Gå til hovedindhold

Salsa, samba, chachacha ...

Til Latin får du mulighed for at svinge hofterne til latin-inspirerede rytmer. Du vil møde stilarter som Salsa, Samba, Chacha, Merengue, Bachata, Dancehall med mere. Latin er for dig som gerne vil forbrænde kalorier, mens du har det sjovt. I Latin er dans og bevægelse i centrum og kroppen skal følge musikken. Vores engagerede instruktører bygger timen op i serier, så alle kan følge med og sørger for at skabe en stemning, så du som deltager ikke kan undgå at få et smil på læben. Latin er en effektiv time, hvor du også vil blive udfordret på din koordination, balance og stabilitet. Til Latin vil du danse sammen med andre danseglade medlemmerne i en sal fyldt med god energi og højt humør.

Styrke

0%

Kondition

40%

Smidighed

0%

Koreografi

60%

Formålet med Latin

Latin består af danse i små serier og god stemning. Selvom du er ny, kan du sagtens følge med - det vigtigste er at du husker smilet.

Bedre kondition og øget forbrænding
Energi, glæde og sjov
Mentalt velvære

Godt at vide

Hvad er niveauet?

Latin er for alle - så er du nybegynder, kan du sagtens være med.

Hvad skal jeg gøre inden?

Tilmeld dig holdet i appen - gerne i god tid. På dagen skal du tjekke ind på holdet senest 15 min. før, det starter. Vis dit deltagerbevis, som ligger i appen, til instruktøren, når holdet går i gang.

Skal jeg have noget med?

Tag tøj på, som du føler dig godt tilpas i, samt medbring en drikkedunk. Så sørger vi for resten.

Hvor lang tid tager det?

Du kan glæde dig til 55 minutter, med højt humør og god energi.

Anmeldelser

(6777)

4,7

Prøv et Latin hold

Instruktøren gennemgår trinene grundigt, inden musikken går i gang, og bygger på i et tempo, hvor alle kan følge med. Når musikken holder op, er der tid til strækøvelser, hvor kroppen falder til ro.