Gå til hovedindhold

Funktionel træning med egen kropsvægt

Funktionel træning med egen kropsvægt
TRX er en effektiv træningsform, hvor du træner styrke, smidighed, balance og kondition ved hjælp af din egen kropsvægt og en TRX-sele. Timen er for dig, som ønsker en sjov, effektiv træning og muligheden for at udfordre dig selv.
 
Uanset om du er nybegynder eller øvet, kan TRX-øvelser tilpasses til dit niveau. Træningsintensiteten kan nemlig let justeres ved at ændre kropspositionen og vinklen på stropperne, hvilket gør det muligt at skræddersy træningen til netop dine behov og mål.
 
 
Hvad er TRX?
TRX står for Total body Resistance Exercise og er en innovativ træningsmetode, der udnytter din egen kropsvægt som modstand. Det centrale element er et specialdesignet slyngesystem med greb, der giver dig mulighed for at udføre en bred vifte af øvelser. Du kan enten holde fast i TRX-grebene med hænderne, eller lade fødderne hvile på dem.
 
Træningsformen blev oprindeligt udviklet af en amerikansk elitesoldat, der omformede enkle reb og bælter til et justerbart redskab. Dette gjorde han, fordi han manglede en måde at træne på, når han var ude på missioner og kun havde lidt plads til rådighed. Redskabet blev sidenhen videreudviklet til det slyngesystem, vi i dag kender som TRX Suspension Trainer
 

Styrke

60%

Kondition

40%

Smidighed

0%

Koreografi

0%

Formålet med TRX

TRX-træningen øger din styrke og din stabilitet. Instruktøren guider dig igennem de forskellige TRX-øvelser og hjælper dig med at indstille TRX-selen til dit niveau.

Øget styrke
Full body workout
Høj forbrænding

Godt at vide

Hvad er niveauet?

TRX kan let tilpasses forskellige niveauer, hvilket gør holdet velegnet for både begyndere og erfarne. Modstanden og sværhedsgraden justeres efter dit eget træningsniveau og mål.

Hvad skal jeg gøre inden?

Tilmeld dig holdet i appen - gerne i god tid. På dagen skal du tjekke ind på holdet senest 15 min. før, det starter. Vis dit deltagerbevis, som ligger i appen, til instruktøren, når holdet går i gang.

Skal jeg have noget med?

Det kan være en god idé at medbringe en drikkedunk. Herudover skal du bare møde op og være klar til at træne - så sørger vi for resten.

Hvor lang tid tager det?

Du kan se frem til 55 minutters sjov og effektiv TRX-træning.

Anmeldelser

(2999)

4,8

Prøv et TRX hold

Holdtimen starter med opvarmning i form af løb rundt i salen og enkelte styrkeøvelser. Herefter påbegyndes dagens 3-4 træningspas, der har en varighed á 4-12 minutter. Hver TRX-sele deles af to personer, så du bruger halvdelen af tiden på øvelser i selen og den anden halvdel på gulvet.

Få en forsmag på to TRX-øvelser

TRX-træningen giver dig mulighed for at udføre en række alsidige øvelser. To grundlæggende TRX-øvelser, som du kan nyde godt af, er ro-øvelsen og enkeltbens squats.

Ro-øvelsen: Ved at fastgøre TRX-sele til et solidt punkt og lave ro-øvelsen, styrker du de brede rygmuskler og træner dine skuldre. Du trækker dig op mod loftet, hvilket skaber en fantastisk træning for overarmene.

Enkeltbens squats: I denne øvelse placeres den ene fod i TRX-selen, hvorefter du sænker dig kontrolleret mod gulvet ved at bøje det ben, du står på. Dette forbedrer benstyrke og balance. Start med det ene ben, og skift ben hen ad vejen.

Disse øvelser giver dig en smagsprøve på, hvordan TRX-træning kan styrke dine muskler og forbedre din balance og smidighed. For det fulde udbytte opfordrer vi dig til at prøve et TRX-hold hos PureGym, hvor du vil blive præsenteret for mange andre effektive øvelser.

Hvor vil du træne TRX?

ANDRE Styrke & Funktionelt HOLD

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Andet der kunne være interessant

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere