Gå til hovedindhold

Raffinaderivej 22
2300 København S

Gør noget godt for dig selv og meld dig ind!

Døgnåbent

Raffinaderivej 22

Hej!

Du er kommet forbi vores midlertidige ”center” på The Plant.

Det er desværre ikke en center, hvor du kan blive medlem, men hvis du er medlem, så meld dig til vores medlemsevent d. 21. oktober fra 10-13, hvor vi sammen med vores influencere, Matilde Trobeck, Sarah Frost, Sæþór, Christina Sander, May Silja og Annemette Voss, skal have den hyggeligste og svedigste formiddag og samle så mange penge ind til Knæk Cancer som muligt.

Det koster ikke noget at deltage, men du vil på dagen få mulighed for at donere et valgfrit beløb til Knæk Cancer via MobilePay.

Du kan booke holdet her.

Vi tilbyder

Holdtræning

Holdtræning

Deltag på vores hold, og deltag samtidigt i et uforpligtende fællesskab. Som Danmarks største fitnesscenter har vi de helt rigtige rammer for at skabe Danmarks fedeste holdtræning – og det er vi og mange hundrede tusinde medlemmer også overbeviste om at vi har. Du kan læse om alle vores forskellige hold her, og derefter booke dem fra vores holdbooking.

Hvis du aldrig har deltaget på vores hold før, eller er ny inden for holdtræning, har du muligheden for at få en introduktion med vores "kom godt i gang" hold. Vi vil sørge for store sale med god plads, det helt rigtige udstyr og så vil vores instruktører vil sørge for god stemning så din holdoplevelse bliver så god som muligt.

Book her 

Bliv medlem af PureGym og få adgang til:

App

Her kan du få et trænings-program, følge din træning, booke hold, deltage i challenges og meget mere.

Personlig træning

Har du brug for hjælp til at nå dine mål? Book en samtale hos en af vores certificerede personlige trænere til 0 kr.

ALL-IN

Tag et produkt fra vores ALL-IN sortiment hver gang du træner (max 1 pr. døgn) for kun 139 kr. pr. md.

Bodytracker

For kun ekstra 9 kr./md. kan du få adgang til en avanceret vægt, der giver dig en kropsanalyse med flere forskellige parametre.

Er du klar til at starte?

Og bliv en del af Danmarks største fitness-fælleskab.