Gå til hovedindhold

Inspiration

Chokoladebudding med chiafrø på køl

Er det morgenmad, eller er det en dessert? Uanset tidspunktet er vores chokoladebudding med chiafrø en lækkerbisken, når du har lyst til noget sødt! Lækkert!

Chiafrø er en kilde til fibre og omega-3-fedtsyrer, og når de udblødes i væske (f.eks. mælk eller vand), får de en cremet budding-lignende konsistens.

Du kan lave vores chokoladebudding med chiafrø på mindre end 5 minutter med kun 5 enkle ingredienser. Lad derefter blandingen trække i 4 timer (eller mere) for at få den perfekte fyldige, søde lækkerbisken.


Det bedste af det hele? Når du først har fået styr på det grundlæggende i vores chiabudding, er der uendelige muligheder for toppings! Vi har valgt mørk chokolade, hindbær og mandler, men du kan bruge de smagsvarianter, du har lyst til.

Forberedelsestid: 5 minutter
Tilberedningstid: Skal ikke tilberedes, 4 timers afkøling

Ingredienser (Til 1 person)

  • 1 spsk chiafrø
  • 1 tsk honning
  • 60 ml light kokosmælk
  • 2 spsk chokoladeproteinpulver
  • ½ spsk kakaopulver

Topping:

  • 10 g mørk chokolade, revet
  • 3 frosne hindbær
  • 1 tsk mandler i flager

Fremgangsmåde:

  1. Kom alle ingredienserne i en skål, og pisk dem sammen.
  2. Dæk med husholdningsfilm, og stil i køleskabet natten over eller mindst 4 timer, så det tykner.
  3. Fordel i portionsskåle, og top med frosne hindbær, mandler og revet chokolade.

Hvis du vil have flere ideer til sunde opskrifter og inspiration til din træning, kan du tjekke Inspiration her.