Gå til hovedindhold

Inspiration

Cremet vegansk kokos-karry med søde kartofler

Nyd denne cremede og lækre veganske kokos-karry derhjemme, fyldt med masser af grøntsager og smag. Mums!

Nyd denne cremede og lækre veganske kokos-karry derhjemme, fyldt med masser af grøntsager og smag – den perfekte comfort food til kolde vinterdage! Hver portion indeholder 20 g protein.

Næringsindhold pr. portion:
Kalorier: 782
Protein: 20,5 g
Fedt: 32,5 g, heraf mættet: 21,6
Kulhydrater: 95 g
Sukker: 24,5 g
Kostfibre: 12,8 g
Salt: 0,82 g

Ingredienser (Til 2 personer)

  • 1 spsk kokosolie
  • 1 rødløg
  • 1 spsk finthakket hvidløg
  • ½ spsk fintrevet ingefær
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 tsk salt
  • 1 stor sød kartoffel, skåret i tern
  • 2 spsk rød karrypasta
  • ½ kop grøntsagsbouillon (90 ml)
  • ½ dåse kikærter
  • ½ dåse kokosmælk
  • 2 kopper grønkål, finthakket
  • ½ spsk limesaft
  • 1 pose jasminris til mikrobølgeovn

Fremgangsmåde:

  1. Opvarm kokosolien ved middel varme, tilsæt løg, og svits dem, til de er bløde.
  2. Tilsæt hvidløg, og steg i 2 minutter.
  3. Tilsæt ingefær, koriander, salt og sød kartoffel. Rør rundt.
  4. Varm igennem i 4-5 minutter (kartoflerne skal stadig være faste).
  5. Tilsæt karrypasta, bouillon og kikærter.
  6. Læg låg på, skru op for varmen, og bring det i kog.
  7. Skru ned for varmen, og lad det simre i 8-10 minutter.
  8. Tilsæt kokosmælk, grønkål og limesaft.
  9. Lad det simre, indtil grønkålen er kogt igennem.
  10. Serveres med ris og friskhakket koriander.

God fornøjelse og velbekomme fra PureGym!
Du kan finde flere opskrifter og artikler under INSPIRATION her.