Gå til hovedindhold


 
 

Fitness i Kolding

Er du lige flyttet til Kolding eller omegn? Eller er du på besøg og leder efter din nærmeste PureGym? Så kan du få det fulde overblik over dine træningsmuligheder i byen her. 

 

Du finder flere PureGym-centre rundt omkring i Kolding, så der er altid et center i nærheden af dig. Vores centre har dét tilfælles, at du altid vil få et “Velkommen” og et stort smil fra vores dedikerede team, der altid er klar til at hjælpe og vejlede dig.

 

Find dit lokale fitnesscenter i Kolding 

I Kolding har du mulighed for at træne, hvor det passer dig bedst. Vi har nemlig flere centre rundt omkring i byen, så du kan finde et fitnesscenter tæt på din bopæl, arbejdsplads eller uddannelsesinstitution. 

Du kan finde PureGym på følgende adresser i Kolding:

• "Slotssøbadet", Hospitalsgade 16, 6000 Kolding

"Sydbanegade", Karolinegade 1E, 6000 Kolding

• Agtrupvej 51, 6000 Kolding

• "Bramdrupdam", Damstien 3, 6000 Kolding

• Vonsildvej 1, 6000 Kolding

PLUS MEDLEMSKAB: TRÆN I HELE KOLDING FOR KUN 149 KR/MD.

Når du vælger PLUS medlemskabet her i centret, får du fri adgang til ALLE 5 centre i byen.

Du får også endnu flere fordele med PLUS:

  • Træn med en ven 4 x pr måned
  • Adgang til alle hold
  • Book hold 4 uger før
  • BodyTracker: 9 parametre
  • Pause til 0 kr (3 x pr år)

Hvis du elsker "Slicetown" og fitness er PLUS medlemskabet et oplagt valg - så kan du frit vælge hvor i byen du vil træne, i dag.

Personlig træning i Kolding

Overvejer du at få hjælp af en personlig træner til at nå dine mål? Med personlig træning får du et skræddersyet træningsprogram, der er designet til at opfylde netop dine individuelle mål og behov. Uanset om du ønsker at tabe dig, opbygge muskelmasse eller forbedre din generelle kondition, vil vores trænere skabe den optimale træningsplan for dig.

Fordelene ved personlig træning er mange. Først og fremmest giver træneren dig den rette vejledning, motivation og opmuntring til at nå dine mål på en effektiv og sikker måde. Du får personlig feedback og korrektioner, der sikrer, at du udfører øvelserne korrekt og undgår skader. Derudover tilpasses træningsprogrammet løbende i takt med dine fremskridt.

Uanset om du er ny inden for fitness eller har trænet i mange år, kan personlig træning være det ekstra skub, du har brug for. Book en uforpligtende samtale med en personlig træner i dag, og lad os sammen arbejde hen imod dine træningsmål. Vi er her for at støtte og guide dig på hele rejsen mod en sundere, gladere og stærkere udgave af dig selv.

Oplev effektiv træning for alle i Kolding

Hos PureGym er vores fornemmeste opgave at sørge for, at alle får en god træningsoplevelse. Du vil derfor opdage et rummeligt træningsmiljø med plads til alle, når du træner hos os. 

Du kan blandt andet vælge mellem træning på hold, alene eller med en personlig træner. Ønsker du at træne på egen hånd, har du fri adgang til alt, hvad du har brug for inden for fitness, styrketræning og konditionstræning. Benyt dig for eksempel af tunge vægte, motionscykler eller løbebånd.

Er du mere til holdtræning, kan du se frem til et spændende udvalg, der både giver smil på læben og sved på panden. Prøv for eksempel kræfter med Yoga & Pilates, Cirkeltræning og Bike. 

Med +160 centre er der altid et center nær dig

Find dit center

Vælg medlemskab

Hop i træningstøjet

Træn fra 199 kr./md.