Gå til hovedindhold

Inspiration

Fuldkornswraps med hummus og grillet grønt

Disse wraps er et smagfuldt og mættende måltid fyldt med farver. Den hjemmelavede hummus med koriander og spidskommen giver et krydret twist, mens de grillede peberfrugter, aubergine og courgette bidrager med både sødme og saftighed. Samlet i en lun fuldkornswrap med sprød salat er det en nem og grøn hverdagsret, der både tilfredsstiller sulten og smagsløgene.

Tilberedning

Hummus

Skyl og afdryp kikærterne.

Rist spidskommen på en tør pande, og stød den i en morter.

Kom kikærter, koriander, spidskommen, presset hvidløg og tahin i en blender, og tilsæt bouillon.

Kør til en tyk hummus.

Smag til med citronsaft, salt og peber, og vend olie til sidst.

Grillet grønt

Skær peberfrugterne i både.

Skær aubergine og courgette i skiver.

Pensl en grillpande med olie, og varm den godt op.

Grill grønsagerne, til de er møre og får farve.

Skyl salaten, og slyng den tør.

Lun wrappene, og fyld dem med salat, hummus og grillede grønsager.

Ingredienser

4 Personer

Hummus

1 dåse kikærter

1 spsk. spidskommen

1 bundt koriander eller persille

1 fed hvidløg

1 spsk. tahin

1 dl bouillon

saft af 1 citron

salt og peber

1 spsk. sesamolie eller ekstra jomfru olivenolie

Grillet grønt

2 peberfrugter

1 aubergine

1 courgette

1 spsk. olie til grillpanden

Tilbehør

6 fuldkornstortillas wraps

2 hjertesalat

Info: Frugt og grønt* Ca. 413 g * pr. person, medmindre andet er angivet Info:

Energifordeling* 1790 KJ (426 kcal) Kulhydrat 61 g Fedt 15 g Heraf mættet fedt 1.3 g * pr. person, medmindre andet er angivet