Gå til hovedindhold

BodyBalance

Smidighed, holdning og indre ro
Er du klar til at styrke din krop og sind? Så kom og oplev magien ved BodyBalance hos PureGym. BodyBalance fra Les Mills er en kombination af yoga, pilates og tai chi, og alle kan være med. Du vil opleve en alsidig time, hvor du bliver udfordret med øvelser for smidighed, balance og styrke. Træningen foregår i et inspirerende fællesskab med behagelig musik, der skaber de perfekte rammer for indre ro og harmoni.

Hvad er BodyBalance?
BodyBalance-holdet forener elementer fra yoga, pilates og tai chi med det formål at træne hele kroppen, øge kropsbevidstheden og reducere stress. Som en del af Les Mills-konceptet fornyes musikken og koreografien hver tredje måned for at sikre, at din træning forbliver udfordrende og spændende – og aldrig kedelig. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, kan du nyde fordelene ved denne holistiske træningsform, der ikke kun styrker smidighed og holdning, men også sindet.

Prøv et BodyBalance-hold
På BodyBalance vil du blive guidet gennem en række koreograferede bevægelser og stræk, der styrker både krop og sind. Hele timen foregår til musik i et behageligt flow, så du ikke kun nyder godt af den fysiske træning, men også den afslappede og rolige atmosfære. BodyBalance skal nemlig både ses som træning og som et dejligt pusterum i en travl hverdag.

Udforsk andre Les Mills-hold hos PureGym
Har du hørt om de andre Les Mills-hold, som du kan prøve hos PureGym? Udvid din træningshorisont med vores BodyJam-hold, hvor dans og inspirerende musik skaber en festlig træningsoplevelse. Eller kast dig ud i vores energifyldte BodyCombat-session, der kombinerer konditionstræning, kampsportselementer og dynamisk musik. Les Mills-programmerne hos PureGym giver dig variation, motivation og en unik træningsoplevelse.

Godt at vide

Hvad er niveauet?

Alle kan deltage og nyde fordelene ved træningen, uanset deres træningsbaggrund.

Skal jeg have noget med?

Det kan være en god idé at medbringe en drikkedunk. Herudover skal du bare møde op og være klar til at træne - så sørger vi for resten.

Hvad skal jeg gøre inden?

Tilmeld dig holdet i appen - gerne i god tid. På dagen skal du tjekke ind på holdet senest 15 minutter før, det starter. Vis dit deltagerbevis, som ligger i appen, til instruktøren, når holdet går i gang.

Hvor lang tid tager det?

Timen kan variere fra 55 minutter til 65 minutter afhængig af programmet.

Hvor vil du træne BodyBalance?

ANDRE Yoga & Pilates HOLD

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Andet der kunne være interessant

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere