Gå til hovedindhold

Dans og træning med et smil

Har du nogensinde drømt om at forvandle din træning til en dansefest? Så er Crossdance svaret. Med en kombination af modulerne dance, bodytoning, cardio og balance er hver time som en energifyldt rejse gennem de bedste elementer af fitness. Modulernes rækkefølge er nøje sammensat, så du får den helt optimale træning, mens du har det sjovt.

 

Hvad er Crossdance?

Crossdance er den perfekte fusion af fitnessdans, bodytoning, cardio- og balancetræning. Vores modulopbyggede timer sikrer, at hele kroppen bliver trænet i en nøje planlagt rækkefølge. Styrke, puls og balance går hånd i hånd, og du vil opleve en sjov måde at forbedre koordination, hukommelse og kondition på. 

 

Formålet med Crossdance

Crossdance kombinerer dansens glæde med styrke, kondition og balancetræning.

• Høj puls
• Forbedret koordination og balance 
• Helkropstræning

 

Holdtræning for alle

Uanset om du er nybegynder eller erfaren, er Crossdance det perfekte hold for dig. Vores træning er nemlig skræddersyet til at imødekomme alle fitnessniveauer, så du behøver ikke være professionel danser for at deltage. Crossdance er for alle, der ønsker en aktiv og sjov træningsoplevelse. Vores instruktører guider dig gennem hvert skridt, og atmosfæren er fyldt med motivation og energi. 

Godt at vide

Hvad er niveauet?

Crossdance er for alle - uanset erfaring og niveau. Oplev fællesskabet, opbyg styrke, og lad dig rive med af rytmerne i en træning, der får dig til at smile.

Skal jeg have noget med?

Det kan være en god idé at medbringe en drikkedunk. Herudover skal du bare møde op og være klar til at træne - så sørger vi for resten.

Hvad skal jeg gøre inden?

Tilmeld dig holdet i appen - gerne i god tid. På dagen skal du tjekke ind på holdet senest 15 minutter før, det starter. Vis dit deltagerbevis, som ligger i appen, til instruktøren, når holdet går i gang.

Hvor lang tid tager det?

Du kan se frem til 55 minutter, hvor dans og træning går hånd i hånd.

Prøv et Crossdance-hold

BodyCombat kombinerer styrke, kondition og kampsport i én intens træning.

Træningen er let at gå til og du vil forbedre din kondition og forbrænde masser af kalorier, mens du har det sjovt.

Tag med på et BodyCombat-hold hos PureGym, og oplev fitness, der styrker både krop og sind.

Hvor vil du træne Crossdance?

ANDRE DANSE HOLD

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Andet der kunne være interessant

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere