Gå til hovedindhold


 
 
 

Fitness i Aalborg

Skal du starte til fitness hos PureGym i Aalborg? Så hjælper vi dig med at få et overblik over vores fitnesscentre her. Bor du i Aalborg eller omegn, er der nemlig flere centre at vælge imellem. Fælles for dem alle er dog, at du altid vil blive taget imod med et “Velkommen” og et stort smil fra vores dedikerede team. Det er vores fornemmeste opgave, at gøre din træningsoplevelse så vellykket som overhovedet muligt. 


 
 

Her kan du træne i Aalborg

Aalborg er en pulserende by i Nordjylland, kendt for sin rige historie, kulturelle begivenheder og livlige studiemiljø. Men Aalborg er også en by, hvor der er rig mulighed for træning hos Danmarks største fitness-fællesskab.

I Aalborg finder du flere PureGym-centre, der tilbyder moderne faciliteter, flotte holdsale, personlig træning og meget mere. Du kan træne i vores centre, der er bekvemt placeret rundt omkring i byen – lige fra centrum til Aalborg Øst. Glæd dig til effektivt træningsudstyr, professionelle trænere og et bredt udvalg af holdtræning.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren, finder du det perfekte træningsmiljø hos PureGym i Aalborg. Det er nemlig fitness for alle. Træn lokalt i Aalborg i følgende centre:

• Dannebrogsgade 58, 9000 Aalborg

• Vesterbro 76, 9000 Aalborg

"Friis", Nytorv 28, 9000 Aalborg

• Gugvej 124, 9210 Aalborg

• J. F. Kennedys Plads 1K, 9000 Aalborg

"Eternitten", Visionsvej 51-53, 9000 Aalborg

• Porsvej 2, 9000 Aalborg

"Langagervej", Skjernvej 1, 9220 Aalborg Øst

Grønlands Torv 12-14, 9210 Aalborg SØ

• Løvbakken 4, 9400 Nørresundby


 
 
 

PLUS MEDLEMSKAB: TRÆN I HELE AALBORG FOR 319 KR/MD.

Når du vælger PLUS medlemskabet her i centret, får du fri adgang til ALLE 10 centre i byen.

Du får også endnu flere fordele med PLUS:

  • Træn med en ven 4 x pr måned
  • Adgang til i alt 125 centre, fordelt over hele Danmark
  • Adgang til alle hold
  • Book hold 4 uger før
  • BodyTracker: 9 parametre
  • Pause til 0 kr (3 x pr år)


Hvis du elsker Aalborg og fitness er PLUS medlemskabet et oplagt valg - så kan du frit vælge hvor i byen du vil træne, i dag.

Personlig træning i Aalborg

Hos PureGym i Aalborg tilbyder vi personlig træning, som er skræddersyet til at opfylde dine individuelle fitnessmål. Vores dedikerede og erfarne personlige trænere er her for at guide dig, uanset om du er ny inden for fitness eller en erfaren atlet.

Vi tror på, at personlig træning handler om mere end bare at løfte vægte - det handler om at skabe en sund livsstil, der passer til dig. Med vores moderne faciliteter og fleksible åbningstider er det nemt at inkorporere træning i din daglige rutine. Besøg PureGym i Aalborg, og tag det første skridt mod din bedste form nogensinde.

Er du interesseret? Så Book en uforpligtende samtale med en personlig træner i dag. Vi er her for at støtte dig i at tage det næste skridt på din fitnessrejse.

Hvornår kan du møde personale i dit lokale fitnesscenter i Aalborg?

Hos PureGym i Aalborg tilbyder vi effektive bemandingstider for at imødekomme vores medlemmers behov. Find dit lokale center her, og se de præcise åbningstider og bemandingstider.

Når vores centre er bemandet, vil vores venlige personale stå klar til at assistere dig med træningstips og vejledning i topklasse. Vi stræber efter at sikre den bedste træningsoplevelse i et motiverende miljø, hvor alle kan nå deres fitnessmål.

Med +160 centre er der altid et center nær dig

Find dit center

Vælg medlemskab

Hop i træningstøjet

Træn fra 199 kr./md.