Gå til hovedindhold

Bliv personlig træner eller holdinstruktør

Kom med på holdet og vær med til at gøre en forskel

Drømmer du om at blive personlig træner, holdinstruktør eller kostvejleder? Så kan din drøm blive til virkelighed hos PureGym. Vi tilbyder nemlig anerkendte uddannelser gennem vores samarbejde med Fitness Institute. Det giver dig de bedste forudsætninger for en succesfuld karriere inden for træning og sundhed.

Hos PureGym er vi drevet af at gøre en forskel, og i vores centre får du mere support til din træning end noget andet sted. Vi er her for at hjælpe, inspirere og motivere, men med udgangspunkt i dig og dine mål. PureGym er nemlig fitness for alle, uanset baggrund eller erfaring. 

Når du bliver en del af PureGym, bliver du samtidig en del af et stærkt fællesskab af fitnessfagfolk, der dedikerer sig til at hjælpe klienter med at nå deres træningsmål. PureGym vægter også det sociale aspekt af træning og skaber et inkluderende og venligt miljø for både ansatte og medlemmer. 

Som personlig træner hos PureGym vil du få mulighed for at udvikle dig professionelt og avancere i din karriere. En uddannelse vil give dig de nødvendige færdigheder og kompetencer til at levere effektiv og sikker træning, og en dagligdag hos os vil kun udvikle dig yderligere – både fagligt og personligt.  
 

Bliv personlig træner

Brænder du for træning og ønsker du at lære mere om, hvordan du kan hjælpe andre til at opnå eksempelvis vægttab, muskelopbygning eller sunde vaner?

Så er personlig træner-uddannelsen hos Fitness Institute lige noget for dig!

Hos Fitness Institute får du en internationalt godkendt personlig træner-uddannelse.

Med uddannelsen bliver du klædt på til at møde dine klienter med professionalisme og åbenhed. Du lærer blandt andet at vejlede klienten ud fra din viden om træningsformer, fysiologi og anatomi med udgangspunkt i klientens niveau og målsætning.

Bliv holdinstruktør

Elsker du holdtræning og går du med drømmen om at være den, der står forrest i holdsalen og skaber den gode træningsoplevelse?

Så er det måske på tide at rykke forrest i holdsalen og tage instruktørtrøjen på.

Gennem Fitness Institute kan du få anerkendte holdinstruktøruddannelser, der åbner en verden af muligheder. Uddannelserne giver dig færdigheder og kvalifikationer til at hjælpe andre med at forbedre deres sundhed og trivsel.

Du vil blive klar til at lede forskellige fitnesshold som for eksempel vores Bike-hold, Puls & Cardio-hold eller Styrke & Funktionelt-hold.

Fra uddannelse til job hos PureGym

En færdiggjort uddannelse som personlig træner eller holdinstruktør giver gode jobmuligheder hos PureGym.

Hvis du ligesom os brænder for at gøre en forskel for vores medlemmer og skabe resultater gennem den rette træning og motivation, så er det måske dig, vi skal have med på holdet.

Omdan teoretisk viden til praktisk erfaring med en stilling som personlig træner eller holdinstruktør hos PureGym.

Skal du være en del af holdet?

LÆS MERE HER