Gå til hovedindhold

Kom ind i vanen sammen & styrk fællesskabet

Vi tilbyder flere forskellige typer firmaaftaler

Vil du gerne have dit firma med i en firmaaftale? Så læs videre her.

 

Sundhed handler om at have det godt, ikke kun fysisk, men også mentalt og socialt. Vi hjælper jer med at skabe sunde vaner, understøtte undervejs med motivation og inspiration, så I kan opnå jeres individuelle træningsmål og ambitioner i virksomheden. Vores erfaring viser, at det er væsentligt, at firmaordninger tilpasses virksomhedens ambitioner og behov,
samt at medarbejderne oplever markant større værdi, når deres arbejdsgiver er en aktiv del af aftalen.

 

Derfor er det en væsentlig del af vores koncept, at virksomheden netop bliver det. Vi tilbyder firmaaftaler, hvor I er dækket i hele landet i Danmarks største træningsnetværk og største træningsudbud indenfor holdtræning, styrketræning, personlig træning og træningsprogrammer. Vi tilbyder aftaler med mulighed for lukket holdtræning, personlige træningsforløb, aftaler der udelukkende indeholder fitness og holdtræning eller en kombination.

 

Med adgang til vores Firmaportal får virksomheden mulighed for løbende at tilmelde og afmelde medarbejdere til firmaaftalen. Firmaportalen øger fleksibilitet og letter administrationen samtidig med, at den giver et opdateret overblik over medlemskaber.

 

Vores ambition

Vores ambition er at hjælpe danskerne med at sunde vaner og et sundt forhold til sundhed, og det ligger dybt i vores DNA, at der skal være plads til alle. Derfor kan I hos os hver dag træne og motionere i et center i nærheden af, hvor I bor, arbejder eller opholder jer, med flere end 165 centre fordelt over hele landet.

 

Vi har et stort udbud af træningsmuligheder, fra fælles holdtræninger som bike, yoga, boksning og dans, over styrketræning til muligheden for at træne med en personlig træner og følge jeres udvikling via vores bodytracker. Vi tilbyder ligeledes gratis træningsprogrammer, mulighed for at deltage challenges og løbende medlemsfordele.

Let adgang og booking via app

Med vores trænings app kan medarbejderne let booke hold, følge deres træningsudvikling, deltage i træningsudfordringer og koble op med deres venner og kollegaer.

I får løbende træningsråd og inspiration via appen, der skal hjælpe med at underbygge jeres sunde vaner.

Se hvordan OK-Fonden har styrket den interne kultur og mindsket sygefravær

Vi tror på sunde vaner

Vi er altid tæt på

Det er altid nemmere at komme ind i vanen, når der ikke er langt til træningscenteret og du kan træne, når du er på farten.

Med mere end 165 centre i Danmark, er der altid et center tæt på.

+165

Centre i Danmark

+1.400.000

Downloads af vores app

+400

Daglige hold

+300

Personlige trænere

Træn op mod et fælles mål sammen

Vi kan udarbejde træningsprogrammer for jeres virksomhed, så I kan træne mod et fælles mål eller et socialt event sammen.

• Træn op til Nordic Race sammen
• Træn op til DHL sammen
• Træn op til København eller Aarhus halvmarathon sammen

Det kan også være, at I skal lykkes med et stort projekt i afdelingen eller på tværs af organisationen, hvor et styrket fællesskab omkring træning og samvær kan danne det nødvendige fundament og sammenhold, der skal til for at komme i mål.

Kontakt os

Herunder har du mulighed for at kontakte os nemt og hurtigt