Gå til hovedindhold

EN VERDEN AF HOLDTRÆNING

BIKE

Tempo. Udholdenhed. Høj intensitet.

På et Bike-hold er du garanteret effektiv og intens træning med højt tempo. Træningen er bygget op omkring skiftende intervaller, og du vil opleve forbedret kondition, øget forbrænding og et styrket kredsløb.

Bike Standard er træning af moderat intensitet, mens Bike Power indeholder højintense intervaller og sprint.

Prøv et af vores populære hold i denne kategori:Kom op i gear med vores Bike-hold, og oplev forbedret kondition og udholdenhed.

DANS

Energi. Koreografi. Højt humør.

Dans introducerer dig blandt andet for Zumba, Jam og Latin. På holdene i denne kategori er danseglæden stor og humøret højt. I takt til musikken vil du lære fede dansetrin og koreografier, der øger din forbrænding. Udbyttet er både forbedret kondition, balance og stabilitet.

Prøv et af vores populære hold i denne kategori:Prøv Dans, og få et energiboost i takt til god musik.

YOGA & PILATES

Balance. Smidighed. Indre ro.

Yoga & Pilates har fokus på balance, smidighed og indre ro. På holdene i denne kategori vil du skabe forbindelse mellem krop og sind, mens du forbedrer både fleksibilitet og styrke.

Prøv et af vores populære hold i denne kategori:

Yoga

Pilates

Mobility 25

Yoga (Heat Wave)

Skab indre og ydre balance med et Yoga & Pilates-hold.

PULS & CARDIO

Kondition. Udholdenhed. Høj forbrænding.

Puls & Cardio er hold for dig, der ønsker effektiv konditionstræning. Du kan blandt andet prøve kræfter med Step Standard, Step Power og Løbetræning (indendørs) 25, der alle er hold, som vil forbedre din udholdenhed og øge din forbrænding.

Prøv et af vores populære hold i denne kategori:Prøv et Puls & Cardio-hold, og styrk din kondition.

STYRKE & FUNKTIONELT

Styrke. Power. Viljestyrke.

På Styrke & Funktionelt kommer du omkring en god blanding af effektiv styrketræning og høj intensitet, alt imens din viljestyrke og udholdenhed bliver sat på prøve.

Prøv et af vores populære hold i denne kategori:Oplev effektiv og energifyldt træning med et Styrke & Funktionelt-hold.

CIRKELTRÆNING

Motivation. Styrke. Vejledning.

Når du vælger et hold fra vores Cirkeltræning-kategori, kan du forvente træning og vejledning i styrkeøvelser på maskiner og ved brug af forskelligt udstyr. Holdene er præget af masser af motivation og en inkluderende atmosfære.

Prøv et af vores populære hold i denne kategori:Få vejledning i træning af forskellige muskelgrupper på et Cirkeltræning-hold.

SÆSON & EVENT

Sæson tiltag. Nye oplevelser. Events.

Sæson & Event giver dig ekstraordinære og spændende træningsmuligheder med udgangspunkt i tendenser og sæson. Holdene i denne kategori byder på nye tiltag og oplevelser.

Prøv et af vores populære hold i denne kategori:Gør dig klar til en anderledes holdtime med sæsonbaseret træning eller et festligt twist.

Les Mills

Hos PureGym kan du opleve de verdenskendte Les Mills-programmer, der opdateres hver tredje måned, så koreografien holdes frisk.

Du kan selv opleve de effektive øvelser og den velplanlagte koreografi, når du træner på et af vores Les Mills-hold - vi har en bred vifte af hold på vores holdplan.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren, er der et Les Mills-program, der venter på at inspirere dig til en sjovere og mere effektiv træning.


 
 
 

En verden af holdtræning

Er du klar til at opleve træning på en helt ny måde? Hos PureGym åbner vi døren til en verden af energifyldte holdtimer, der giver din træning et løft. Her er du i trygge hænder, når vores dygtige instruktører guider dig gennem sjove og udfordrende øvelser, mens du deler energien med andre entusiastiske deltagere. Vores holdtræning er stedet for dig, der søger motivation, fællesskab eller bare en sjov træningsoplevelse. 

 

Uanset om du ønsker at træne kondition med pulserende danseworkouts eller forbedre din styrke med funktionel træning, har vi hold, der passer til dine behov og præferencer.  Hos PureGym vil du møde et venligt, støttende og inkluderende træningsmiljø, hvor fitness er for alle. Så tøv ikke med at booke en holdtime blandt vores mange holdtilbud – vi glæder os til at byde dig velkommen til en træningsoplevelse, hvor du kan udfordre dig selv og samtidig være en del af vores positive træningsfællesskab.