Gå til hovedindhold

Træn med din baby

Træning der tager hensyn til både mor, far og baby
Er du klar til at kombinere træning og kvalitetstid med din baby? Så prøv vores Træn med din baby-hold hos PureGym. På holdet vil der være styrkebyggende øvelser for hele kroppen samt fokus på træning af bækkenbund og mavemuskler. Vi tilpasser selvfølgelig øvelserne, så du og baby får det bedste ud af træningen. Alle øvelser er gode for både mænd og kvinder.
 
Kom i form igen efter fødsel 
Træn med din baby er for dig, der ønsker at komme i form igen ovenpå graviditet og fødsel. På holdet skaber vi et støttende miljø, hvor du kan genopbygge din krop på en skånsom måde og samtidig nyde tid med din baby. Der vil både være øvelser der kan udføres sammen med baby, og øvelser der kan udføres, mens baby slapper af. Vores erfarne trænere tilpasser øvelserne til din postpartum-krop, og atmosfæren er afslappet og inkluderende.

Holdtræning for alle mødre og fædre med baby
Uanset om du er nybagt mor eller far, tilbyder vores hold en unik mulighed for at træne og styrke båndet med din baby. Der er selvfølgelig plads til, at forældre og baby kan gå til og fra øvelserne efter behov. Herudover er musikken og lydniveauet tilpasset, så holdets babyer ikke overvældes. Tag din baby med, og nyd en inkluderende træningsoplevelse, hvor både forældre og baby trives. 
 
Bemærk
Babys alder må ikke overstige 12 måneder.

Formålet med Træn med din baby

Træn med din baby er både for alle mødre, der ønsker at komme i form efter fødslen, og for alle fædre, der gerne vil træne, hvor det er muligt at have sin baby med.

Genopbygning efter fødslen
Fokus på bækkenbund og mavemuskler
Kvalitetstid med din baby

Godt at vide

Hvad er niveauet?

Træn med din baby tilpasser sig alle niveauer med skånsom og tilgængelig træning. Babys alder må ikke overstige 12 måneder.

Skal jeg have noget med?

Medbring det babyudstyr, du har behov for. Det kan for eksempel være et blødt underlag, lidt legetøj og en sut.

Hvad skal jeg gøre inden?

Tilmeld dig holdet i appen - gerne i god tid. På dagen skal du tjekke ind på holdet senest 15 minutter før, det starter. Vis dit deltagerbevis, som ligger i appen, til instruktøren, når holdet går i gang.

Hvor lang tid tager det?

Du kan se frem til 55 minutter, hvor du både kan få trænet og nyde kvalitetstid med din baby.

Prøv et Træn med din baby-hold

Træn med din baby-holdet kombinerer sjov træning for både forældre og baby. Vores erfarne trænere guider dig gennem styrkende øvelser, der blandt andet fokuserer på bækkenbund og mavemuskler. Knyt stærke bånd med din baby, styrk din krop, og deltag i et inkluderende træningsfællesskab.

Hvor vil du træne Træn med din baby?

ANDRE Styrke & Funktionelt HOLD

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Andet der kunne være interessant

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere