Gå til hovedindhold

Høj forbrænding og kondition

Er du på udkig efter holdtræning, der forbedrer din kondition, styrker dit kredsløb og øger din forbrænding? Så skal du prøve kræfter med Bike Standard hos PureGym. Timen består hovedsageligt af intervaller af længere varighed og lægger derfor op til kontinuerligt, men hårdt arbejde. Bike Standard er for alle og er især et godt valg for dig, der gerne vil introduceres til spinningtræning.

Styrke

15%

Kondition

85%

Smidighed

0%

Koreografi

0%

Hvad er Bike Standard?

Bike Standard er træning, der foregår på en stationær cykel til tonerne af motiverende musik. Derfor er det både en effektiv og sjov måde at holde sig i form på.

Samtidig er det god kredsløbstræning, der ikke er lige så belastende for leddene som eksempelvis løb.

Spinningtræning øger din forbrænding og forbedrer kondition og muskeludholdenhed. Træningsformen er især opstrammende for balder og lår.

Du vil også opleve, at denne type træning udløser endorfiner og giver et boost af energi.

Hvad kan du forvente af Bike Standard?

Når du har booket en holdtime med Bike Standard, kan du forvente spinningtræning af moderat intensitet. Det vil sige, at der under træningen kan indgå kortere intervaller med høj intensitet, men at de højeste intensiteter undlades.

Timen starter med en grundig opvarmning, som bliver efterfulgt af intervaller på mellem 8 og 20 minutter. Du vil blive guidet igennem hele timen af en af vores dygtige instruktører. Han eller hun bestemmer varighed og intensitet, men du bestemmer selvfølgelig selv belastningen på din cykel.

Én ting er dog sikkert - en times træning på Bike Standard vil helt sikkert få sveden frem på din pande. Holdtimen rundes af med afrulning og stræk.

Godt at vide

Hvad er niveauet?

Du bestemmer selv hvor meget belastning der skal i cyklen - så er du nybegynder, kan du sagtens være med.

Hvad skal jeg gøre inden?

Tilmeld dig holdet i appen - gerne i god tid. På dagen skal du tjekke ind på holdet senest 15 min. før, det starter. Vis dit deltagerbevis, som ligger i appen, til instruktøren, når holdet går i gang.

Skal jeg have noget med?

Dine sko skal være med Look Delta eller SPD klamper - alternativt kan du leje et par hos os.

Hvor lang tid tager det?

Du kan glæde dig til 55 min. med sved på panden, god musik og udfordrende træning.

Anmeldelser

(36347)

4,6

Indoor cycling for alle

Uanset om du er nybegynder eller erfaren, kan du træne på et Bike Standard-hold hos PureGym.

Træningen kan tilpasses ethvert erfaringsniveau, så du kan føle dig komfortabel og udfordret uanset din alder eller fysiske form. PureGym har skabt et venligt, støttende og inkluderende træningsmiljø, hvor fitness er for alle. Du kan derfor trygt booke et hold med indoor cycling hos os.

Skru op for intensiteten med Bike Power

Hvis du har prøvet Bike Standard flere gange eller har gået til spinningtræning før, har du mulighed for at skrue op for intensiteten med vores Bike Power-hold.

Bike Power er træning med højintense intervaller og indlagte sprintelementer. Under træningen vil du blive presset til det yderste med en forbedret kondition til følge.