Gå til hovedindhold

Margrethepladsen 4
8000 Århus C

Gør noget godt for dig selv og meld dig ind!

Vi lukker i dag kl. 23:00

Torsdag

05:00 - 23:00

Bemandet: 09:00 - 12:00

Bemandet: 15:00 - 18:00

Fredag

05:00 - 23:00

Bemandet: 09:00 - 12:00

Bemandet: 14:00 - 17:00

Lørdag

07:30 - 23:00

Bemandet: 09:00 - 12:00

Søndag

07:30 - 23:00

Bemandet: 09:00 - 12:00

Mandag

05:00 - 23:00

Bemandet: 09:00 - 12:00

Bemandet: 15:00 - 18:00

Tirsdag

05:00 - 23:00

Bemandet: 09:00 - 12:00

Bemandet: 15:00 - 18:00

Onsdag

05:00 - 23:00

Bemandet: 09:00 - 12:00

Bemandet: 15:00 - 18:00

PureGym Scandinavian

PureGym Scandinavian er et populært center placeret i Scandinavian Center Aarhus og er derfor centralt placeret med Aaros og Musikhuset Aarhus som naboer.

Centret byder på de bedste facaliteter til din træning, hvad end du er til holdtræning eller træner på egen hånd.

Centret har to etager med masser af fitness, styrke- og konditionsfaciliteter, et stort funktionelt område, to holdsale med masser af svedige og sjove hold samt Bike-timer i vores bikesal.

Her vil du altid få et ”Velkommen” og et stort smil fra vores dedikerede team, der vil gøre deres bedste for, at din træningsoplevelse bliver så vellykket som overhovedet muligt.

 
Vi glæder os til at se dig!

DET SIGER PERSONALET OM PUREGYM SCANDINAVIAN CENTER

Her I "Scan" har vi et stærkt, sammentømret og dedikeret personaleteam, der går op i at skabe de bedste træningsomgivelser for vores medlemmer. Det betyder meget for os, at det skal være trygt og rart at komme og træne ved os. Derfor bruger vi også tid på at snakke med de mange medlemmer der kommer og får en kaffe/te før eller efter deres træning. Det er super hyggeligt og skaber god atmosfære og sammenhold blandt både medlemmer og personale i centret.

PERSONLIG TRÆNING I PUREGYM SCANDINAVIAN CENTER

Har du brug for en snak om din træning, har vi et proffesionelt certificeret team af personlige trænere tilknyttet. De kan give dig gode råd men tilbyder ud over det programlægning og et personligt træningsforløb, så du kan opnå dine personlige mål.

Vi tilbyder også en uforpligtende samtale med en personlig træner:

BOOK HER


HOLDTRÆNING I PUREGYM SCANDINAVIAN CENTER

I Scandinavian har vi et stort udvalg af hold - og hold til enhver smag. Centret har to holdsale og en bikesal som alle bliver brugt flere gange dagligt. I vores store bike sal kører vi Bike Standard samt Bike Power. Vores dygtige holdinstruktører står klar til at give dig den bedste træningsoplevelse og hjælper dig gerne på vej, hvis du er ny i holdsalen. Når du deltager på hold, er der rig mulighed for at få trænet og styrket hele kroppen.

HVORNÅR TRÆNER FOLK HER I CENTRET?

Vi har god plads til vores medlemmer. I vores app kan du se, hvornår der er flest og færrest mennesker i centret.


HVORNÅR KAN JEG MØDE PERSONALET I CENTRET?

Ved indgangen ligger receptionen, hvor du bliver mødt af et smilende og servicemindede team, der står klar til at hjælp dig. Se vores bemandingstider på oversigten her på siden. Du er altid velkommen til at komme forbi i vores bemandede åbningstid. Vi tager os tid til at svare på alle dine spørgsmål og giver gerne en rundvisning i centeret.


KAN JEG PARKERE VED PUREGYM SCANDINAVIAN CENTER?

Vi har to timers gratis parkering tilknyttet, hvilket gør det nemt og tilgængeligt. Du skal blot huske at registrere din nummerplade, når du kommer ind i centeret. Vi er tæt placeret på offentlig transport da vi ligger 5 min. gang fra banegården.

 

DU KAN TRÆNE I 14 PUREGYM CENTRE I ÅRHUS

Se alle vores centre i Århus her.

 

Se vores lokaler her

Vi tilbyder

ALL-IN

ALL-IN

ALL-IN er et super tilbud til dig, der vil have noget ekstra ud af din træning. For kun 139 kr. om måneden, kan du frit tage ét produkt fra vores ALL-IN-sortiment, hver eneste gang du træner (max 1 stk. pr. døgn). Så er du sikker på at få alt, hvad din krop har brug for før, under og efter træningen.

Månedens ALL-IN

Hver måned forkæler vi dig med en overraskelse til ALL-IN sortimentet. Produktet er kun en del af ALL-IN sortimentet den pågældende måned. 

Læs mere

App

App

PureGym appen kan hentes til både iOS- og Android-telefoner. Appen er fyldt med fede features og lækkert design: 

 • Book og afmeld hold inkl. reminder, så du husker dine hold
 • Mere end 50 træningsprogrammer
 • Bodytracker-måling
 • Træningsstatistik
 • Adgang til challenges
 • Team up med din træningsmakker

Download appen og få mere ud af dit medlemskab.

Læs mere

Bikesal

Bikesal

Deltag på Bike, og deltag samtidigt i et uforpligtende fællesskab. Som Danmarks største fitnesscenter har vi de helt rigtige rammer for at skabe Danmarks fedeste holdtræning – og det er vi og mange hundrede tusinde medlemmer også overbeviste om at vi har.

Læs mere om vores forskellige bikehold her og bliv inspireret.

Book dit bikehold via vores holdbooking.

Book her

Bodytracker

Bodytracker

Hop op på vores Bodytracker og følg din træningsudvikling. Som PureGym medlem er den en del af dit medlemskab, medmindre du har medlemskaberne Core eller Core og Hold.

Bodytrackeren er en avanceret vægt og med den får du:

 • Fri adgang til kropsanalyse
 • Mulighed for at måle din fedtprocent, BMI, vægt og muskelmasse
 • Alle målinger ind i app’en
 • Mulighed for at tracke din udvikling og se om træner hen i mod dine mål

For 9 kr. kan du tilkøbe følgende ekstra parametre.

 • Fedtmasse
 • Fedtfrimasse
 • Talje-/hofte forhold
 • Kropsvand
 • Hvilestofskifte

Hvis du har et Core eller et Core og Hold medlemskab kan du tilkøbe Bodytracker+ tillægsmedlemskab for 9 kr./md., og få adgang til alle 9 parametre.

Læs mere

Cardiotræning

Cardiotræning

Kunne du godt tænke dig at forbedre din kondition eller få varmet kroppen op inden din styrketræning, så er Cardio et godt sted at gå hen.

I dette område har vi et bredt udvalgt af kredsløbsmaskiner. Her vil du blandt andet kunne finde løbebånd, motionscykler samt ro, step -og trappemaskiner. Disse maskine er designet til at kunne forbedre dit kredsløb bedre kendt som ”kondition”. Samtlige maskiner kan indstilles og tilpasses, så de netop passer til den intensitet som ønsker på dagen.

Så om du er til en let og kort opvarmning på motionscyklen, en tur op af Eiffeltårnet med din yndlingspodcast i ørene på trappemaskinen, eller en god løbetur i tørvejr på løbebåndet, så vil du kunne gøre dette i Cardio.

Er du i tvivl om hvordan en maskine i Cardio virker, kan du altid spørge vores personale.

Ønsker du hjælp til hvordan du kan forbedre din kondition, så kan du også booke en uforpligtende samtale til 0 kr med en personlig træner her.

Funktionelt træningsområde

Funktionelt træningsområde

Er du til en træningsform, der har fokus på konditions- og styrketræning, så er vores funktionelle træningsområde et område for dig. Vores funktionelle område kan hjælpe dig med at blive hurtigere, stærkere men også mere udholdende og eksplosiv.

Området er udstyret med forskellige redskaber såsom; medicinbolde, kettlebells og sjippetove. Derudover finder du naturligvis også racks i alle vores funktionelle områder.

Holdtræning

Holdtræning

Deltag på vores hold, og deltag samtidigt i et uforpligtende fællesskab. Som Danmarks største fitnesscenter har vi de helt rigtige rammer for at skabe Danmarks fedeste holdtræning – og det er vi og mange hundrede tusinde medlemmer også overbeviste om at vi har. Du kan læse om alle vores forskellige hold her, og derefter booke dem fra vores holdbooking.

Hvis du aldrig har deltaget på vores hold før, eller er ny inden for holdtræning, har du muligheden for at få en introduktion med vores "kom godt i gang" hold. Vi vil sørge for store sale med god plads, det helt rigtige udstyr og så vil vores instruktører vil sørge for god stemning så din holdoplevelse bliver så god som muligt.

Book her 

Parkering

Parkering

Er du i bil til din træning, vil der være parkeringsmuligheder ved næsten alle vores centre. PureGym har parkeringsmuligheder i form af egen parkeringsplads, eller som en del af bygningens parkeringsplads eller parkeringshus. Hvis du er i tvivl kan du altid spørge vores søde receptionister i centrene.

Personlig træner

Personlig træner

Med en personlig træner får du hjælp og sparring til at nå dine mål - altid med udgangspunkt i dig og dine behov.

Vores personlige trænere sørger for trygge rammer, mens du er i centret.

De sikrer fortsat, at alt udstyr er sprittet af både før og efter brug, samt at I holder god afstand til de øvrige medlemmer, mens I træner.

Læs mere om Personlig træning her!

Styrketræning

Styrketræning

Vi har masser af udstyr til din styrketræning, så du kan lave alle de styrkeøvelser du kunne tænke dig. Vi har maskiner til træning af ryg, arme, mave, lår, bagdel, skuldre, bryst osv. Du kan derved træne dine muskelgrupper på flere måder og skifte imellem maskiner og finde de maskiner og øvelser, du bedst kan lide og får mest ud af.

Nogle af maskinerne er multifunktionelle, så du kan træne flere muskelgrupper på samme maskine.

Styrketræning er din vej til sundhed, en stærkere krop, funktionalitet i hverdagen og større muskelmasse.

Udstrækningsområde

Udstrækningsområde

Vi vil gerne opfylde dine træningsbehov, og en nedkøling efter træning, eller en opvarmning før træning skal der være plads til. 

Der hvor din træning starter eller slutter har vi et udstrækningsområde til dig med masser af udstyr.

I udstrækningsområdet finder du ribber, måtter, pilatesbolde, små vægte, mavehjul, Bosu bolde, forskellige slags elastikker og foamrollere.

Hvis der er noget du mangler, kan du altid spørge vores receptionister om de har det liggende et andet sted i centeret.

Watt-cykler & Intelligent Cycling

Watt-cykler & Intelligent Cycling

Vores nye BODY BIKE® Smart+ watt-cykler giver dig mulighed for at få tal på din træning, når du deltager på vores Bike-hold. Således kan du måle dine fremskridt, følge din udvikling på cyklen og opnå ekstra motivation. Designet på cyklen er desuden forbedret, så du opnår en mere ergonomisk sidestilling. 

Via bluetooth kan du connecte din smartphone til cyklen og dermed følge med i din træning undervejs. BODY BIKE® app’en monitorerer din træning live og viser dig bl.a. watt-zoner, kadence, distance, kalorieforbrænding og meget mere.

I samspil med watt-cyklerne, bruger instruktørerne det visuelle system Intelligent Cycling.

Med Intelligent Cycling kan du følge med i programmet og se hvad denne times udfordring byder på. Du kan bl.a. se nuværende intensitet (watt-zoner), kadence, tid og position, samtidig med at du kigger frem mod næste pause. 

Det visuelle univers på storskærmene, tillader dig at koncentrere dig 100% om din træning og performance. Det online program giver dig tryghed og klarhed omkring programmet, så du kan nyde timen, instruktøren og musikken.

Læs mere

TRÆN I HELE AARHUS FOR 299 KR/MD.

Når du vælger PLUS medlemskabet her i centret, får du fri adgang til ALLE 14 centre i byen.

Du får også endnu flere fordele med PLUS:

 • Træn med en ven 4 x pr måned
 • Adgang til i alt 76 centre, fordelt over hele Danmark
 • Adgang til alle hold
 • Book hold 4 uger før
 • BodyTracker: 9 parametre
 • Pause til 0 kr (3 x pr år)


Hvis du elsker Århus og fitness er PLUS medlemskabet et oplagt valg - så kan du frit vælge hvor i byen du vil træne, i dag.

Bliv medlem af PureGym og få adgang til:

App

Her kan du få et trænings-program, følge din træning, booke hold, deltage i challenges og meget mere.

Personlig træning

Har du brug for hjælp til at nå dine mål? Book en samtale hos en af vores certificerede personlige trænere til 0 kr.

ALL-IN

Tag et produkt fra vores ALL-IN sortiment hver gang du træner (max 1 pr. døgn) for kun 139 kr. pr. md.

Bodytracker

For kun ekstra 9 kr./md. kan du få adgang til en avanceret vægt, der giver dig en kropsanalyse med flere forskellige parametre.

Er du klar til at starte?

Og bliv en del af Danmarks største fitness-fælleskab.