Gå til hovedindhold


 
 

Fitness og holdtræning i København

Er det dit første møde med fitness, personlig træning eller holdtræning? Eller har du allerede et større kendskab til for eksempel styrketræning, bike eller pilates? Uanset hvilket niveau, du er på, så er du altid velkommen hos PureGym.

Med over 160 fitnesscentre rundt om i landet er der altid et center i nærheden af dig med et bredt udvalg af udstyr og holdtilbud. Bor du i København eller omegn, er der rigeligt med centre at vælge imellem, og du vil blive taget godt imod i netop din lokale PureGym.

 

Prøv fitness i dit lokalområde i København

Du finder PureGym flere steder i København. Vi har blandt andet centre på Amager, Nørrebro og Østerbro, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at byde dig velkommen til netop dit lokale fitnesscenter. Kom til fitness for både øvede og nybegyndere i dit nærområde, og få hjælp til at nå dine mål.

Uanset om du er tilflytter eller altid har boet i København, bestræber vi os på, at du skal føle dig tryg og inkluderet hos din lokale PureGym. Så hop i træningstøjet, og besøg dit nærmeste center i dag - vi glæder os til at hjælpe dig ind i vanen.

Fitness for alle i København

Når du besøger et af vores centre i København, vil du opdage et rummeligt miljø med plads til alle. Vi gør nemlig meget ud af, at alle skal have en god træningsoplevelse, når de træner hos PureGym. For os handler det ikke bare om fysisk form, men om hvad der styrker din mentale sundhed. Du kan derfor trygt træne hos os uanset mål, alder og niveau.

Du kan vælge at træne på hold, alene eller med en personlig træner. Hvis du er mest til at træne på egen hånd, har du som medlem fri adgang til alt, du skal bruge, inden for fitness, styrketræning og konditionstræning. Benyt dig for eksempel af tunge vægte, motionscykler eller løbebånd.

Vælger du et medlemskab med holdtræning, kan du se frem til spændende træningsprogrammer og -øvelser sammensat af vores dygtige holdinstruktører. Prøv blandt andet hold som Body Fit, Latin, Yoga, Bike og hold med fokus på funktionel træning.

Centre med god atmosfære

I vores fitnesscentre vil du møde et engageret og passioneret personale, der altid er klar til at give dig professionel vejledning i bemandingstiden. Størrelsen på vores centre er også med til at skabe de rette forudsætninger for din træning. Det gør det muligt for os at kunne tilbyde mange forskellige hold om dagen, gode faciliteter og en lang række medlemsfordele.

I de fleste centre i København finder du blandt andet områder til styrketræning, cardio, udstrækning og funktionel træning. Herudover er centrene som oftest indrettet med sale til holdtræning og bikesale. Vi har selvfølgelig også en reception, der fungerer som dit informationscenter.

I vores bemandingstid, som typisk ligger fra 10:00 - 18:00, kan du stille spørgsmål, købe produkter, tilmelde dig særlige træningsevents eller bare få en hyggelig snak med vores medarbejdere.

Bliv en del af Danmarks største fitness-fælleskab

Find dit center

Vælg medlemskab

Hop i træningstøjet

Træn fra 199 kr./md.