Gå til hovedindhold

Danmarks største fitnesskæde

Fra Fitness World til PureGym

I 2005 åbnede det første Fitness World-center på Gasværksvej i København. Vi ønskede at udfordre det danske fitnessmarked på pris, kvalitet, udvalg og effektivitet. Det lykkedes!  

I dag hedder vi PureGym, og vi er Danmarks største fitness-fællesskab med over 160 centre.  

PureGym i Danmark er en del af Europas andenstørste fitnesskæde. Du kan læse mere om PureGym-kæden her.  

Fitness for alle

PureGym er fitness for alle og med over 160 centre fordelt i hele landet har det aldrig været nemmere at træne. Vi har mere end 400 hold dagligt, over 300 personlige trænere og åbent fra 05 til 24. Det gør det muligt for dig at tilpasse din træning til lige netop dit behov.

PureGym er det smarte valg til en god pris og dér, hvor du kan føle dig velkommen. Men vi er mere end bare et fitnesscenter. Vi hjælper dig med at passe på din fysiske og mentale sundhed. Med veluddannede trænere og støttende personale, gør vi vores bedste for, at du når dine mål i et behageligt træningsmiljø.

Hos PureGym er der plads til alle.

+160

Centre i Danmark

+1.400.000

Downloads af vores app

+400

Hold hver dag

+300

Personlige trænere

Vores mission

Igennem 18 år har vi inspireret Danmark til et sundere liv. Den mission holder vi fast i. Vi er danskernes foretrukne fitnesskæde, og ønsker at hjælpe flere mennesker, flere steder til et stærkere, sundere og gladere liv hver dag.

PureGym er mere end et fitnesscenter. Vi inspirerer alle til at passe på deres fysiske og mentale sundhed og stræber efter at tilbyde de bedste rammer for at komme i gang med træningen og vedligeholde den.

Vi har gode fitnesscentre til stærke priser. Vi tilbyder fleksible træningsmuligheder i mere end 160 centre og træningsvideoer via vores app, og ikke mindst yder vi professionel og passioneret support, der vil gøre en forskel for alle, der vægter sundhed højt.

Det digitale fitness fællesskab

Med vores app har du træningsinspiration lige ved hånden. Det er nemt at tilmelde og afmelde hold, og du kan udfordre dig selv og vinde fede præmier.

Mere end 1.400.000 har allerede downloadet vores app. Skal du også være en del det digitale fitnessfællesskab?

Bliv en del af Danmarks største fitness-fælleskab

Find dit center

Vælg medlemskab

Hop i træningstøjet

Træn fra 199 kr./md.