Gå til hovedindhold

NYT UDSTYR!

Vi har endelig fået en masse nyt udstyr til din træning her i centret.  

Læs om alle detaljerne længere nede!

Rentemestervej 2
2400 København NV

Gør noget godt for dig selv og meld dig ind!

Vi lukker i dag kl. 00:00

Torsdag

05:00 - 00:00

Bemandet: 08:00 - 20:00

Fredag

05:00 - 00:00

Bemandet: 08:00 - 18:00

Lørdag

05:00 - 00:00

Bemandet: 09:00 - 12:00

Søndag

05:00 - 00:00

Bemandet: 09:00 - 12:00

Mandag

05:00 - 00:00

Bemandet: 08:00 - 20:00

Tirsdag

05:00 - 00:00

Bemandet: 08:00 - 20:00

Onsdag

05:00 - 00:00

Bemandet: 08:00 - 20:00

PureGym Lygten

Midt i det pulserende Nørrebro, tæt ved Nørrebro station, finder du flere etagers træningsmuligheder hos os i PureGym Lygten.

Her får du både 4 etagers træningsfaciliteter og 3 holdsale, der tilbyder forskellige holdkoncepter hver dag, hele ugen.

Med vores store cardiopark, almindelig og plateload maskinpark, funktionelle området og seperat frivægt- og kabelområde, fordeles folk godt på kvadratmeterne og du kan nemt få en god træningsoplevelse.

Her får du desuden en masse Step, Bike, Dance, Styrke og en masse andre hold. 

Vi sætter en ære i at byde alle velkomne, og sørge for et hyggeligt og rart træningsmiljø.

Vi glæder os til at se dig!

 

NYT UDSTYR I PUREGYM LYGTEN

Vi er så glade for at byde dig velkommen i vores center, der har fået en nødvendig og længe ventet opdatering af udstyret.

Her er en oversigt over, hvad du kan glæde dig til:


Nyt og forbedret cardio-område
Nyt og forbedret kabel- og styrketræningsområde
Nyt og forbedret udstrækningsområde


DET SIGER PERSONALET OM PUREGYM LYGTEN

Abdullah siger: "Det skaber en større motivation til at nå mine personlige træningsmål, i og med at jeg nu også er ambassadør for kæden. Det er især også særligt motiverende at se de mange medlemmer, der regelmæssigt kommer til centret med en disciplineret og motiveret indstilling for at forbedre deres livsstil, komme i bedre form og nå deres egne mål, hvilket smitter af på mig."

Her på Lygten har vi en team af smilende, hjælpsomme og dygtige ansatte, både Gym Staff, Group Instructors og Personlige Trænere.

Flere af os har været i centret og kæden i over 5 år, hvilket giver en masse god viden og forståelse for det enkelte medlem, samt en klar fællesskabsfølelse til netop dette center. Derfor kan atmosfæren ikke findes andre steder, med både så højt til loftet, holdmuligheder og ekstra udstyr.

 


PERSONLIG TRÆNING I PUREGYM LYGTEN

Har du brug for at få kortlagt nye mål? Eller måske komme i gang efter en længere pause? Måske du bare vil finpudse teknikken og nå din første muscle up? Her i centret har vi dygtige og alsidige Personlige Trænere, hvor flere også er kostvejledere. Derfor kan du både få hjælp til teknik, øvelser, programlægning og dine kostvaner.

Vi tilbyder en uforpligtende samtale med en personlig træner til 0,-:

BOOK SAMTALE HER

 


HOLDTRÆNING I PUREGYM LYGTEN

Med vores 2 store holdsale og en stemningsfuld Bike sal, er det nemt at finde et hold der passer ind i din hverdag.

Vi gør meget for at tilbyde alle PureGyms forskellige holdkoncepter, og gerne flere gange om ugen, så netop du også kan være med. Dette gælder både Bike, Step, forskellige Dance hold, Yoga, forskellige styrke og cardio hold.

HVORNÅR TRÆNER FOLK HER I CENTRET?

Vi har god plads til vores medlemmer. I vores app kan du se, hvornår der er flest og færrest mennesker i centret.

BLIV MEDLEM HER

 


HVORNÅR KAN JEG MØDE PERSONALET I CENTRET?

Vores indgange fra både Bygmestervej og Lygten fører ind til vores recepetion, hvor du vil blive mødt af vores smilende og hjælpsomme team.

Vi vil altid gøre vores ypperste for at yde den bedste service og løse netop den udfordring du møder, eller måske bare tage en snak om du mon har det rigtige medlemskab til dine behov. her på siden kan du se hvilke timer vi er bemandede i centret, og du kan ringe efter os på vores klokke i receptionen.

 


KAN JEG PARKERE VED PUREGYM LYGTEN?

I hverdage efter kl. 16 samt hele weekenden kan du parkere på de tilhørende parkeringspladser på begge sider af centret. Hertil skal der registreres nummerplade på vores iPad ved trappenedgangen og dette udløser 2 timers gratis parkering.

Ønsker du at træne udenfor disse tidsrum, så henviser vi til gadeparkeringen rundt omkring centret der har 3 timers gratis parkering, eller brug af Nørrebro Bycenters parkeringsmuligheder.

Nørrebro station, med både S-tog, Metro og bus forbindelser er at finde indefor kun 10 minutters gågang.

Vi tilbyder

ALL-IN

ALL-IN

ALL-IN er et super tilbud til dig, der vil have noget ekstra ud af din træning. For kun 139 kr. om måneden, kan du frit tage ét produkt fra vores ALL-IN-sortiment, hver eneste gang du træner (max 1 stk. pr. døgn). Så er du sikker på at få alt, hvad din krop har brug for før, under og efter træningen.

Månedens ALL-IN

Hver måned forkæler vi dig med en overraskelse til ALL-IN sortimentet. Produktet er kun en del af ALL-IN sortimentet den pågældende måned. 

Læs mere

App

App

PureGym appen kan hentes til både iOS- og Android-telefoner. Appen er fyldt med fede features og lækkert design: 

 • Book og afmeld hold inkl. reminder, så du husker dine hold
 • Mere end 50 træningsprogrammer
 • Bodytracker-måling
 • Træningsstatistik
 • Adgang til challenges
 • Team up med din træningsmakker

Download appen og få mere ud af dit medlemskab.

Læs mere

Bikesal

Bikesal

Deltag på Bike, og deltag samtidigt i et uforpligtende fællesskab. Som Danmarks største fitnesscenter har vi de helt rigtige rammer for at skabe Danmarks fedeste holdtræning – og det er vi og mange hundrede tusinde medlemmer også overbeviste om at vi har.

Læs mere om vores forskellige bikehold her og bliv inspireret.

Book dit bikehold via vores holdbooking.

Book her

Bodytracker

Bodytracker

Hop op på vores Bodytracker og følg din træningsudvikling. Som PureGym medlem er den en del af dit medlemskab, medmindre du har medlemskaberne Core eller Core og Hold.

Bodytrackeren er en avanceret vægt og med den får du:

 • Fri adgang til kropsanalyse
 • Mulighed for at måle din fedtprocent, BMI, vægt og muskelmasse
 • Alle målinger ind i app’en
 • Mulighed for at tracke din udvikling og se om træner hen i mod dine mål

For 9 kr. kan du tilkøbe følgende ekstra parametre.

 • Fedtmasse
 • Fedtfrimasse
 • Talje-/hofte forhold
 • Kropsvand
 • Hvilestofskifte

Hvis du har et Core eller et Core og Hold medlemskab kan du tilkøbe Bodytracker+ tillægsmedlemskab for 9 kr./md., og få adgang til alle 9 parametre.

Læs mere

Cardiotræning

Cardiotræning

Kunne du godt tænke dig at forbedre din kondition eller få varmet kroppen op inden din styrketræning, så er Cardio et godt sted at gå hen.

I dette område har vi et bredt udvalgt af kredsløbsmaskiner. Her vil du blandt andet kunne finde løbebånd, motionscykler samt ro, step -og trappemaskiner. Disse maskine er designet til at kunne forbedre dit kredsløb bedre kendt som ”kondition”. Samtlige maskiner kan indstilles og tilpasses, så de netop passer til den intensitet som ønsker på dagen.

Så om du er til en let og kort opvarmning på motionscyklen, en tur op af Eiffeltårnet med din yndlingspodcast i ørene på trappemaskinen, eller en god løbetur i tørvejr på løbebåndet, så vil du kunne gøre dette i Cardio.

Er du i tvivl om hvordan en maskine i Cardio virker, kan du altid spørge vores personale.

Ønsker du hjælp til hvordan du kan forbedre din kondition, så kan du også booke en uforpligtende samtale til 0 kr med en personlig træner her.

Funktionelt træningsområde

Funktionelt træningsområde

Er du til en træningsform, der har fokus på konditions- og styrketræning, så er vores funktionelle træningsområde et område for dig. Vores funktionelle område kan hjælpe dig med at blive hurtigere, stærkere men også mere udholdende og eksplosiv.

Området er udstyret med forskellige redskaber såsom; medicinbolde, kettlebells og sjippetove. Derudover finder du naturligvis også racks i alle vores funktionelle områder.

Glutebuilder

Glutebuilder

Glutebuilderen er en multifunktionel træningsmaskine, som giver mulighed for at lave mange forskellige øvelser - perfekt til træning af ben, baller og lår. Du kan bruge maskinen som den er, med en vægtstang, vægtskiver og elastikker, som du kan låne i centeret. Kun fantasien sætter grænser. 
 

Heat Wave

Heat Wave

Heat Wave er holdtræning hvor holdsalen er opvarmet til 37 grader med hjælp fra infrarøde stråler. Varmen giver mange træningsmæssige fordele og giver dig helt nye muligheder når du træner.

De infrarøde stråler varmer dine muskler og led behageligt op indefra. Udover at have det varmt og dejligt når du træner, så får du også mere ud af træningen med Heat Wave. Du vil opleve større smidighed og fleksibilitet, så du kan komme dybere ind i stillingerne. En anden fordel er, at varmen hjælper med udskillelsen af affaldsstoffer. På en Heat Wave time er det derfor også vigtigt at du drikker rigeligt med vand både inden og efter Heat Wave-træning.

Læs mere

Holdtræning

Holdtræning

Deltag på vores hold, og deltag samtidigt i et uforpligtende fællesskab. Som Danmarks største fitnesscenter har vi de helt rigtige rammer for at skabe Danmarks fedeste holdtræning – og det er vi og mange hundrede tusinde medlemmer også overbeviste om at vi har. Du kan læse om alle vores forskellige hold her, og derefter booke dem fra vores holdbooking.

Hvis du aldrig har deltaget på vores hold før, eller er ny inden for holdtræning, har du muligheden for at få en introduktion med vores "kom godt i gang" hold. Vi vil sørge for store sale med god plads, det helt rigtige udstyr og så vil vores instruktører vil sørge for god stemning så din holdoplevelse bliver så god som muligt.

Book her 

Parkering

Parkering

Er du i bil til din træning, vil der være parkeringsmuligheder ved næsten alle vores centre. PureGym har parkeringsmuligheder i form af egen parkeringsplads, eller som en del af bygningens parkeringsplads eller parkeringshus. Hvis du er i tvivl kan du altid spørge vores søde receptionister i centrene.

Personlig træner

Personlig træner

Med en personlig træner får du hjælp og sparring til at nå dine mål - altid med udgangspunkt i dig og dine behov.

Vores personlige trænere sørger for trygge rammer, mens du er i centret.

De sikrer fortsat, at alt udstyr er sprittet af både før og efter brug, samt at I holder god afstand til de øvrige medlemmer, mens I træner.

Læs mere om Personlig træning her!

Styrketræning

Styrketræning

Vi har masser af udstyr til din styrketræning, så du kan lave alle de styrkeøvelser du kunne tænke dig. Vi har maskiner til træning af ryg, arme, mave, lår, bagdel, skuldre, bryst osv. Du kan derved træne dine muskelgrupper på flere måder og skifte imellem maskiner og finde de maskiner og øvelser, du bedst kan lide og får mest ud af.

Nogle af maskinerne er multifunktionelle, så du kan træne flere muskelgrupper på samme maskine.

Styrketræning er din vej til sundhed, en stærkere krop, funktionalitet i hverdagen og større muskelmasse.

TRX

TRX

TRX er en effektiv træningsform, hvor alle øvelser udføres med egen kropsvægt som modstand i den såkaldte TRX slynge eller sele. TRX udfordrer dig på din styrke, balance, og stabilitet. Vi har træningsområder til din TRX træning og tilbyder også TRX som holdtræning.

Læs mere om holdet 

Om du gerne vil træne din styrke, core, kondition eller udholdenhedstræning så er TRX et rigtig godt redskab.

God træning!

Udstrækningsområde

Udstrækningsområde

Vi vil gerne opfylde dine træningsbehov, og en nedkøling efter træning, eller en opvarmning før træning skal der være plads til. 

Der hvor din træning starter eller slutter har vi et udstrækningsområde til dig med masser af udstyr.

I udstrækningsområdet finder du ribber, måtter, pilatesbolde, små vægte, mavehjul, Bosu bolde, forskellige slags elastikker og foamrollere.

Hvis der er noget du mangler, kan du altid spørge vores receptionister om de har det liggende et andet sted i centeret.

Watt-cykler & Intelligent Cycling

Watt-cykler & Intelligent Cycling

Vores nye BODY BIKE® Smart+ watt-cykler giver dig mulighed for at få tal på din træning, når du deltager på vores Bike-hold. Således kan du måle dine fremskridt, følge din udvikling på cyklen og opnå ekstra motivation. Designet på cyklen er desuden forbedret, så du opnår en mere ergonomisk sidestilling. 

Via bluetooth kan du connecte din smartphone til cyklen og dermed følge med i din træning undervejs. BODY BIKE® app’en monitorerer din træning live og viser dig bl.a. watt-zoner, kadence, distance, kalorieforbrænding og meget mere.

I samspil med watt-cyklerne, bruger instruktørerne det visuelle system Intelligent Cycling.

Med Intelligent Cycling kan du følge med i programmet og se hvad denne times udfordring byder på. Du kan bl.a. se nuværende intensitet (watt-zoner), kadence, tid og position, samtidig med at du kigger frem mod næste pause. 

Det visuelle univers på storskærmene, tillader dig at koncentrere dig 100% om din træning og performance. Det online program giver dig tryghed og klarhed omkring programmet, så du kan nyde timen, instruktøren og musikken.

Læs mere

DET SIGER PERSONALET OM PUREGYM LYGTEN

Abdullah siger: "Det skaber en større motivation til at nå mine personlige træningsmål, i og med at jeg nu også er ambassadør for kæden. Det er især også særligt motiverende at se de mange medlemmer, der regelmæssigt kommer til centret med en disciplineret og motiveret indstilling for at forbedre deres livsstil, komme i bedre form og nå deres egne mål, hvilket smitter af på mig."

Her på Lygten har vi en team af smilende, hjælpsomme og dygtige ansatte, både Gym Staff, Group Instructors og Personlige Trænere.

Flere af os har været i centret og kæden i over 5 år, hvilket giver en masse god viden og forståelse for det enkelte medlem, samt en klar fællesskabsfølelse til netop dette center. Derfor kan atmosfæren ikke findes andre steder, med både så højt til loftet, holdmuligheder og ekstra udstyr.

 

PERSONLIG TRÆNING I PUREGYM LYGTEN

Har du brug for at få kortlagt nye mål? Eller måske komme i gang efter en længere pause? Måske du bare vil finpudse teknikken og nå din første muscle up? Her i centret har vi dygtige og alsidige Personlige Trænere, hvor flere også er kostvejledere. Derfor kan du både få hjælp til teknik, øvelser, programlægning og dine kostvaner.

Vi tilbyder en uforpligtende samtale med en personlig træner til 0,-:

BOOK SAMTALE HER

 

HOLDTRÆNING I PUREGYM LYGTEN

Med vores 2 store holdsale og en stemningsfuld Bike sal, er det nemt at finde et hold der passer ind i din hverdag.

Vi gør meget for at tilbyde alle PureGyms forskellige holdkoncepter, og gerne flere gange om ugen, så netop du også kan være med. Dette gælder både Bike, Step, forskellige Dance hold, Yoga, forskellige styrke og cardio hold.

 

HVORNÅR TRÆNER FOLK HER I CENTRET?

Vi har god plads til vores medlemmer. I vores app kan du se, hvornår der er flest og færrest mennesker i centret.

BLIV MEDLEM HER

 

HVORNÅR KAN JEG MØDE PERSONALET I CENTRET?

Vores indgange fra både Bygmestervej og Lygten fører ind til vores recepetion, hvor du vil blive mødt af vores smilende og hjælpsomme team.

Vi vil altid gøre vores ypperste for at yde den bedste service og løse netop den udfordring du møder, eller måske bare tage en snak om du mon har det rigtige medlemskab til dine behov. her på siden kan du se hvilke timer vi er bemandede i centret, og du kan ringe efter os på vores klokke i receptionen.

 

KAN JEG PARKERE VED PUREGYM LYGTEN?

I hverdage efter kl. 16 samt hele weekenden kan du parkere på de tilhørende parkeringspladser på begge sider af centret. Hertil skal der registreres nummerplade på vores iPad ved trappenedgangen og dette udløser 2 timers gratis parkering.

Ønsker du at træne udenfor disse tidsrum, så henviser vi til gadeparkeringen rundt omkring centret der har 3 timers gratis parkering, eller brug af Nørrebro Bycenters parkeringsmuligheder.

Nørrebro station, med både S-tog, Metro og bus forbindelser er at finde indefor kun 10 minutters gågang.

Bliv medlem af PureGym og få adgang til:

App

Her kan du få et trænings-program, følge din træning, booke hold, deltage i challenges og meget mere.

Personlig træning

Har du brug for hjælp til at nå dine mål? Book en samtale hos en af vores certificerede personlige trænere til 0 kr.

ALL-IN

Tag et produkt fra vores ALL-IN sortiment hver gang du træner (max 1 pr. døgn) for kun 139 kr. pr. md.

Bodytracker

For kun ekstra 9 kr./md. kan du få adgang til en avanceret vægt, der giver dig en kropsanalyse med flere forskellige parametre.

Er du klar til at starte?

Og bliv en del af Danmarks største fitness-fælleskab.