Gå til hovedindhold

Stram op

Styrkeøvelser for hele kroppen
Ønsker du træning, der kombinerer styrke og puls? Så er Stram Op-holdet hos PureGym lige noget for dig. Timen vil hovedsageligt bestå af styrketræning, men der vil også indgå et kort træningspas, hvor du har mulighed for at få pulsen op. Med vægtstang, håndvægte og stepbænk skaber vi en alsidig træning, hvor målet er en stærk og tonet krop. Stram Op er den perfekte mulighed for at udforske styrketræning i fællesskab.

Bliv strammet op med forskellige øvelser
På Stram Op træner du hele kroppen gennem effektive øvelser med redskaber. Du vil blandt andet kunne forvente squat-variationer og dødløft, der styrker ben og baller. Herudover fokuserer vi på corestabilitet med intense maveøvelser som for eksempel crunches og planke. Du har frihed til at tilpasse niveauet til lige netop dig ved selv at vælge, hvor tung din vægtstang og dine håndvægte skal være.

Få en god introduktion til styrketræning på Stram Op
Er du ny indenfor styrketræning? På Stram Op laves der mange gentagelser af hver øvelse, og holdet er derfor et oplagt valg for dig, der gerne vil introduceres for styrketræning i holdsalen. Vores erfarne instruktører hjælper dig med at udføre øvelserne korrekt og sikkert, og du vil opleve en inkluderende atmosfære, der kan give tryghed for nybegyndere såvel som øvede.

Styrke

60%

Kondition

10%

Smidighed

0%

Koreografi

30%

Formålet med Stram Op

Stram Op sikrer dig træning af hele kroppen med en instruktør, der motiverer og guider dig gennem udvalgte styrkeøvelser.

Øget styrke
Høj forbrænding
Træning for hele kroppen

Godt at vide

Hvad er niveauet?

Du bestemmer selv, hvor meget vægt du vil træne med – så er du begynder, kan du sagtens være med.

Hvad skal jeg gøre inden?

Tilmeld dig holdet i appen - gerne i god tid. På dagen skal du tjekke ind på holdet senest 15 min. før, det starter. Vis dit deltagerbevis, som ligger i appen, til instruktøren, når holdet går i gang.

Skal jeg have noget med?

Tag tøj på, som du føler dig godt tilpas i, samt medbring en drikkedunk. Så sørger vi for resten.

Hvor lang tid tager det?

Du kan glæde dig til 55 minutter, hvor du får trænet hele kroppen igennem med forskellige redskaber.

Anmeldelser

(47718)

4,6

Prøv et Stram Op hold

Når du er varmet godt op, og musikken er i gang, begynder styrkeøvelserne med vægtstænger, håndvægte, elastikker og stepbænke. Instruktøren skal nok sørge for, at du kan følge med ved at gennemgå teknikken til alle øvelserne grundigt.