Gå til hovedindhold

Heat Wave (Hot yoga)

Balance, smidighed og mentalt velvære i varme omgivelser 
Drømmer du om at dyrke yoga i en varme, der omfavner din krop? Så er Heat Wave hos PureGym lige noget for dig. Vores Heat Wave-hold foregår i en opvarmet holdsal med infrarøde stråler, der bringer temperaturen op på 37 grader. Denne behagelige varme øger din smidighed og fleksibilitet, hjælper med udskillelsen af affaldsstoffer og reducerer stress. Du vil blive mere udholdende, forbedre muskelfunktionen og kredsløbet samt få hurtigere muskelrestitution.
 
Husk at drikke rigeligt med vand både inden og efter Heat Wave-træning. Herudover skal  du medbringe et håndklæde ved deltagelse på holdet.
 
Hvad er Heat Wave?
Heat Wave er en populær yogaform, der forener principper fra Hatha yoga og Bikram yoga. Det er en samlebetegnelse for yogastilarter udført i opvarmede lokaler, adskilt fra Bikram yoga, der er en specifik yogastil.
 
• Hatha yoga: Heat Wave låner fra Hatha Yoga ved at inkludere en bred vifte af yogastillinger. Fælles er, at øvelser ofte udføres én ad gangen i modsætning til flydende yogaformer som Astanga og Flow yoga. 
 
 Bikram yoga: Heat Wave tager den opvarmede atmosfære fra Bikram, der tillader dybere stræk og stillinger. De varme omgivelser hjælper med at frigøre spændinger og forbedre fleksibilitet.
 
Den øgede varmeintensitet i Heat Wave resulterer i en mere anstrengende træning, da det kræver større indsats at praktisere yoga i høj varme. Heat Wave er derfor ideel for dem, der søger en udfordrende yogatime, hvor de kan udnytte varmen til at forbedre deres praksis, samtidig med at de opnår en dyb forbindelse mellem krop og sind.

Husk at drikke rigeligt med vand både inden og efter Heat Wave-træning.
 
Du skal medbringe et håndklæde ved deltagelse på Heat Wave-timerne. Håndklædet lægger du på yogamåtten for at forhindre, at den bliver glat og af hensyn til hygiejne. Hvis du har glemt et håndklæde, kan du købe et i receptionen.

Formålet med Heat Wave (Hot Yoga)

Heat Wave (Hot Yoga) kombinerer elementer fra Hatha yoga og Bikram yoga i et opvarmet rum. Varmen stimulerer blodgennemstrømningen og løsner musklerne, hvilket har mange fordele - både træningsmæssigt og helbredsmæssigt.

Større smidighed og udholdenhed
Effektiv udskillelse af affaldsstoffer
Modvirker stress

Godt at vide

Hvad er niveauet?

Heat Wave er tilgængeligt for alle niveauer – fra begyndere til erfarne yogier. Den opvarmede atmosfære hjælper med at øge fleksibilitet, hvilket gør det ideelt for dem, der ønsker at forbedre deres yogapraksis og arbejde dybere i stillingerne.

Skal jeg have noget med?

På grund af varmen er det vigtigt, at du indtager væske både inden og efter Heat Wave-træning, så medbring en drikkedunk. Herudover skal du også have dit eget håndklæde med.

Hvad skal jeg gøre inden?

Tilmeld dig holdet i appen - gerne i god tid. På dagen skal du tjekke ind på holdet senest 15 min. før, det starter. Vis dit deltagerbevis, som ligger i appen, til instruktøren, når holdet går i gang.

Hvor lang tid tager det?

Du kan glæde dig til 55 minutter, hvor du bliver varmet godt op i muskler og led, mens du forbedrer din yogapraksis.

Prøv et Heat Wave-hold

Lange stræk og fordybelse på din yogamåtte. Heat Wave (Hot Yoga) byder på træning i varme omgivelser med udbytter som afstressning, indre ro og forbedret muskelfunktion og kredsløb. Lad den behagelige varme løfte din træning til nye højder, og få både fysisk og mental velvære.

Hvor vil du træne Yoga (Heat Wave)?

ANDRE Yoga & Pilates HOLD

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Andet der kunne være interessant

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere