Gå til hovedindhold

Den første gang i fitness centret

Din første gang

Vi har alle stået der. Foran døren ind til fitnesscenteret på vej til at tage første skridt mod første træning. Og vi har alle haft vores tanker om, hvordan min første gang mon bliver?

Det kan nemlig være skræmmende at skulle tage det første skridt ind ad døren. Men sådan skal det ikke være. 

Vi ønsker at skabe et fællesskab i vores centre, hvor vi hjælper hinanden, og hvor vi gør op med den usikkerhed, der kan være ved at komme ned i fitnesscenteret første gang, eller hvis du kommer tilbage efter en pause. Vi ønsker at italesætte de barrierer, som der kan være, og vi ønsker at være med til at overkomme dem – både hver især, men også hvordan vi kan hjælpe hinanden med det. 

Vi skal være der for hinanden, og PureGym skal være et sted, hvor alle føler sig trygge i hinandens selskab.

Min første gang

Alle har haft en første gang i PureGym. Her kan du høre både medlemmer, en personlig træner og holdinstruktør om deres første gang i fitnesscenteret.
 

Medlemmer

Vi har alle haft en første gang i fitnesscenteret. Hør nogle af vores medlemmer fortælle om deres første gang i PureGym. 
 

Personlig træner

Vores ansatte har også haft deres første gang. Her fortæller vores personlige træner, Christina, om sin første gang i et fitnesscenter.
 

Holdinstruktør

Vores ansatte har også haft deres første gang. Her fortæller vores holdinstruktør, Ida, om sin første gang i et fitnesscenter.
 

     

Råd til din første gang 

Vi har alle nok godt kunne bruge et råd til, hvordan man kommer igennem den første gang. Her kan du høre både medlemmer, en personlig træner og holdinstruktør give dig råd til din første gang. Derudover kan du også finde inspiration til din første gang i et fitness center i vores mange artikler.
 

Medlemmer

Hør nogle af vores medlemmers råd til din første gang i fitnesscenteret.
 

Ansatte

Hør vores personlige træner, Christina, og vores holdinstruktør, Ida, give deres råd til den første gang.
 

Inspiration

     

Træningsinspiration

Hvor skal jeg starte? Hvad skal jeg gå i gang med? Hvor meget skal jeg tage af hver øvelse. Her giver vi forskellige bud på, hvordan din træning kan se ud, når du skal i gang for første gang.
 

Træningsprogrammer

Måske du ikke helt ved, hvad du skal gå i gang med, når du kommer ned i fitnesscenteret. Vi har udarbejdet to programmer, du kan starte med – til alle øvelserne er der også en video, der viser, hvordan øvelsen skal laves.
 

Inspiration

Holdinspiration

Hold kan være en rigtig god måde at komme i gang med træningen på. Vi har et bredt udvalg af hold, så er der noget for enhver smag. Gå på opdagelse i vores hold univers og find det eller de hold, der passer lige netop til dig.