Gå til hovedindhold

Yoga

Yoga er en time for dig, der ønsker øget kropsbevidsthed, større fleksibilitet samt mere velvære i din hverdag. Målet med timen er at strække og styrke kroppen samt at løsne spændinger. Du kan forvente, at timen tager udgangspunkt i Hatha Yoga, Yin Yoga eller Vinyasa Yoga der alle har dét tilfældes, at være blide former for yoga. Timen afsluttes med afspænding så du kan gå fra timen med indre ro og et sind i balance.

Styrke

20%

Kondition

0%

Smidighed

80%

Koreografi

0%

Godt at vide

Hvad er niveauet?

Du bestemmer selv, hvor dybt du vil gå ind i stillingerne – så er du begynder, kan du sagtens være med.

Hvad skal jeg gøre inden?

Tilmeld dig holdet i appen - gerne i god tid. På dagen skal du tjekke ind på holdet senest 15 min. før, det starter. Vis dit deltagerbevis, som ligger i appen, til instruktøren, når holdet går i gang.

Skal jeg have noget med?

Du skal have bare fødder eller strømper på og tøj du føler dig godt tilpas i - så sørger vi for resten.

Hvor lang tid tager det?

Du kan glæde dig til 55 minutter, hvor du har god tid til at mærke efter i din krop og gå ind i stillingerne fysisk og mentalt.

Prøv et Yoga hold

Forskellige blide afspændingsøvelser med fokus på dit åndedræt. Timen slutter af på yogamåtten i en afslappende meditationsstilling. Denne time er for dig der vil opnå større smidighed, løsne muskelspændinger og har brug for afstressning og øget velbehag.