Gå til hovedindhold

Kom ind i vanen sammen & styrk fællesskabet

Vil du gerne have dit firma med i en firmaaftale? Så læs videre her.

Sundhed handler om at have det godt, ikke kun fysisk, men også mentalt og socialt. Vi hjælper jer med at skabe sunde vaner, understøtte undervejs med motivation og inspiration, så I kan opnå jeres individuelle træningsmål og ambitioner i virksomheden. 

 

Vores ambition

Vores ambition er at hjælpe danskerne med at sunde vaner og et sundt forhold til sundhed, og det ligger dybt i vores DNA, at der skal være plads til alle. Derfor kan I hos os hver dag træne og motionere i et center i nærheden af, hvor I bor, arbejder eller opholder jer, med flere end 160 centre fordelt over hele landet.

 

Vi har et stort udbud af træningsmuligheder, fra fælles holdtræning som bike, yoga, boksning og dans, over styrketræning til muligheden for at træne med en personlig træner og følge jeres udvikling via vores bodytracker. Vi tilbyder ligeledes gratis træningsprogrammer, mulighed for at deltage challenges og løbende medlemsfordele.

+160

Centre i Danmark

+1.400.000

Downloads af vores app

+400

Daglige hold

+300

Personlige trænere

Let adgang og booking via app

Med vores trænings app kan medarbejderne let booke hold, følge deres træningsudvikling, deltage i træningsudfordringer og koble op med deres venner og kollegaer.

I får løbende træningsråd og inspiration via appen, der skal hjælpe med at underbygge jeres sunde vaner.

Vi er altid tæt på

Det er altid nemmere at komme ind i vanen, når der ikke er langt til træningscenteret og du kan træne, når du er på farten.

Med mere end 160 centre i Danmark, er der altid et center tæt på.

Kontakt os

Herunder har du mulighed for at kontakte os nemt og hurtigt