Gå til hovedindhold

Styrkeøvelser for hele kroppen

Stram Op er for dig, der ønsker træning af hele kroppen. Timen vil hovedsageligt bestå af styrketræning, men der vil også indgå et kort pulselement, hvor du har mulighed for at få pulsen op. De primære redskaber vil være vægtstang, håndvægte og stepbænk. Du har frihed til at tilpasse niveauet til lige netop dig ved selv at vælge hvor tung din vægtstang og håndvægte skal være. Der laves mange gentagelser af hver øvelse og Stram Op er derfor et oplagt valg, hvis du vil introduceres for styrketræning i holdsalen.

Styrke

60%

Kondition

10%

Smidighed

0%

Koreografi

30%

Formålet med Stram Op

Stram Op sikrer dig træning af hele kroppen med en instruktør, der motiverer og guider dig gennem udvalgte styrkeøvelser.

Øget styrke
Høj forbrænding
Træning for hele kroppen

Godt at vide

Hvad er niveauet?

Du bestemmer selv, hvor meget vægt du vil træne med – så er du begynder, kan du sagtens være med.

Hvad skal jeg gøre inden?

Tilmeld dig holdet i appen - gerne i god tid. På dagen skal du tjekke ind på holdet senest 15 min. før, det starter. Vis dit deltagerbevis, som ligger i appen, til instruktøren, når holdet går i gang.

Skal jeg have noget med?

Tag tøj på, som du føler dig godt tilpas i, samt medbring en drikkedunk. Så sørger vi for resten.

Hvor lang tid tager det?

Du kan glæde dig til 55 minutter, hvor du får trænet hele kroppen igennem med forskellige redskaber.

Anmeldelser

(47718)

4,6

Prøv et Stram Op hold

Når du er varmet godt op og musikken er igang, begynder styrkeøvelserne med vægtstænger, håndvægte, elastikker og stepbænke. Instruktøren skal nok sørge for, at du kan følge med og forklarer teknikken til alle øvelserne grundigt.