Gå til hovedindhold

NYT UDSTYR!

Vi har fået en masse nyt udstyr til din træning her i centret.

Læs om alle detaljerne længere nede!

Englandsvej 28-30
2300 København S

Gør noget godt for dig selv og meld dig ind!

Vi lukker i dag kl. 00:00

Torsdag

05:00 - 00:00

Bemandet: 08:00 - 20:00

Fredag

05:00 - 00:00

Bemandet: 08:00 - 18:00

Lørdag

05:00 - 00:00

Bemandet: 09:00 - 12:00

Søndag

05:00 - 00:00

Bemandet: 09:00 - 12:00

Mandag

05:00 - 00:00

Bemandet: 08:00 - 20:00

Tirsdag

05:00 - 00:00

Bemandet: 08:00 - 20:00

Onsdag

05:00 - 00:00

Bemandet: 08:00 - 20:00

PureGym Englandsvej

PureGym Englandsvej er et af de største centre på Sjælland.

Vores store center tilbyder dig to etager fyldt med forskellige fitnes-, styrke- og cardio-maskiner. Derudover har vi et funktionelt område, samt et udstræksområde, hvor der er plads til at være kreativ.

Vi har to holdsale og én bikesal, hvor der på holdplanen tilbydes alt fra Zumba, Stram Op og Bike til Boksning og Yoga.

Vi ønsker at give vores medlemmer den absolut bedste træningsoplevelse, og derfor går vi meget op i, at centret skal være pænt og rydeligt til jer, samt at skabe en god stemning, hvor der er plads til alle, og hvor humøret er i top.

Vi glæder os til at se dig!


NYT UDSTYR I PUREGYM ENGLANDSVEJ

Vi er så glade for at byde dig velkommen i vores center, der har fået en nødvendig og længe ventet opdatering af udstyret.

Her er en oversigt over, hvad du kan glæde dig til:

 • Alle faste pin- og kabelmaskiner er blevet udskiftet, og vi har tilføjet helt nye 5-stack store kabelmaskiner og functional trainers.
 • Vi har også øget antallet af kabelstationer samt udstyr til bentræning, såsom pres, extension og curls, i forhold til tidligere.
 • Samtlige håndvægte og stativer er blevet udskiftet, og vi har introduceret tungere håndvægte, inklusive vægte op til 50 kg.
 • I vores frivægtsområde finder du nu helt nye løftestativer med otte båse.
 • Vi har oprettet et helt nyt funktionelt område, som inkluderer to skiErgs og to bikeErgs.
 • Endvidere har vi installeret helt nye romaskiner i det funktionelle område, og alt vores cardio-udstyr er blevet udskiftet og er nu helt nyt.

DET SIGER PERSONALET OM PUREGYM ENGLANDSVEJ

Det er en fornøjelse at komme på arbejde, fordi jeg elsker atmosfæren og at kunne give vores medlemmer en god oplevelse i centret. Hos os er der plads til ALLE, og det, synes jeg, betyder rigtig meget, at vi er med til at formidle det. Sundhed er for alle, og er der nye i centret, hjælper vi altid gerne lidt ekstra, så man bliver komfortabel og kommer trygt og godt ind i den nye vane.

 

PERSONLIG TRÆNING I PUREGYM ENGLANDSVEJ

Vores center har flere personlige trænere tilknyttet.

Dem kan du komme i kontakt med gennem hjemmeside eller ved at spørge os i receptionen.
Vi har også en stander stående, hvor du kan skrive sit medlemsnummer eller telefonnummer på - så vil du blive kontaktet af én af trænerne. Så har du et mål og vil gerne have en at sparre med på vejen - så tøv ikke med at tage kontakt til os omkring personlig træning.

Vi tilbyder også en uforpligtende samtale med en personlig træner til 0,-:

BOOK SAMTALE HER

 

HOLDTRÆNING I PUREGYM ENGLANDSVEJ

Holdsal 1: Findes på 2. etage. Med en kapacitet på helt op til 60 medlemmer har vi de fedeste hold, som virkelig skaber sammenhold og fællesskab. I denne holdsal kører vi alle former for hold.

Holdsal 2: Findes på receptionsetagen ved gangen ned mod dameomklædningen. Med en kapacitet på op til 35 medlemmer skaber salen rummelighed, men også en mere hyggelig atmosfære, hvilket gør den ideel til f.eks. yoga og seniortræning. Derudover har vi dog også dans og styrkehold herinde.

Bikesal: Findes på receptionsetagen ved cardio-området.
Med hele 45 cykler skabes der virkelig en fed atmosfære i bikesalen, og vi lover du ikke fortryder, hvis du prøver en af vores fantastiske bike-instruktører.


HVORNÅR TRÆNER FOLK HER I CENTRET?

Vi har god plads til vores medlemmer. I vores app kan du se, hvornår der er flest og færrest mennesker i centret.

BLIV MEDLEM HER


HVORNÅR KAN JEG MØDE PERSONALET I CENTRET?

Vi står altid klar til at tage imod dig i vores receptioen, som er det første, du møder, når du kommer ind i centret.

Se vores bemandede tider i oversigten her på siden.

 

KAN JEG PARKERE VED PUREGYM ENGLANDSVEJ ?

Vi har 2 timers gratis parkering tilknyttet centret (med p-skive), hvilket gør det nemt at holde tæt på.

Det er også dejlig nemt at komme hertil med offtentligt transport, da 5C holder 5 minutters gang fra centret.

<h3><strong>DU KAN TRÆNE I 7 PUREGYM CENTRE PÅ AMAGER</strong></h3><p>Se alle vores <u><a href="/find-center/amager"> centre på Amager her</a></u>.</p>

Se vores lokaler her

Vi tilbyder

ALL-IN

ALL-IN

ALL-IN er et super tilbud til dig, der vil have noget ekstra ud af din træning. For kun 139 kr. om måneden, kan du frit tage ét produkt fra vores ALL-IN-sortiment, hver eneste gang du træner (max 1 stk. pr. døgn). Så er du sikker på at få alt, hvad din krop har brug for før, under og efter træningen.

Månedens ALL-IN

Hver måned forkæler vi dig med en overraskelse til ALL-IN sortimentet. Produktet er kun en del af ALL-IN sortimentet den pågældende måned. 

Læs mere

App

App

PureGym appen kan hentes til både iOS- og Android-telefoner. Appen er fyldt med fede features og lækkert design: 

 • Book og afmeld hold inkl. reminder, så du husker dine hold
 • Mere end 50 træningsprogrammer
 • Bodytracker-måling
 • Træningsstatistik
 • Adgang til challenges
 • Team up med din træningsmakker

Download appen og få mere ud af dit medlemskab.

Læs mere

Bikesal

Bikesal

Deltag på Bike, og deltag samtidigt i et uforpligtende fællesskab. Som Danmarks største fitnesscenter har vi de helt rigtige rammer for at skabe Danmarks fedeste holdtræning – og det er vi og mange hundrede tusinde medlemmer også overbeviste om at vi har.

Læs mere om vores forskellige bikehold her og bliv inspireret.

Book dit bikehold via vores holdbooking.

Book her

Bodytracker

Bodytracker

Hop op på vores Bodytracker og følg din træningsudvikling. Som PureGym medlem er den en del af dit medlemskab, medmindre du har medlemskaberne Core eller Core og Hold.

Bodytrackeren er en avanceret vægt og med den får du:

 • Fri adgang til kropsanalyse
 • Mulighed for at måle din fedtprocent, BMI, vægt og muskelmasse
 • Alle målinger ind i app’en
 • Mulighed for at tracke din udvikling og se om træner hen i mod dine mål

For 9 kr. kan du tilkøbe følgende ekstra parametre.

 • Fedtmasse
 • Fedtfrimasse
 • Talje-/hofte forhold
 • Kropsvand
 • Hvilestofskifte

Hvis du har et Core eller et Core og Hold medlemskab kan du tilkøbe Bodytracker+ tillægsmedlemskab for 9 kr./md., og få adgang til alle 9 parametre.

Læs mere

Cardiotræning

Cardiotræning

Kunne du godt tænke dig at forbedre din kondition eller få varmet kroppen op inden din styrketræning, så er Cardio et godt sted at gå hen.

I dette område har vi et bredt udvalgt af kredsløbsmaskiner. Her vil du blandt andet kunne finde løbebånd, motionscykler samt ro, step -og trappemaskiner. Disse maskine er designet til at kunne forbedre dit kredsløb bedre kendt som ”kondition”. Samtlige maskiner kan indstilles og tilpasses, så de netop passer til den intensitet som ønsker på dagen.

Så om du er til en let og kort opvarmning på motionscyklen, en tur op af Eiffeltårnet med din yndlingspodcast i ørene på trappemaskinen, eller en god løbetur i tørvejr på løbebåndet, så vil du kunne gøre dette i Cardio.

Er du i tvivl om hvordan en maskine i Cardio virker, kan du altid spørge vores personale.

Ønsker du hjælp til hvordan du kan forbedre din kondition, så kan du også booke en uforpligtende samtale til 0 kr med en personlig træner her.

Funktionelt træningsområde

Funktionelt træningsområde

Er du til en træningsform, der har fokus på konditions- og styrketræning, så er vores funktionelle træningsområde et område for dig. Vores funktionelle område kan hjælpe dig med at blive hurtigere, stærkere men også mere udholdende og eksplosiv.

Området er udstyret med forskellige redskaber såsom; medicinbolde, kettlebells og sjippetove. Derudover finder du naturligvis også racks i alle vores funktionelle områder.

Glutebuilder

Glutebuilder

Glutebuilderen er en multifunktionel træningsmaskine, som giver mulighed for at lave mange forskellige øvelser - perfekt til træning af ben, baller og lår. Du kan bruge maskinen som den er, med en vægtstang, vægtskiver og elastikker, som du kan låne i centeret. Kun fantasien sætter grænser. 
 

Holdtræning

Holdtræning

Deltag på vores hold, og deltag samtidigt i et uforpligtende fællesskab. Som Danmarks største fitnesscenter har vi de helt rigtige rammer for at skabe Danmarks fedeste holdtræning – og det er vi og mange hundrede tusinde medlemmer også overbeviste om at vi har. Du kan læse om alle vores forskellige hold her, og derefter booke dem fra vores holdbooking.

Hvis du aldrig har deltaget på vores hold før, eller er ny inden for holdtræning, har du muligheden for at få en introduktion med vores "kom godt i gang" hold. Vi vil sørge for store sale med god plads, det helt rigtige udstyr og så vil vores instruktører vil sørge for god stemning så din holdoplevelse bliver så god som muligt.

Book her 

Parkering

Parkering

Er du i bil til din træning, vil der være parkeringsmuligheder ved næsten alle vores centre. PureGym har parkeringsmuligheder i form af egen parkeringsplads, eller som en del af bygningens parkeringsplads eller parkeringshus. Hvis du er i tvivl kan du altid spørge vores søde receptionister i centrene.

Personlig træner

Personlig træner

Med en personlig træner får du hjælp og sparring til at nå dine mål - altid med udgangspunkt i dig og dine behov.

Vores personlige trænere sørger for trygge rammer, mens du er i centret.

De sikrer fortsat, at alt udstyr er sprittet af både før og efter brug, samt at I holder god afstand til de øvrige medlemmer, mens I træner.

Læs mere om Personlig træning her!

Styrketræning

Styrketræning

Vi har masser af udstyr til din styrketræning, så du kan lave alle de styrkeøvelser du kunne tænke dig. Vi har maskiner til træning af ryg, arme, mave, lår, bagdel, skuldre, bryst osv. Du kan derved træne dine muskelgrupper på flere måder og skifte imellem maskiner og finde de maskiner og øvelser, du bedst kan lide og får mest ud af.

Nogle af maskinerne er multifunktionelle, så du kan træne flere muskelgrupper på samme maskine.

Styrketræning er din vej til sundhed, en stærkere krop, funktionalitet i hverdagen og større muskelmasse.

TRX

TRX

TRX er en effektiv træningsform, hvor alle øvelser udføres med egen kropsvægt som modstand i den såkaldte TRX slynge eller sele. TRX udfordrer dig på din styrke, balance, og stabilitet. Vi har træningsområder til din TRX træning og tilbyder også TRX som holdtræning.

Læs mere om holdet 

Om du gerne vil træne din styrke, core, kondition eller udholdenhedstræning så er TRX et rigtig godt redskab.

God træning!

Udstrækningsområde

Udstrækningsområde

Vi vil gerne opfylde dine træningsbehov, og en nedkøling efter træning, eller en opvarmning før træning skal der være plads til. 

Der hvor din træning starter eller slutter har vi et udstrækningsområde til dig med masser af udstyr.

I udstrækningsområdet finder du ribber, måtter, pilatesbolde, små vægte, mavehjul, Bosu bolde, forskellige slags elastikker og foamrollere.

Hvis der er noget du mangler, kan du altid spørge vores receptionister om de har det liggende et andet sted i centeret.

Watt-cykler & Intelligent Cycling

Watt-cykler & Intelligent Cycling

Vores nye BODY BIKE® Smart+ watt-cykler giver dig mulighed for at få tal på din træning, når du deltager på vores Bike-hold. Således kan du måle dine fremskridt, følge din udvikling på cyklen og opnå ekstra motivation. Designet på cyklen er desuden forbedret, så du opnår en mere ergonomisk sidestilling. 

Via bluetooth kan du connecte din smartphone til cyklen og dermed følge med i din træning undervejs. BODY BIKE® app’en monitorerer din træning live og viser dig bl.a. watt-zoner, kadence, distance, kalorieforbrænding og meget mere.

I samspil med watt-cyklerne, bruger instruktørerne det visuelle system Intelligent Cycling.

Med Intelligent Cycling kan du følge med i programmet og se hvad denne times udfordring byder på. Du kan bl.a. se nuværende intensitet (watt-zoner), kadence, tid og position, samtidig med at du kigger frem mod næste pause. 

Det visuelle univers på storskærmene, tillader dig at koncentrere dig 100% om din træning og performance. Det online program giver dig tryghed og klarhed omkring programmet, så du kan nyde timen, instruktøren og musikken.

Læs mere

TRÆN PÅ HELE AMAGER FOR 359 KR/MD.

Når du vælger PLUS medlemskabet her i centret, får du for kun 359 kr/md. fri adgang til ALLE 7 centre på Amager.

Med PLUS får du også en masse andre fordele:

 • Træn med én ven 4 x pr måned
 • Adgang til i alt 157 centre, fordelt over hele Danmark
 • Adgang til alle hold
 • Book hold 4 uger før
 • BodyTracker: følg din udvikling på 9 parametre
 • Pause til 0 kr (3 x pr år)


Hvis du elsker "Ønskeøen" og fitness er PLUS medlemskabet et oplagt valg - så kan du frit vælge hvor du vil træne, i dag.

Gå til toppen af denne side og klik "BLIV MEDLEM HER" for at komme videre til valg af medlemskab.

Nyt udstyr!

Her i PureGym Englandsvej har vi fået spritnyt udstyr og maskiner.

Som medlem vil du få fornøjelsen af en fuldt opdateret cardiopakke og masser af funktionelt udstyr. Særligt er vi glade for vores mange nye kabeltårne og vores skimaskiner i det funktionelle område.

Ikke alt er nyt, for vi spurgte vores medlemmer, hvilket udstyr de gerne ville beholde - og det har vi lyttet til. Derfor har vi beholdt en række plate-loaded maskiner fra Technogym, såsom Benpres, Hack Squat, Hip Thrust, Bænkpres, samt alle maskinerne der træner bryst, skulder og ryg.

Vi tilbyder nu en god blanding af helt nyt udstyr fra Matrix, og det udstyr I elsker fra Technogym. Glæd dig til at træne i PureGym Englandsvej - vi glæder os til at se dig!

Bliv medlem af PureGym og få adgang til:

App

Her kan du få et trænings-program, følge din træning, booke hold, deltage i challenges og meget mere.

Personlig træning

Har du brug for hjælp til at nå dine mål? Book en samtale hos en af vores certificerede personlige trænere til 0 kr.

ALL-IN

Tag et produkt fra vores ALL-IN sortiment hver gang du træner (max 1 pr. døgn) for kun 139 kr. pr. md.

Bodytracker

For kun ekstra 9 kr./md. kan du få adgang til en avanceret vægt, der giver dig en kropsanalyse med flere forskellige parametre.

Er du klar til at starte?

Og bliv en del af Danmarks største fitness-fælleskab.