Gå til hovedindhold

Primære medlemskaber og tillægsmedlemskaber

PRIMÆRE MEDLEMSKABER

Ved indmelding i PureGym bliver du bedt om at vælge et medlemskab. Alle medlemskaber giver som udgangspunkt adgang til alle PureGym centre og faciliteter i hele centerets åbningstid, dog kan anvendelsen være forbundet med en merudgift. 

Nedenstående medlemskaber er ikke tilgængelige i alle centre, da hvert center tilbyder sit eget unikke udvalg af medlemskabstyper. Det nævnes i det følgende i hvilken udstrækning de forskellige medlemskabstyper har tilknyttet merudgifter i forbindelse med anvendelsen af forskellige faciliteter, hold og åbningstider.

Det er muligt som eksisterende medlem at ændre dit medlemskab til et andet samt at skifte dit stamcenter mod et gebyr, som kan ses på PureGyms prisside. Fortrydelsesretten i § 9 kan ikke benyttes ved en ændring af medlemskabet til et andet. Har du har købt et forudbetalt medlemskab, så kan dette medlemskab ikke ændres til en anden medlemskabstype.

 

CORE

CORE er for dig, som kun ønsker at træne i 1 center og ønsker at kunne træne fitness, cardio og styrketræning. Hvis du ønsker at benytte et andet center så vil det koste et gebyr pr. gang jævnfør PureGyms prisside.

 

CORE OG HOLD

CORE OG HOLD er for dig, som kun ønsker at træne i 1 center, men samtidig ønsker at kunne træne både fitness, cardio, styrketræning og på almindelige hold i dette center. Hvis du ønsker at benytte et andet center så vil det koste et gebyr pr. gang jævnfør PureGyms prisside.

 

PLUS

PLUS er for dig, som ønsker at kunne træne i flere PureGym centre, hvad enten det er fitness, cardio, styrketræning eller på hold. Du har ud over ovenstående også mulighed for at benytte PureGyms Bodytracker til løbende kropsanalyser, så du kan tracke din udvikling på 9 parametre. Du kan medbringe en PLUS ven 4 gange om måneden og sætte på pause 3 gange årligt, uden beregning, Centre, du har adgang til, kan til enhver tid ses på Mit PureGym og i appen.

 

PLUS VEN

PLUS VEN er et medlemskab, som er knyttet til et PLUS medlemskab. Medlemskabet giver adgang til at træne fire gange, inklusiv holdtræning på en kalendermåned sammen med ejeren af PLUS medlemskabet og i samme centre ved check-in i centret inden for 15 minutter.

 

UNLIMITED

Med UNLIMITED får du fri adgang til alle vores centre samt alle fordelene fra vores PLUS medlemskab: Træn fitness, cardio, styrketræning og på alle hold, med mulighed for booking op til 4 uger inden. Du har derudover også adgang til vores Bodytracker til løbende kropsanalyser, så du kan tracke din udvikling på 9 parametre. Du kan medbringe en PLUS ven 4 gange om måneden og sætte på pause 3 gange årligt, uden beregning,

 

OFF PEAK

OFFPEAK er for dig, som kun ønsker at træne i 1 center og ønsker at kunne træne fitness, cardio og styrketræning i en begrænset del af centerets åbningstid. Medlemskabet giver dig fri adgang til træning i dit stamcenter fra centeret åbner til kl 15 i hverdage og fra kl 15 til centeret lukker i weekenden. Dette medlemskab tilbydes i udvalgte centre.

 

FORUDBETALT MEDLEMSKAB

Et forudbetalt medlemskab er ideelt for dig, som ikke ønsker en opsigelsesperiode og kun ønsker at træne i en kortere tid. Et forudbetalt medlemskab giver dig mulighed for at træne i ét center. Betaling sker ved indgåelse af medlemskabet, og medlemskabet gælder den periode, der er betalt for. Medlemskabet ophører automatisk, når perioden udløber. Medlemskabet kan ikke opsiges eller sættes på pause før udløbsdatoen, og et købt medlemskab kan kun fortrydes jævnfør PureGyms medlemsbetingelser § 9, hvis medlemskabet er ubrugt. Medlemskabet kan kun købes lokalt i centrene, og det er ikke muligt at benytte dit medlemskort som betalingsmiddel, hvis du har et forudbetalt medlemskab.

 

TILLÆGSMEDLEMSKABER

 

ALL-IN

ALL-IN er et tillægsmedlemskab for dig, som har brug for ekstra energi eller protein i forbindelse med din træning. ALL-IN er et tilkøbsmedlemskab, der er tilgængeligt i udvalgte centre og som kan tilkøbes til alle PureGyms medlemskaber. I visse tilfælde kan der ikke tilkøbes ALL-IN ved Anden Betaler. Ved firmabetalte medlemskaber skal der rettes henvendelse til kontaktpersonen for aftalen, som skal godkende tilkøbet af ALL-IN.

ALL-IN giver dig ret til 1 produkt pr. døgn af det til enhver tid gældende produktsortiment for ALL-IN. Produktsortimentet for ALL-IN kan ses her. Der tages forbehold for løbende ændringer til produkter, priser og udvalg. Der tages ligeledes forbehold for manglende mulighed for at udlevere et produkt på grund af manglende bemanding, eller hvis der ikke er flere tilbage.

Har du et medlemskab, som ikke giver dig fri adgang til et givent center, men du ønsker at afhente et ALL-IN produkt i dette center så vil det koste et gebyr svarende til et tjek ind/benyttelse af et andet center jf. PureGyms prisside. 

For køb af ALL-IN tillægsmedlemskab har du 14 dages fortrydelsesret fra den dag, tillægsmedlemskabet er købt. Har du fået udleveret ALL-IN produkter inden for denne periode, forbeholder PureGym sig retten til at opkræve en dagspris pr. antal produkter, der er udleveret. 

Tillægsmedlemskabet kan opsiges med en varsling på indeværende måned plus én måned.

 

BODYTRACKER+

Bodytracker+ tillægsmedlemskab er for dig, som ønsker et endnu dybere indblik i din træningsudvikling. Bodytrackeren er en avanceret vægt, der giver en analyse af din kropssammensætning. Med Bodytracker+ har du ialt 9 parametre, som kan hjælpe med at give dig et indblik i din træningsudvikling. Du kan læse mere om Bodytrackeren her.

Tillægsmedlemskabet kan opsiges med en varsling på indeværende måned plus én måned

 

SQUASH

PureGym tilbyder, at du kan tilkøbe fri anvendelse af Squash til dit medlemskab. Medlemskabet kan dog kun tilkøbes i udvalgte centre og til udvalgte medlemskaber – hør mere om muligheden herfor i dit lokale center. Til- og afmelding af Squash-tider følger af linket samt betingelserne beskrevet i § 5 i PureGyms medlemsbetingelser. Tilkøb af Squash ændrer ikke på vilkårene for brugen af det bagvedliggende primære medlemskab.

Tillægsmedlemskabet kan opsiges med en varsling på indeværende måned plus én måned

 


 

PRIMÆRE MEDLEMSKABER (LUKKET FOR NYSALG)

HOLD BASIC

(Lukket for nysalg pr. 27. oktober 2021. Det er ej heller muligt at konvertere eksisterende medlemskab til dette medlemskab pr. denne dato.)

HOLD BASIC er for dig, som  kun ønsker at træne i 1 center, men samtidig ønsker at kunne træne både fitness, cardio, styrketræning og på almindelige hold i dette center. Hvis du er i tvivl om, hvilke hold som er inkluderet, så bedes du henvende dig i receptionen i et center. Hvis du ønsker at benytte et andet center så vil det koste et gebyr pr. gang jævnfør PureGyms prisside. Samtidig med ovenstående så har du mulighed for at benytte PureGyms Bodytracker til løbende kropsanalyser, så du kan tracke din udvikling på 4 parametre. Læs mere om Bodytrackeren her.

HOLD FLEX

(Lukket for nysalg pr. 6. maj 2021. Det er ej heller muligt at konvertere eksisterende medlemskab til dette medlemskab pr. denne dato.)

HOLD FLEX er for dig, som ønsker at træne i 3 forskellige centre (Danmark). I de 3 udvalgte centre kan du træne både fitness, cardio, styrketræning og på almindelige hold. Hvis du er i tvivl om, hvilke hold som er inkluderet, så bedes du henvende dig i receptionen i et center. Hvis du ønsker at benytte et center, som ikke er blandt dine 3 udvalgte centre, så vil det koste et gebyr pr. gang jævnfør PureGyms prisside. Du har ud over ovenstående også mulighed for at benytte PureGyms Bodytracker til løbende kropsanalyser, så du kan tracke din udvikling på 4 parametre. Læs mere om Bodytrackeren her.

HOLD ALL

(Lukket for nysalg pr. 27. oktober 2021. Det er ej heller muligt at konvertere eksisterende medlemskab til dette medlemskab pr. denne dato.)

HOLD ALL er for dig, som ikke ønsker at være begrænset, men ønsker at kunne træne i alle PureGym centre (Danmark) hvad enten det er fitness, cardio, styrketræning eller på almindelige hold. Hvis du er i tvivl om, hvilke hold som er inkluderet, så bedes du henvende dig i receptionen i et center. Du har ud over ovenstående også mulighed for at benytte PureGyms Bodytracker til løbende kropsanalyser, så du kan tracke din udvikling på 4 parametre. Læs mere om Bodytrackeren her.

HOLD PREMIUM

(Lukket for nysalg pr. 6. maj 2021. Det er ej heller muligt at konvertere eksisterende medlemskab til dette medlemskab pr. denne dato.)

HOLD PREMIUM er for dig, som ikke ønsker at være begrænset og som gerne vil have lidt ekstra til dit medlemskab. Du kan benytte PureGyms centre (Danmark) og faciliteter, som havde du et HOLD ALL medlemskab, men der ud over er følgende også inkluderet i dit medlemskab:

# 5 årlige sessioner med en personlig træner.

Med et HOLD PREMIUM medlemskab, kan du som en del af dit medlemskab uden ekstra gebyr få 5 årlige sessioner med en personlig træner. Sessionerne skal bookes via PureGyms App, og kan kun bookes med intervallerne som fremgår nedenfor. Tidspunkterne for sessioner kan variere og det er ikke sikkert du kan få en session netop på dit ønskede tidspunkt, men via PureGyms app kan du skabe et overblik over de mulige tider, og derefter booke dine sessioner ind som du ønsker det. Vær opmærksom på, at sessionerne har forskellig varighed.

# Det første år

 • Session 1: 1x 45min (kan bookes lige efter køb af medlemskab)
 • Session 2: 1x 45min (kan bookes efter den første session er afviklet)
 • Session 3: 1x 30min (kan tidligst bookes 12 uger efter den seneste session)
 • Session 4: 1x 30min (kan tidligst bookes 12 uger efter den seneste session)
 • Session 5: 1x 30min (kan tidligst bookes 12 uger efter den seneste session)

# Efterfølgende år, ved forsat medlemskab

 • Session 1: 1x 45min (kan tidligst bookes 12 uger efter den seneste session)
 • Session 2: 1x 45min (kan bookes efter den seneste session er afviklet)
 • Session 3: 1x 30min (kan tidligst bookes 12 uger efter den seneste session)
 • Session 4: 1x 30min (kan tidligst bookes 12 uger efter den seneste session)
 • Session 5: 1x 30min (kan tidligst bookes 12 uger efter den seneste session)

Vær opmærksom på, at PureGym ikke kan garantere, at du kan få den samme personlige træner gennem hver gang og at der vil kunne forekomme tilfælde, hvor den personlige træner er nødsaget til af aflyse en session. I tilfælde her af vil du modtage information omkring den enkelte aflysning via den e-mail, som du har opgivet til PureGym. PureGym yder ikke kompensation i dette tilfælde, men du kan med det samme finde et nyt tidspunkt til afholdelsen af sessionen via PureGyms app. Hvis du er nødsaget til at melde afbud til en session, skal du melde afbud og annullere sessionen via PureGyms app. Afbuddet skal ske senest 24 timer inden den planlagte session ellers vil sessionen anses som værende brugt og kan ikke refunderes eller afholdes senere.

Hvis du ikke ønsker at benytte dig af sessionerne, så kan disse ikke refunderes eller overflyttes til en anden person. Det er kun dig, som har HOLD PREMIUM medlemskabet, som kan benytte sessionerne med den personlige træner.

Der kan maksimalt opstartes 1 forløb med en personlig træner årligt via et HOLD PREMIUM medlemskab, og hvis du opsiger dit HOLD PREMIUM medlemskab, mister du retten til eventuelt ikke afholdte sessioner ved udløbet af dit HOLD PREMIUM medlemskab. Hvis du har brugt en personlig trænings session, men vælger at annullere dit købte medlemskab jf. PureGyms medlemsbetingelser, så vil du opkræves for den afholdte sessionen i henhold til PureGyms gældende takster for personlig træning.

# Tag en FUNCTIONAL® vand eller energidrik om dagen

Inkluderet i medlemskabet har du ret til en gang dagligt at tage enten en Functional vand eller Functional energidrik (FNCTNL zero energy drink Mango Passion, FNCTNL zero energy drink Lemon & Lime og FNCTNL zero energy drink Raspberry) i forbindelse med din træning. I visse tilfælde kan der ikke udleveres et produkt til dig – dette er f.eks. hvis du har tilknyttet en anden betaler til dit medlemskab, hvis der ikke er flere produkter tilbage eller hvis der er manglende bemanding i centret.

# Tag en pause om året

Som en del af medlemskabet har du mulighed for 1 gang om året at holde en pause på op til 30 dage. Betingelserne for pausen følger af PureGyms medlemsbetingelser § 7, men du kan holde pausen uden at skulle betale gebyr. Årsintervallet gælder fra startdatoen af din pause og et år frem – vælger du at holde flere pauser inden for dette interval, vil det koste et gebyr.

# Udvidet kropsanalyse

Inkluderet i medlemskabet er fri brug af PureGyms Bodytracker+ tillægsmedlemskab, hvor du kan se og følge 9 kropsparametre. Du kan læse mere om Bodytrackeren og Bodytracker+ tillægsmedlemskabet her.

FITNESS BASIC

(Lukket for nysalg pr. 27. oktober 2021. Det er ej heller muligt at konvertere eksisterende medlemskab til dette medlemskab pr. denne dato.)

FITNESS BASIC er for dig, som  kun ønsker at træne i 1 center, og samtidig kun ønsker at træne fitness, cardio, styrketræning eller på vores cirkeltræningshold. Hvis du ønsker at benytte et almindeligt hold eller et andet center, så vil det koste et gebyr pr. gang jævnfør PureGyms prisside. Samtidig med ovenstående så har du mulighed for at benytte PureGyms Bodytracker til løbende kropsanalyser, så du kan tracke din udvikling på 4 parametre. Læs mere om Bodytrackeren her.

FITNESS FLEX

(Lukket for nysalg pr. 6. maj 2021. Det er ej heller muligt at konvertere eksisterende medlemskab til dette medlemskab pr. denne dato.)

FITNESS FLEX er for dig, som ønsker at træne i 2 forskellige centre (Danmark), og samtidig kun ønsker at træne fitness, cardio, styrketræning eller på vores cirkeltræningshold i disse centre. Hvis du ønsker at benytte et almindeligt hold eller et andet center, så vil det koste et gebyr pr. gang jævnfør PureGyms prisside. Samtidig med ovenstående så har du mulighed for at benytte PureGyms Bodytracker til løbende kropsanalyser, så du kan tracke din udvikling på 4 parametre. Læs mere om Bodytrackeren her.

FITNESS ALL

(Lukket for nysalg pr. 27. oktober 2021. Det er ej heller muligt at konvertere eksisterende medlemskab til dette medlemskab pr. denne dato.)

FITNESS ALL er for dig, som ikke ønsker at være begrænset i hvor du skal træne, men ønsker at kunne træne i alle PureGym centre (Danmark) hvad enten det er fitness, cardio, styrketræning eller på et af PureGyms cirkeltræningshold. almindelige hold. Hvis du ønsker at benytte et almindeligt hold, så vil det koste et gebyr pr. gang jævnfør PureGyms prisside. Du har ud over ovenstående også mulighed for at benytte PureGyms Bodytracker til løbende kropsanalyser, så du kan tracke din udvikling på 4 parametre. Læs mere om Bodytrackeren her.

FITNESS PREMIUM

(Lukket for nysalg pr. 6. maj 2021. Det er ej heller muligt at konvertere eksisterende medlemskab til dette medlemskab pr. denne dato.)

FITNESS PREMIUM er for dig, som ikke ønsker at være begrænset og som gerne vil have lidt ekstra til dit medlemskab. Du kan benytte PureGyms centre (Danmark), som havde du et FITNESS ALL medlemskab, men der ud over er følgende også inkluderet i dit medlemskab:

# 5 årlige sessioner med en personlig træner.

Med et FITNESS PREMIUM medlemskab, kan du som en del af dit medlemskab uden ekstra gebyr få 5 årlige sessioner med en personlig træner. Sessionerne skal bookes via PureGyms App, og kan kun bookes med intervallerne som fremgår nedenfor. Tidspunkterne for sessioner kan variere og det er ikke sikkert du kan få en session netop på dit ønskede tidspunkt, men via PureGyms app kan du skabe et overblik over de mulige tider, og derefter booke dine sessioner ind som du ønsker det. Vær opmærksom på, at sessionerne har forskellig varighed.

# Det første år

 • Session 1: 1x 45min (kan bookes lige efter køb af medlemskab)
 • Session 2: 1x 45min (kan bookes efter den første session er afviklet)
 • Session 3: 1x 30min (kan tidligst bookes 12 uger efter den seneste session)
 • Session 4: 1x 30min (kan tidligst bookes 12 uger efter den seneste session)
 • Session 5: 1x 30min (kan tidligst bookes 12 uger efter den seneste session)

# Efterfølgende år, ved forsat medlemskab

 • Session 1: 1x 45min (kan tidligst bookes 12 uger efter den seneste session)
 • Session 2: 1x 45min (kan bookes efter den seneste session er afviklet)
 • Session 3: 1x 30min (kan tidligst bookes 12 uger efter den seneste session)
 • Session 4: 1x 30min (kan tidligst bookes 12 uger efter den seneste session)
 • Session 5: 1x 30min (kan tidligst bookes 12 uger efter den seneste session)

Vær opmærksom på, at PureGym ikke kan garantere, at du kan få den samme personlige træner gennem hver gang og at der vil kunne forekomme tilfælde, hvor den personlige træner er nødsaget til af aflyse en session. I tilfælde her af vil du modtage information omkring den enkelte aflysning via den e-mail, som du har opgivet til PureGym. PureGym yder ikke kompensation i dette tilfælde, men du kan med det samme finde et nyt tidspunkt til afholdelsen af sessionen via PureGyms app. Hvis du er nødsaget til at melde afbud til en session, skal du melde afbud og annullere sessionen via PureGyms app. Afbuddet skal ske senest 24 timer inden den planlagte session ellers vil sessionen anses som værende brugt og kan ikke refunderes eller afholdes senere.

Hvis du ikke ønsker at benytte dig af sessionerne, så kan disse ikke refunderes eller overflyttes til en anden person. Det er kun dig som har FITNESS PREMIUM medlemskabet, som kan benytte sessionerne med den personlige træner.

Der kan maksimalt opstartes 1 forløb med en personlig træner årligt via et FITNESS PREMIUM medlemskab, og hvis du opsiger dit FITNESS PREMIUM medlemskab, mister du retten til eventuelt ikke afholdte sessioner ved udløbet af dit FITNESS PREMIUM medlemskab. Hvis du har brugt en personlig trænings session, men vælger at annullere dit købte medlemskab jf. PureGyms medlemsbetingelser, så vil du opkræves for den afholdte sessionen i henhold til PureGyms gældende takster for personlig træning.

# Tag en FUNCTIONAL® vand eller energidrik om dagen

Inkluderet i medlemskabet har du ret til en gang dagligt at tage enten end Functional® vand eller Functional® energidrik ((Energy Drink Zero Sugar eller Energy Drink Original)) i forbindelse med din træning. I visse tilfælde kan der ikke udleveres et produkt til dig – dette er f.eks. hvis du har tilknyttet en anden betaler til dit medlemskab, hvis der ikke er flere produkter tilbage eller hvis der er manglende bemanding i centret.

# Tag en pause om året

Som en del af medlemskabet har du mulighed for 1 gang om året at holde en pause på op til 30 dage. Betingelserne for pausen følger af PureGyms medlemsbetingelser § 7, men du kan holde pausen uden at skulle betale gebyr. Årsintervallet gælder fra startdatoen af din pause og et år frem – vælger du at holde flere pauser inden for dette interval, vil det koste et gebyr.

# Udvidet kropsanalyse

Inkluderet i medlemskabet er fri brug af PureGyms Bodytracker+ tillægsmedlemskab, hvor du kan se og følge 9 kropsparametre. Du kan læse mere om Bodytrackeren og Bodytracker+ tillægsmedlemskabet her.

259-MEDLEMSKAB

(Lukket for nysalg pr. 26. juni 2018. Det er ej heller muligt at konvertere eksisterende medlemskab til dette medlemskab pr. denne dato).

259-medlemskabet er for dig, som ønsker at træne i alle PureGym centre i hele åbningstiden samt ønsker at benytte vores almindelige holdtræningstilbud. Hvis du er i tvivl om, hvilke hold som er inkluderet, så bedes du henvende dig i receptionen i et center.

209-MEDLEMSKAB

(Lukket for nysalg pr. 26. juni 2018. Det er ej heller muligt at konvertere eksisterende medlemskab til dette medlemskab pr. denne dato).

209-medlemskabet er et medlemskab for dig, som kun ønsker at træne i dit lokale center i dennes åbningstid. Du kan også benytte centerets almindelige holdtræningstilbud. Hvis du er i tvivl om, hvilke hold som er inkluderet, så bedes du henvende dig i receptionen i dit center. Hvis du ønsker at træne i et andet center eller benytte deres holdtræningstilbud, vil det koste et gebyr pr. gang jævnfør PureGyms prisside.

159-MEDLEMSKAB

(Lukket for nysalg pr. 26. juni 2018. Det er ej heller muligt at konvertere eksisterende medlemskab til dette medlemskab pr. denne dato).

159-medlemskabet er for dig, som ikke ønsker holdtræning, men kun almindelig styrketræning. Medlemskabet giver dig fri adgang til træning i dit stamcenter i hele åbningstiden samt deres cirkeltræningshold. Hvis du ønsker at benytte dig af holdtræning, andre aktiviteter eller at træne i et andet center, vil det koste et gebyr pr. gang jævnfør PureGyms prisside.

99-MEDLEMSKAB

(Lukket for nysalg pr. 26. juni 2018. Det er ej heller muligt at konvertere eksisterende medlemskab til dette medlemskab pr. denne dato.
OBS! Medlemskabet er lukket pr. 31. maj 2021.).

99-medlemskabet er for dig, som ønsker styrketræning og som kun ønsker at træne om aftenen og om natten. Medlemskabet giver dig fri adgang til træning i dit stamcenter mellem kl. 21.00 – 06.00. 
Hvis du ønsker at benytte dig af holdtræning, andre aktiviteter, at træne i et andet center eller at træne uden for det førnævnte tidsinterval, vil det koste et gebyr pr. gang jævnfør PureGyms prisside.

PREMIUM-MEDLEMSKAB

(Lukket for nysalg pr. 26. juni 2018. Det er ej heller muligt at konvertere eksisterende medlemskab til dette medlemskab pr. denne dato).

Premium-medlemskabet er for dig, som ikke ønsker at være begrænset og gerne vil have lidt ekstra til dit medlemskab. Et premium-medlemskab giver dig de samme vilkår som 259-medlemskabet, men herudover har du også fri anvendelse af Heat Wave og Squash. Premium-medlemskabet kan kun købes i udvalgte centre.

 

TILLÆGSMEDLEMSKABER (LUKKET FOR NYSALG)

TRÆNINGSMAKKER

(Lukket for nysalg samt pr. 26. juni 2018. Det er ej heller muligt at konvertere eksisterende medlemskab til dette medlemskab pr. denne dato).

Med et træningsmakker-medlemskab har din træningsmakker samme vilkår som ved et 259-medlemskab. Din træningsmakker må tidligst fremmøde i centeret 30 minutter før eller senest 30 minutter efter dig, som har et 259-medlemskab, og fremmødet skal ske i samme center. Hvis træningsmakkeren fremmøder uden for ovenstående tidsinterval, vil træningsmakkeren blive opkrævet et gebyr jf. PureGyms prisside.

Hvis dit 259-medlemskab er på pause, eller du ikke ønsker at træne samtidig med din træningsmakker, som har et træningsmakker-medlemskab, så kan din træningsmakker træne alene, men vil blive opkrævet et gebyr jf. PureGyms prisside.

Hvis du opsiger dit 259-medlemskab, så opsiges træningsmakker-medlemskabet ikke. Træningsmakker-medlemskabet skal opsiges særskilt eller tilknyttes et andet aktivt 259-medlemskab.

HEAT WAVE

(Lukket for nysalg som tillægsmedlemskab pr. 26. juni 2018. Det er ej heller muligt at konvertere eksisterende medlemskab til dette medlemskab pr. denne dato)

PureGym tilbyder fortsat, at du kan købe enkelt adgang til Heat Wave. Til- og afmelding af Heat Wave-tider følger af linket samt betingelserne beskrevet i § 5 i PureGyms medlemsbetingelser.  

LÆS MEDLEMSBETINGELSERNE HER