Gå til hovedindhold

Kom tæt på personlig træning

Succes med en personlig træner

Hør vores personlige træner, Thomas, fortælle om, hvad personlig træning går ud på og hvilken relation der opstår mellem klienten og den personlige træner.

Sarahs historie

Hør hvad Sarah Frost, medlem og influencer, har fået ud af sit personlige træningsforløb.

Har du også lyst til at høre med om hvad en personlig træner kan gøre for dig, så book en uforpligtende samtale til 0kr og kom godt fra start.

BOOK HER


 
 

Brians historie

”Min personlige træner hepper på mig”

Brian var inde i en svær periode, efter at han mistede sin mor og havde ikke overskud til at passe på sig selv og sin krop. Han formåede at tabe 30 kilo af sig selv men manglede struktur i sin træning. Med hjælp fra en personlig træner fik han fornyet motivation til at nå sine mål. 

 


 
 
 

TINAS HISTORIE

”Min personlige træner har luret mig”

Tina kørte galt i en bilulykke og fik konstateret piskesmæld. Hendes liv gik i stå, men efter 9 måneder tog hun beslutningen om at få hjælp af en personlig træner. Denne beslutning fik hendes liv på rette spor igen.


 
 

Personlig træning er for alle

Uanset hvad dit mål er, så kan en personlig træner hjælpe dig.

 

Få en uforpligtende samtale med en personlig træner

Mødet med en personlig træner kan hjælpe dig til at finde motivationen til at nå dine mål. Du bliver klogere på, hvordan et personligt træningsforløb ville forme sig for dig, så du når lige derhen hvor du gerne vil.