Inspiration
Fuldkornswraps med hummus og grillet grønt
Disse wraps er et smagfuldt og mættende måltid fyldt med farver. Den hjemmelavede hummus med koriander og spidskommen giver et krydret twist, mens de grillede peberfrugter, aubergine og courgette bidrager med både sødme og saftighed. Samlet i en lun fuldkornswrap med sprød salat er det en nem og grøn hverdagsret, der både tilfredsstiller sulten og smagsløgene.
Tilberedning
Hummus
Skyl og afdryp kikærterne.
Rist spidskommen på en tør pande, og stød den i en morter.
Kom kikærter, koriander, spidskommen, presset hvidløg og tahin i en blender, og tilsæt bouillon.
Kør til en tyk hummus.
Smag til med citronsaft, salt og peber, og vend olie til sidst.
Grillet grønt
Skær peberfrugterne i både.
Skær aubergine og courgette i skiver.
Pensl en grillpande med olie, og varm den godt op.
Grill grønsagerne, til de er møre og får farve.
Skyl salaten, og slyng den tør.
Lun wrappene, og fyld dem med salat, hummus og grillede grønsager.
Ingredienser
4 Personer
Hummus
1 dåse kikærter
1 spsk. spidskommen
1 bundt koriander eller persille
1 fed hvidløg
1 spsk. tahin
1 dl bouillon
saft af 1 citron
salt og peber
1 spsk. sesamolie eller ekstra jomfru olivenolie
Grillet grønt
2 peberfrugter
1 aubergine
1 courgette
1 spsk. olie til grillpanden
Tilbehør
6 fuldkornstortillas wraps
2 hjertesalat
Info: Frugt og grønt* Ca. 413 g * pr. person, medmindre andet er angivet Info:
Energifordeling* 1790 KJ (426 kcal) Kulhydrat 61 g Fedt 15 g Heraf mættet fedt 1.3 g * pr. person, medmindre andet er angivet