Gå til hovedindhold

Start din lederkarriere i PureGym

Brænder du for fitnessbranchen, og drømmer du om at lede den daglige drift af et fitnesscenter samt dets personale? Så har du nu mulighed for at blive leder i en markedsledende virksomhed. 

Styrk din fremtid

Som den daglige leder på gulvet er det dit ansvar at sikre, at dit center altid leverer en høj performance og et godt miljø samt at sikre den gode medlemsoplevelse. Du skal derfor være en person med gode lederegenskaber, som forstår at være nærværende og synlig overfor både medarbejdere og medlemmer.

Du vil blive en del af et team bestående af andre Gym Managers samt District Managers, og har du selv en drøm om at udvikle dig i din karriere, så slutter rejsen ikke her, da vi har mange muligheder i PureGym.

En del af holdet

Stillingen som Gym Manager er fuldtid, og tidligere erfaring som butikschef eller lignende er en klar fordel, men vigtigst af alt er din passion og interesse for jobbet. Du skal være en ildsjæl, der brænder for fitness, driftsarbejde og personaleledelse. Derudover er det vigtigt, at du trives i en foranderlig hverdag med både alsidige og rutineprægede arbejdsopgaver.

Bliv Gym Manager

Har du høje ambitioner, er en god menneskekender og kan sørge for at skabe den gode atmosfære for både medlemmer og medarbejdere, så er rollen som Gym Manager i PureGym måske det rette for dig.