Gå til hovedindhold

Kom ind i vanen med et gavekort

Sund krop og styr på bilforsikringen

PureGym har et samarbejde med Alka Forsikring. Det betyder at du som medlem af PureGym kan få en selvbetjenings-rabat, i form af et gavekort, når du køber bilforsikring på Alka.dk. Gavekortet lyder på minimum 1.000 kr. og kan bruges til at betale for dit medlemskab.

Har du f.eks. et Core medlemskab hos os til 199 kr./md., vil du kunne træne 5 måneder med et gavekort på 1.000 kr. fra Alka Forsikring.

4 ud af 5 oplever at spare penge ved at skifte til Alka Forsikring (Kilde: Kantar Gallup, december 2021. Der blev gennemført 962 interviews med nye kunder). Se om det også gælder dig på alka.dk/puregym.

1. Sådan bruger du gavekortet
Skriv en e-mail til: [email protected].

Oplys dit medlemsnummer og din gavekortkode.

Du er velkommen til at give gavekortet videre til en du kender. Vær dog opmærksom på at gavekortet ikke kan deles op på flere medlemmer når det er udstedt.
2. Vi indsætter gavekortbeløbet på din PureGym konto
Fremtidige betalinger af dit medlemskab bliver foretaget med dit gavekort, indtil beløbet er brugt.
3. Træn løs og hold fast i vanen
Download PureGym appen og få flere fordele. I appen kan du vinde præmier i Challenges, booke hold, hente træningsprogrammer, få inspiration til din træning og meget mere.


Find Alka Bilforsikring her

 

*Gavekortet kan kun indløses via [email protected]. Gavekortet er en rabatordning og kan ikke udbetales i kontanter. Du skal have et medlemsnummer med tilknyttet og aktiv betalingsaftale for at indløse gavekortet. Vælger du at opsige dit medlemskab hos PureGym mens der er værdi tilbage på gavekortet efter opsigelsesperioden, vil dette beløb ikke blive udbetalt.

Få mest ud af din træning i PureGym

Vores app

Appen er din træningsbuddy med et stort udvalg af muligheder.

Vores app giver dig en udvidet træningsoplevelse og den bedste indgang til vores fælles træningsunivers og alle de muligheder du har. Med appen kan du bl.a.:

• Finde og booke dit næste hold
• Finde træningsprogrammer guidet af vores personlige trænere
• Deltage i challenges og konkurrencer
• Teame op med dine træningsbuddies
• Få notifikationer om nyheder og challenges
• Følge din træning
• Se bemanding i dit center

Nyhedsmails

Tilmeld dig vores nyhedsmails og få gode råd om din træning.

Sig Ja tak til nyhedsmails og få nyheder om dine medlemsfordele samt gode råd og inspiration til din træning. Tilmeld dig på Mit PureGym.

Inspiration

Masser af artikler og guides, der støtter dig i at skabe sunde vaner.