig mulighed for at lære dansetrin fra mange forskellige kulturer i takt til god musik, og imens du har det sjovt, vil du øge din forbrænding betydeligt. 

Timen er delt op i små koreografier, så alle kan være med, og vores engagerede instruktører sørger for løbende vejledning og god stemning. Jam er en effektiv måde at udfordre din koordination, balance og stabilitet på.   

 

Latin 

Latin hos PureGym giver dig mulighed for at svinge hofterne til latin-inspirerede rytmer. Holdtimen vil blandt andet introducere dig for latinamerikanske danse som Salsa, Samba og Cha-cha-cha, men også andre stilarter som Merengue, Bachata og Dancehall.

Du kommer derfor godt omkring forskellige sensuelle, rytmiske, livlige og bløde bevægelser. Det handler om, at kroppen skal følge musikken. 

Latin er en times effektiv dans, der vil udfordre din koordination, balance og stabilitet. Du kommer til at træne i en sal fyldt med god energi og højt humør, så du vil ikke kunne undgå at få et smil på læben.