Inspiration
Cremet vegansk kokos-karry med søde kartofler
Nyd denne cremede og lækre veganske kokos-karry derhjemme, fyldt med masser af grøntsager og smag. Mums!
Nyd denne cremede og lækre veganske kokos-karry derhjemme, fyldt med masser af grøntsager og smag – den perfekte comfort food til kolde vinterdage! Hver portion indeholder 20 g protein.
Næringsindhold pr. portion:
Kalorier: 782
Protein: 20,5 g
Fedt: 32,5 g, heraf mættet: 21,6
Kulhydrater: 95 g
Sukker: 24,5 g
Kostfibre: 12,8 g
Salt: 0,82 g
Ingredienser (Til 2 personer)
- 1 spsk kokosolie
- 1 rødløg
- 1 spsk finthakket hvidløg
- ½ spsk fintrevet ingefær
- 1 tsk stødt koriander
- 1 tsk salt
- 1 stor sød kartoffel, skåret i tern
- 2 spsk rød karrypasta
- ½ kop grøntsagsbouillon (90 ml)
- ½ dåse kikærter
- ½ dåse kokosmælk
- 2 kopper grønkål, finthakket
- ½ spsk limesaft
- 1 pose jasminris til mikrobølgeovn
Fremgangsmåde:
- Opvarm kokosolien ved middel varme, tilsæt løg, og svits dem, til de er bløde.
- Tilsæt hvidløg, og steg i 2 minutter.
- Tilsæt ingefær, koriander, salt og sød kartoffel. Rør rundt.
- Varm igennem i 4-5 minutter (kartoflerne skal stadig være faste).
- Tilsæt karrypasta, bouillon og kikærter.
- Læg låg på, skru op for varmen, og bring det i kog.
- Skru ned for varmen, og lad det simre i 8-10 minutter.
- Tilsæt kokosmælk, grønkål og limesaft.
- Lad det simre, indtil grønkålen er kogt igennem.
- Serveres med ris og friskhakket koriander.
God fornøjelse og velbekomme fra PureGym!
Du kan finde flere opskrifter og artikler under INSPIRATION her.