Gå til hovedindhold

En kombination af styrketræning og strækøvelser

Styrketræning og strækøvelser i skøn forening
Pilates er en time for dig, der ønsker at øge kropsbevidstheden gennem dynamisk bevægelighedstræning. Selve timen indeholder øvelser, der forbedrer din fleksibilitet og muskelstyrke, men også en bevidst vejrtrækning inspireret fra yoga. Øvelserne på Pilates udføres i et flow med få pauser, og du vil derfor blive udfordret på din udholdenhed og få sved på panden.
 
Hvad er pilates?
Måske har du hørt om pilates, set videoer eller bemærket pilates-hold i dit træningscenter. Men ved du egentlig, hvad det vil sige at dyrke pilates? Kort fortalt er pilates en træningsform, der styrker og strækker både store og små muskler i kroppen. Målet er blandt andet at opnå en stærk kernemuskulatur, øget kropsbevidsthed og indre balance.
 
Træningsformen blev oprindeligt udviklet af Joseph Pilates i starten af 1900-tallet, men er sidenhen blevet videreudviklet og findes i flere variationer i dag. Øvelserne koncentrerer sig om at styrke de muskler, der understøtter rygsøjlen - mave- og rygmuskler. Træningen fokuserer især på at træne de skrå mavemuskler, hvilket giver stabilitet og smidighed og hjælper med at opnå en flad mave.
 

Styrke

60%

Kondition

0%

Smidighed

40%

Koreografi

0%

Formålet med Pilates

Pilates balancerer smidighed med styrke og bevægelse med kropskontrol. Instruktøren guider dig til at følge dit åndedræt og komme dybere ind i stillingerne.

Flot kropsholdning
Stærk og stabil kernemuskulatur
Øget mobilitet og smidighed

Godt at vide

Hvad er niveauet?

Du bestemmer selv, hvor udfordrende øvelserne skal laves – så er du begynder, kan du sagtens være med.

Hvad skal jeg gøre inden?

Tilmeld dig holdet i appen - gerne i god tid. På dagen skal du tjekke ind på holdet senest 15 min. før, det starter. Vis dit deltagerbevis, som ligger i appen, til instruktøren, når holdet går i gang.

Skal jeg have noget med?

Du skal have bare fødder eller strømper på og tøj du føler dig godt tilpas i - så sørger vi for resten.

Hvor lang tid tager det?

Du kan glæde dig til 55 minutter, hvor du har god tid til at arbejde med dit åndedræt og din kernemuskulatur.

Anmeldelser

(3621)

4,8

Prøv et Pilates hold

Efter en blid start bliver stillingerne gradvist mere dynamiske og munder ud i et balanceret flow med fokus på funktionelle øvelser for ryggen og mavemusklerne. Træningsformen vil ikke alene fremme en flot kropsholdning, men også en bedre balance - både indvendigt og udvendigt.