Gå til hovedindhold

FØL DIG SIKKER I DIT FITNESSCENTER

 

DET SKAL DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ UDENFOR BEMANDINGSTIDEN

Det er vigtigt for os, at alle vores medlemmer føler sig sikre i vores fitnesscentre udenfor bemandingstiden. Nedenfor har vi samlet nogle punkter, som du skal være opmærksom på, når centret er ubemandet:

Se de bemandede tider i dit center

Læs vores Safespace politik

Læs husets regler

 

TIPS TIL VORES MEDLEMMER, NÅR DER TRÆNES UDENFOR BEMANDINGSTIDEN:

1. HVORDAN ER DIT HELBRED?

Hvordan er dit helbred

Det er vigtigt, at du er "klar til at træne". Hvis du har nogen helbredsproblemer eller sygdomme, der kunne udgøre en risiko, er det bedst at søge lægefaglig rådgivning om, hvordan man bedst får trænet.

 

2. DIN TRÆNINGSVIDEN 

Din træningsviden

Tag dig tid til at forstå, hvordan hver maskine fungerer. På den måde kan du maksimere dine træningsresultater og samtidig minimere risikoen for skader. Du kan altid søge hjælp hos en personlig træner.

 

3. KEND DIT CENTER

Kend dit center

Lær dit center at kende, så du ved hvor alle nødudgange, hjertestartere og førstehjælpskasser er. De er altid placeret tæt på indgangen til centret. 
 

4. TRÆN MED EN VEN

Træn med en ven

Træning med venner er ikke kun hyggeligt og sjovt. Det er også en sikkerhed, at du har en som kan hjælpe dig. 
Dette er selvfølgelig ikke altid en mulighed, så sørg gerne for at have andre medlemmer i nærheden, så du kan få hjælp, hvis du har brug for det.
 

5. SPØRG OM HJÆLP

Spørg om hjælp

Hvis du har det dårligt, har brug for hjælp eller er bekymret for dit helbred, så spørg andre om hjælp. Hvis der ikke er nogle i nærheden, så ring efter hjælp.