Gå til hovedindhold

Boksetræning hold

Sæt styrke og udholdenhed på prøve med et Boksetræning hold. Boksetræningen i PureGym er en intensiv time, inspireret af det bedste fra bokseverden. Vores dygtige instruktører tilrettelægger en fed time med en kombination af slag-, styrke- og konditionstræning. I Boksetræningen er der ingen koreografi, alle kan være med, og du er selv med til at sætte tempoet i de forskellige øvelser. I timen benyttes der redskaber som sjippetove, sandsække, boksehandsker og plethandsker. Du kan være sikker på en alsidig træning og sved på panden. 

Boksetræning

Boksetræning i PureGym er inspireret af det bedste fra bokseverden. Bokstræning er for dig som gerne vil deltage på en hård time, hvor du vil blive udfordret på både styrke og udholdenhed. 

Boksetræning er en kombination af slag-, styrke- og konditionstræning, som sikrer dig en time med høj intensitet hele vejen igennem. Vores dygtige instruktørerne tilrettelægger timen, så du er sikret en effektiv træning og masser af sved på panden. Boksetræning kommer i mange variationer, hvilket giver dig en alsidig træning, så det aldrig bliver kedelig. I timen benyttes der redskaber som sjippetove, sandsække, bokshandsker og plethandsker.

Boksetræning foregår helt uden koreografi og du er selv med til at sætte tempoet i de forskellige øvelser. Vores instruktører hjælper dig med teknikken i løbet af timen og motiverer dig til at presse dig selv lidt mere end normalt. 

Holdet varer 55 min. Alle kan deltage på denne time. 

Vælg Boksetræning