Gå til hovedindhold

Personligt træningsforløb

Kom godt fra start med et personligt træningsforløb

Vores mest populære forløb er til dig, som har mindre eller ingen erfaring med træning og har brug for at blive klædt på til at klare træning på egen hånd. Forløbene findes i tre forskellige størrelser – GET STARTED LIGHT, GET STARTED SUPER og GET STARTED MAX – afhængig af hvor meget sparring du har brug for og hvor længe, du ønsker støtte i at nå dine mål.
Har du allerede god erfaring med træning, kan du med fordel vælge et af vores mange andre forløb, som du finder herunder.

BEMÆRK!

Lige nu er det ikke muligt at købe vores PT-beløb på afbetaling. Vi arbejder i fuld fart på at implementere en mulighed for afbetaling. Du kan stadig købe et PT-forløb ved at betale for det samlet. 

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED DIT FORLØB

Når du har købt dit personlige træningsforløb, skal du booke en tid hos en træner - det gør du i centret ved henvendelse i receptionen. Ved jeres første session, vil I sammen afdække dine mål og behov og lave en plan for forløbet, så du ved, hvad du kan forvente, og du føler dig i trygge hænder. Planen kan/vil løbende blive tilpasset, så den passer til lige netop dig, og din træner vil støtte og guide dig hele vejen igennem.

Aflysning af booket tid

Skulle du mod forventning have brug for at aflyse en booket tid, skal det ske senest 24 timer før den planlagte session ellers vil sessionen gå tabt og anses som værende afholdt.

Forløbets gyldighedsperiode

Forløbene har forskellige gyldighedsperioder. Gyldighedsperioden starter fra første afholdte session, og selve forløbet skal være afviklet inden for 1 år fra købsdatoen.

 

Læs mere i vores Medlemsbetingelser for personlig træning her

 

ER DU IKKE MEDLEM AF PUREGYM?

Er du endnu ikke blevet medlem af PureGym, så har du mulighed for at tilmelde dig online.

BLIV MEDLEM HER